سيد جان من نمي فهمم حرف من چه ربطي به اينا داشت؟ يا به اون مرتيکه عوضي که خودم اگه توانايش رو داشته باشم در خالي کردن گلوله اسلحه ام در مغز کثيفش لحظه اي درنگ نخواهم کرد
حرف من چيز ديگه اي بود چرا ما همه چيز را مي ندازيم گردن آمريکا؟ و همانطور آنها همه چيز را ميندازن گردن ما؟ اينها همش بازيهاي سياست مداران هست از نظر من اون مدارک غير قابل قبول هست چرا که آمريکا اگه اون سلاحها رو در اختيار اون گروه گذاشته باشه که نمي ياد آرم و علائم خودش رو روش هک کنه که اگه لو رفت همه بفهمن کار کي بوده!! هر چند اگه اون مهمات واقعا آمريکايي باشن بازم چيزي رو ثابت نمي کنه ! چرا خيلي راحت چنين افرادي مي تونن اين مهمات آمريکايي رو از بازار سياه تهيه کنن يا حتي از داخل آمريکا! مثل اين ميمونه کسي با ماشين آمريکايي بزنه يه نفر رو توي تهران بکشه بعد بگن چون ماشين آمريکايي هست پس حتما کار آمريکايي هاست و رانندش هم عوامل اونها بوده! اين مدارک از نظر من دقيقا مثل همون مدارکي هست که آمريکايي توي عراق منتشر کرده بودن به عنوان سلاحهاي ايراني در در دست تروريستهاي عراقي قرار داره و ميخواستن بگن ايران اونها رو پشتيباني ميکنه! که عکسهاش رو دوستان توي همين انجمن خودمون قرار داده بودن و کلي هم راجع بهش بحث شده بود . که البته صد در صد دروغ بود . حرف آخر من اينه که به هيچ وجه اون مدارک نمي تونه دليل دخالت آمرکا توي اون انفجارات باشه . من تاييد يا تکذيب نمي کنم که آمريکايها توي اون انفجارات دخالت کرده بودن يا نه شايدم کرده باشن حرف من اينه که مدارک غير قابل قبول هست !
كيارش, جان شما از کجا ميدوني که اون انفجار ها کار اين فرد بوده؟ ( يا شايدم بود که به احتمال زياد هم بوده ) يا اوني که دوستان گفتن اين شخص چند نفر را کشته و حتي يکي از مرزداران را سر بريده؟ که اگه اينجور باشه چرا تا به حال براي دستگيريش کاري نشده يا چرا اين فرد به همين راحتي تونسته چنين کارهايي انجام بده؟ اگه اين اتهمات درست باشه بايد با تانک ذالفقار از روش رد بشن
اولا دوست عزيز کيارش اينارو ننوشته کیارش چند وقته که رفته من نوشتم
درثاني وقتي تاريخ ميلادي حک شده روي يه خمپاره که تازه تاريخ رو هم به روش امريکايي (منظورم ترتيب روز ماه و..)ميشه يه مدرک اما اينا نميشه !دوما اين گروه مستقيم يا غير مستقيم داره از طرف یالات متحده حمايت مالي ميشه يا مستقيم CIA يا غير مستقيم که عربستان باشه
سوما اين بابا رو ميخوان دستگير کنن اما رفته تو پاکستان ! و ما هم بارها از پاکستان خواستيم اما کثيفي نامردي پاکستان بر هيچ کس پنهان نيست
در مورد اون حوادث بعضي ها شو رسما خودش با تمام افتخار مسوليتش رو به عهده گرفه
دوست عزیز زياد جوش نکن ما داريم اينجا بحث دوستانه ميکنيم و نميخواهيم کسي از دست کس ديگه ناراحت بشه

اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)