برای هر کاری چه نرم افزاری نصب کنیم؟

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: برای هر کاری چه نرم افزاری نصب کنیم؟

پست توسط Solver »

Mahdi Mahdavi, داداش نرم افزار خوبیست، اما خیلی متفاوت از چیزی که من می خوام.

من آدم رو راستی هستم :D مقاصد خیرخواهانه ام نیز تجسس، نیست. از این دست نرم افزارها آرشیو خوبی دارم خودم.

در حقیقت اون نرم افزار یک موتور پردازش جهت تکرار اعمال انجام شده داشت - در حقیقت روبات ساز بود.
به زبان ساده شما بهش آموزش میدادین که چه کار کند، و بعد play میکردید تا اون برای شما اون کارها را درست با همان بازه زمانی و همان مسیر (حتی آیکون ماوس حرکت میکرد خودکار) انجام دهد.

اتفاقا اون نرم افزار فقط حرکت ماوس را کنترل میکرد و کلیکش را - یعنی اگر ضبط بکرد از تصویر و شما رو آیکون گوشه صفحه کلیک بکردی / بعد جای آیکون را تغییر بدادی وقت play کردن ماوس میرفت همان جای قبلی آیکون و کلیک میکرد که اگر خالی بود هیچ نمیشد اگرم آیکون دیگه ای بود اون برنامه اجرا میشد!

دلایل زیادی برای استفاده از این روبات ها میشود داشت، اما استفاده اصلیش برای من کوتاه شدن زحمتم در نوشتن یک سری اسکریپت است که مثلا در مورد یک پروژه :

قرار است فایل ها بر اساس تاریخ سورت شوند، و جدیدترین فایل ایمیل شود. یا یک سری چیزهایی شبیه این ... البته اسکریپت هاش هست. اما وجود یک فایل پرتابل روی فلش که همچین کاری بکند بسیار کاربردی و مفید خواهد بود.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

M.Abooali, عزیز :razz:
قصد من از بازی با کلمه مقاصد خیرخواهانه بدون هیچگونه منظوری بوده. :razz: عذر خواهی میکنم :razz:
در مورد نرم افزار الان کامل متوجه شدم. متاسفانه نرم افزاری که اینکار رو انجام بده سراغ ندارم.
یک مورد یادم هست که این کار رو انجام میداد. منتها باید بگردم ببینم پیدا میکنم یا خیر. اگر پیدا کردم حتما در پست بعدی قرارش میدم.
موفق باشید.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Mahdi Mahdavi »

M.Abooali, گرامی
دو نرم افزار رو پیدا کردم.امیدوارم به کارتون بیاد.
یکی رایگان و یکی هم پولی که 30 روز رایگان داره.
اول نسخه پولی
Please Login or Register to see this code
طبق ویدئویی که در سایت نمایش میده این نرم افزار دقیقا کاری که شما میخواهید رو انجام میده.
و مورد دوم
کار این نرم افزار رایگان هم دقیقا مثل قبلی
منتها رکورد نمیکنه کار رو.باید بهش برنامه بدید که در فلان نقطه از دسکتاپ کلیک کنه .
امیدوارم که براتون مفید باشه
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

سلام دوستان.....من یه نرم افزار می خوام که بتونه سرعت اینتر نت و پهنای بادنم رو به صورت گراف به من نشون بده....نرم افزاری زیادی استفاده کردم ولی هیچ کدام بیشتر از 1 ساعت گراف نمیدن....من یه نرم افزار میخوام که مثلا از ساعت 12 شب تا 6 صبح پهنای باند من رو آنالیز کنه و به صورت گراف نشونم بده

ممنون
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

Mahdi Mahdavi,

آقاجان دستت درد نکند. مورد اول کاملا شبیه چیزیست که من گفتم. رفت تو لیست جستجو برای رایگان تمام وقت :grin:

خوب نرم افزارهای بعدی،

نرم افزار فهرست و آمار فایل / یک نرم افزاری که بتواند آماری به شرح زیر از درون شاخه انتخابی به ما بدهد:

تعداد فایل ها
پسوند فایل ها و تعداد فایل ها از هر پسوند
حجم کل فایل ها
حجم کل فایل ها به تفکیک پسوند

نرم افزار بعد فکر کنم راحت تر از قبلی باشد:

استخراج تاریخ دسترسی به فایل ها در مسیر مورد نظر - جهت حذف فایل هایی که مدت مشخصی مورد استفاده نبوده اند. :-) نگران نشید، قرار نیست ردهیو محدودیت زمانی برای تصاویر بزاره. برای کار دیگری لازم دارم.

esijoonT

من از این نرم افزار کوچک و سبک Bandwidth Monitor استفاده میکنم. ارشیو روزانه . ماهانه و سالانه از مشخصات اتصالات شبکه (از جمله اینترنت) و تنظیمات فوق العاده کامل و پیشرفته. اما گرافش فکر نکنم پایدار باشه و فقط به صورت آنلاین گراف تحویل میده. اما دیتا و میزان مصرف را آرشیو میکند.

