نماينده زاهدان : ایران باید پایگاه ریگی در پاکستان را مورد هدف قراردهد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

شما با نظر نماینده مردم زاهدان موافق هستید؟

بله کاملا موافق هستم
43
80%
این موضوع برایم مهم نیست
3
6%
خیر کاملا مخالف هستم
8
15%

مجموع رای گیری: 54

Colonel II
Colonel II
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط athlon64x2 »

Achilles نوشته شده:athlon64x2,

فکر کنم بجاي ديکتاتور روماني (چاووشسکو) اشتباها نوشتيد ديکتاتور لهستان.

بله دوست خوبم کاملا درست ميفرماييد و منظورم چائوشسکو ديکتاتور منفور روماني بود

از اينکه اشتباهم رو متذکر شديد بي نهايت سپاسگزارم و از دوستان پوزش ميخوام

ارادتمند
نعيمي
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط ohhye »

دوستان توجه کنيد صداي آمريکا همشون يک هدف دارند و اون آزادي ايران است ولي اون آزادي بي بند و باري که آمريکا براي ايران و عراق تعريف کند اين اوضاع عراق رو مي بيند تا چند سال آينده آزادي بي و بند باري اينقدر در عراق زياد شود که مردم عراق به سرکوب منافع آمريکا بپردازند
اين صداي آمريکا هوشن هدف شومي در سر دارند شما ميگيد بهارلو و کنگرلو هيچ دخالتي ندارند در اين تند روي ها در صورتيکه اشتباهه چون خود همين بهارلو رييس صداي آمريکا هست و اخبار رو اون بايد امضا کنه
خلاصه هدف همه اين رسانههاي ضد ايراني برداشتن اعتقاد و ايمان از شماست و بدونيد که با عوض شدن چهره واقهي امريکا همه اونهايي که از آمريکا طرفداري مي کنند خواهند فهيد آمريکا يک شيطان پير بيشتر نيست
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط ohhye »

جاي تاسف داره که خيلي ها خر ميشن و به صداي امريکا تلفن مي زنند
براي اعتراض بياييد به اين آدرس ايميل بزنيم

newsandviews@vianews.com
,

roundtable@voanews.com
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

منم فكر ميكنم كساني كه در صداي آمريكا هستند عده اي نان به نرخ روز خور بيش نيستند كه براي رسيدن به هدف خود هر كاري رو حاضرند انجام بدهند :x
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

سيد جان من نمي فهمم حرف من چه ربطي به اينا داشت؟ يا به اون مرتيکه عوضي که خودم اگه توانايش رو داشته باشم در خالي کردن گلوله اسلحه ام در مغز کثيفش لحظه اي درنگ نخواهم کرد
حرف من چيز ديگه اي بود چرا ما همه چيز را مي ندازيم گردن آمريکا؟ و همانطور آنها همه چيز را ميندازن گردن ما؟ اينها همش بازيهاي سياست مداران هست از نظر من اون مدارک غير قابل قبول هست چرا که آمريکا اگه اون سلاحها رو در اختيار اون گروه گذاشته باشه که نمي ياد آرم و علائم خودش رو روش هک کنه که اگه لو رفت همه بفهمن کار کي بوده!! هر چند اگه اون مهمات واقعا آمريکايي باشن بازم چيزي رو ثابت نمي کنه ! چرا خيلي راحت چنين افرادي مي تونن اين مهمات آمريکايي رو از بازار سياه تهيه کنن يا حتي از داخل آمريکا! مثل اين ميمونه کسي با ماشين آمريکايي بزنه يه نفر رو توي تهران بکشه بعد بگن چون ماشين آمريکايي هست پس حتما کار آمريکايي هاست و رانندش هم عوامل اونها بوده! اين مدارک از نظر من دقيقا مثل همون مدارکي هست که آمريکايي توي عراق منتشر کرده بودن به عنوان سلاحهاي ايراني در در دست تروريستهاي عراقي قرار داره و ميخواستن بگن ايران اونها رو پشتيباني ميکنه! که عکسهاش رو دوستان توي همين انجمن خودمون قرار داده بودن و کلي هم راجع بهش بحث شده بود . که البته صد در صد دروغ بود . حرف آخر من اينه که به هيچ وجه اون مدارک نمي تونه دليل دخالت آمرکا توي اون انفجارات باشه . من تاييد يا تکذيب نمي کنم که آمريکايها توي اون انفجارات دخالت کرده بودن يا نه شايدم کرده باشن حرف من اينه که مدارک غير قابل قبول هست !
كيارش, جان شما از کجا ميدوني که اون انفجار ها کار اين فرد بوده؟ ( يا شايدم بود که به احتمال زياد هم بوده ) يا اوني که دوستان گفتن اين شخص چند نفر را کشته و حتي يکي از مرزداران را سر بريده؟ که اگه اينجور باشه چرا تا به حال براي دستگيريش کاري نشده يا چرا اين فرد به همين راحتي تونسته چنين کارهايي انجام بده؟ اگه اين اتهمات درست باشه بايد با تانک ذالفقار از روش رد بشن