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Mahdi Mahdavi »

M.Abooali, عزیز سلام.
ضمن عذر خواهی به دلیل تاخیر در ارسال جواب " به علت فشرده بودن برنامه ترم آخر دانشگاه :D " :
برای جبران این تاخیر با یک نرم افزار دو و بلکمم بیشتر هدف رو مورد اصابت قرار میدیم.
نرم افزار پیشنهادی :
Total Directory Report

این نرم افزار با ارائه نمودار های مختلف از سایز هر بخش و هر گروه فایلی در فولدر و مرتب کردن فایل ها بر هر اساسی که فکرش رو بکنید" درهم . آخرین تاریخ استفاده . آخرین تغییر .سایز. فرمت و .... "
خیلی هم کم حجمه و کاربردی.
تشکری هم بکنم از شما چون خودم خیلی دنبال این نرم افزار بود ولی همت نمیکردم برم دنبالش ! ::ss
البته لینکی که الان میزارم مال نسخه تست و دموی اون هست و وارد لیست جهت پیدا کردن نسخه رایگان و فولش شد.

سوالی بود در خدمتیم :razz:
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 108 بار
سپاس‌های دریافتی: 197 بار

پست توسط ali2914 »

سلام دوستان . ببخشید این مورد ممکنه یه کم بی ربط به نظر بیاد اما CMS چی معرفی می کنید؟ دنبال قابلیتهای خاص نیستم . بیشتر چیزی که کار باهاش خیلی ساده باشه و خیلی راحت بشه باهاش سایت طراحی کرد . می خوام نیاز به وقت گذاشتن زیاد نداشته باشه . اگه پیچیده باشه شاید ترجیح بدم از ویرایشگر های HTML استفاده کنم.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

,

برای یافتن CMS مناسب به سوالاتی مثل سوالات زیر جواب بدهید:

1. سایت شما کاربر محور است ؟

2. محتوا مورد نظر شما بیشتر متن است، تصویر است یا فیلم ؟

3. سایت در آینده قرار است به چه شکل باشد (ظرفیت توسعه).

در نهایت از بین، وردپرس، جوملا، مامبو، دیتالایف انجین، موبیل تایپ و دیگر موارد بر اساس الویت بندی به نیازها میتوانید استفاده کنید.

پر کاربر ترین CMS حال حاضر وردپرس است، اما طبق آمار سال 2012 در هر ماه از هر 50 سایت وردپرسی یکی از اونها هک شده است - البته این فقط مربوط به لحاظ نکردن نکات امنیتی توسط مدیر دارد. مثلا وبلاگ خود من با وردپرس بود و البته بخشی از سایتم، وبلاگ من هک شد، اما سایتم را نتوانستند هک کنند چون مسیرش را بسته بودم اما در وبلاگ باز بود. وردپرس را اگر سفارشی سازی کنید کاملترین و امن ترین سیستم است، اگر هم به صورت پیش فرض استفاده کنید قابلیت های زیادی دارد اما امنیتش واقعا پایین است.
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 108 بار
سپاس‌های دریافتی: 197 بار

پست توسط ali2914 »

ممنون
راستش در واقع چیزی می خوام که بتونه سایت ساده با چنین حالتی رو باهاش ساخت
[External Link Removed for Guests]

البته استفاده ای که من ازش می خوام تقریبا هنریه و ربطی به فروش نداره در واقع می خوام یه نمایشگاه محصولات هنری بزنم. نیازی به ماژول های فروش نیست. اینکه بشه محصولات هنری رو راحت بهش اضافه کرد و برای هر کدوم یه صفحه ساخت .

در واقع کاربر محور محسوب نمی شه.
محتواشم مثل وبلاگ ها به صورت پست نیست بلبکه هر نمونه هنری باید در صفحه جداگانه خودش نمایش داده بشه . مشابه اون سایتی که آدرس دادم. یکی 2 تصویر به همراه چند سطر توضیح. از نظر توسعه هم نیازه که احتمالا تا 100 صفحه گسترش پیدا کنه.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

سایت مورد نظر شما وردپرس است / منتها با یک قالب فروشگاهی .

شما با وردپرس میتوانید نتایج مطلوب به دست بیارید،

نصب وردپرس آسان، کار با وردپرس آسان تر، و اگر مسائل امنیتی را پیشفرض رها کنید هک کردنش هم بسیار آسان. اساسا روبات هایی هستند که دنبال سایت های بر مبنای وردپرس که راه نفوذ دارند می گردند و با کمک این ابزارها، هکر ها لیستی از سایت هایی که شانس زیادی برای نفوذ بهشون وجود داره را تهیه می کنند و سراغ سایت ها می روند. بنابراین اصلا اینطور فکر نکنید که حالا کی میاد سایت من را هک کنه .... :-)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

یک نرم افزار یا بهتر است گفت موتور جستجو نیاز دارم.

در ارتباط با یافتن تصاویر روی یک درایو بر اساس رنگ !

اسکریپتش را با php بلد هستم اما خوب در بین چند هزار تصویر خیلی ضعیف عمل می کند و بسیار سنگین عمل می کند. دنبال یک نرم افزار هستم. دوستان اگر اطلاعاتی دارند لطفا مطرح کنند.
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”