اولا دوست عزيز کيارش اينارو ننوشته کیارش چند وقته که رفته من نوشتم
درثاني وقتي تاريخ ميلادي حک شده روي يه خمپاره که تازه تاريخ رو هم به روش امريکايي (منظورم ترتيب روز ماه و..)ميشه يه مدرک اما اينا نميشه !دوما اين گروه مستقيم يا غير مستقيم داره از طرف یالات متحده حمايت مالي ميشه يا مستقيم CIA يا غير مستقيم که عربستان باشه
سوما اين بابا رو ميخوان دستگير کنن اما رفته تو پاکستان ! و ما هم بارها از پاکستان خواستيم اما کثيفي نامردي پاکستان بر هيچ کس پنهان نيست
در مورد اون حوادث بعضي ها شو رسما خودش با تمام افتخار مسوليتش رو به عهده گرفه :-?
دوست عزیز زياد جوش نکن ما داريم اينجا بحث دوستانه ميکنيم و نميخواهيم کسي از دست کس ديگه ناراحت بشه :-) :)
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

دوست عزیز زياد جوش نکن ما داريم اينجا بحث دوستانه ميکنيم و نميخواهيم کسي از دست کس ديگه ناراحت بشه

کي جوش کرده؟ من :? :::P من که به خونسردس مشهور هستم! ؟ يک بار ديگه ميگم مدارک غير قابل قبول هست! در ضمن تصحیح میکنم مطالب قبیلم رو باید با شنی تانک ذالفقار از روش رد بشن :-(
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: pejman.daie@gmail.com
سپاس‌های دریافتی: 20 بار
تماس:

پست توسط pejman »

همون طور كه در رسانه هاي خودمون دروغ هايي فاحش ميبينيم در رسانه هايي خارجي هم ميبينيم
براي من عادت شده و زياد ناراحت نميشم از اراجيفشون اما هميشه مخالف اين كار هستم
Empty spaces - what are we living for?

از دی که گذشت هیچ از او یاد مکن
فردا که نیامده است فریاد مکن
برنامده و گذشته بنیاد مکن
حالی خوش باش و عمر بر باد مکن
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط ohhye »

torabi89,
دوست من يک جمله بگم حيالتو راحت کنم منافع امريکا با سياست هاي دين اسلام در تضاد هست اينها به دنبال نابودي دين اسلام در کل دنيا هستند اين از تحريک فرانسه براي راه ندادن دختران با حجاب به دانشگاه و اين از سيسات هاي شوم آمريکا
بلاخره ما هم خدائي داريم که بنده اي به نام صاحب الزمان (عج) وجود داره و بنده اي به نام عيسي بن مريم (ع) که شريعت آسماني خداوند را زنده خواهند کرد و در همه دنياي فاني شاهد عدالت خواهيم بود
ولي براستي تکليف دوران ما الان که داريم بحث مي کنيم چي ميشه به نظرم بايد با همديگر به يک اتحاد برسيم زيرا شيطان زماني از انسان ميترسد که انسان به خداوند در همه حالات به خصوص عبادت به سوي الهي نزديک شود

در دوران ما هم همچنين حکمي داره فکر کردي اين آمريکا کي هست که از اون سر دنيا مثل فيلم هاي وسترن ميان يه جائي رو نجات بدند و خودشونو ناجي بشريت معرفي کنند تا عمر دارم از اين سياست شوم آمريکا و بخصوص انگليس نخواهم گذشت و با جديت دنبالش ميکنم

راستشو بخواهيد اگر شما سوار ماشين بنز هم شويد و هزار بار شما رو ايمن کنند باز قانون سوم نيوتن روي شما پياده ميشود پشت تمام اين قضيه ها کشور انگليس هستش پس بايد ريشه اين سياست شوم رو منهدم کرد.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

افشاگري ABC NEWS :

حمله به ايرانيان توسط گروه ريگي با پشتيباني و پيشنهاد آمريکا بوده است

وقت نکردم ترجمه کنم،خودتون زحمتشو بکشيد

[External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

Achilles نوشته شده:افشاگري ABC NEWS :

حمله به ايرانيان توسط گروه ريگي با پشتيباني و پيشنهاد آمريکا بوده است

وقت نکردم ترجمه کنم،خودتون زحمتشو بکشيد

لعنت به این آمریکایی ها که بعد کودتای 28 مرداد تاحالا باعث آسیب رسوندن به میلیون ها ایرانی بطور مستقیم و غیر مستقیم بودن ، از زدن هواپیمای مسافبری و کمک به صدام در جنگ تحمیلی و شرکت مستقیم در نبرد دریایی در حمایت از صدام گرفته تا حمایت از این تروریستها در غرب و شرق کشور (پژاک و جندا.. ) برای کشتن و آسیب رسوندن به ایرانیا و ایران
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط ohhye »

جاي تاسف داره رسانه اي مثل صداي امريکا بياد و تروريست پروري کنه و اعلام کنه اين بلوچ ريگي رهبر جنبش مقاومت هاي مردمي ايران هستش
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: ..مازندران..
سپاس‌های دریافتی: 75 بار

گفتگوي راديو صداي امريكا با عبدلمالك ريگي(دانلود)

پست توسط ghadami2005 »

ايشالا كه يه روز زنده زنده پوستشو بكنيم

فقط اين سيبيلاش منو كشته :grin: :grin: :grin:
"لشگر گوسفندان که توسط يک شير اداره ميشود,ميتواند لشگر شيران را که توسط يک گوسفند اداره ميشود ,شکست دهد."
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”