صندلی داغ با حضور yasermym...

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

Re: yasermym روی صندلی داغ...!

پست توسط yasermym »

پس ریانوستی را چندان منبع نمیدانید و بیشتر به چشم یک سبد از تحلیل ها بهش نگاه میکنید.

در کل بله، اما فکر می کنم نکته مخفی در پشت قضایای تحلیل گران روسی باشه.
به نظر شما بین Press Tv و BBC Persia و البته VOA (فارسی و انگلیسی) که هر سه توسط سه نقطه مختلف اداره میشوند و هدف آنها تقریباً مشترک است (تاثیر گذاری روی مخاطبان کشور های مقابل خود)، کدام را موفق تر ارزیابی میکنید؟ شاید اینطور بیان کنم بهتر باشد، به نظر شما بین ایران، آمریکا و انگلیس کدام یک در تحریک افکار مردم 2 کشور دیگر موفق تر عمل میکنند؟ (چنان که BBC همواره پاره آجر هایی به سمت آمریکا نیز پرتاب میکند و البته که VOA انگلیسی و فرانسه زبان نیز از این کار نسبت به انگلیس پرهیز نمیکند)

به نظر من باید دو مساله را در نظر گرفت: یک اثر گذاری کوتاه مدت و دوم بلند مدت.
در مورد اول ممکن است که خبر های کذب و تحلیل های اشتباه و یا مغرضانه اثر قوی ایجاد کنند اما در تاثیر بلند مدت تحلیل ها و اخباری که به واقعیات نزدیک تر باشند موفق تر خواهند بود و مخاطب بیشتری جذب خواهند کرد. در کل فکر می کنم ایران خوب روی افکار عمومی جهان کار می کند (با توجه به امکانات) و در بلند مدت موفق تر خواهد بود. در دراز مدت و با توجه به شرایط موجود جهان ایران موفق خواهد شد افکار عمومی کشورهای مختلف را تحت تاثیر خودش قرار دهد.

با توجه به تحصیلاتی که داشته اید، بیشتر مایل به پژهش هستید یا تولید، هر چند این دو لازمه یک دیگر هستند، اما شما بیشتر مرحله ساخت و تولید را پسند میکنید یا قسمت تحقیق و پژوهش؟

من شخصا عاشق تحقیق و پژوهش هستم، بیشتر دوست دارم کارهای نو و جدید انجام بدهم. تولید علم مرحله لازم برای رسیدن به تولید دانش فنی است.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام
به نظر شما تا کجا میتونن مدارات داخلی سی پی یو ها رو کوچیک کنند ؟! الان 45 نانومتری رو بورسه و قرار اینتل در آینده پردازنده های 32 نانومتری ارائه بده و البته زمانی که ای ام دی و اینتل داشتن توی سر و کله هم میزدن سر پردازنده های 45 نانومتری آی بی ام پردازنده 22 نامتری رو معرفی کرد ! حالا به نظر شما چقدر دیگه میتونن کوچیکتر کنن مدارات رو ؟ دیگه دارن به سایز اتمها میرسن !

سلام به شما دوست عزیز
اول از همه باید این مطلب را در نظر داشته باشید که در ابعاد نانو هنوز فضای بسیار وسیعی وجود دارد و ما از این جهت محدودیت نداریم (حتی در اندازه 2-3 نانومتر). یک بار مطلبی رو شنیدم راجع به اینکه بیشترین امکانات در این جهت که شما گفتید در یک مولکول قابل دسترسی است. اما در مورد اجرایی کردن این اهداف باید دید که فن آوری موجود چه مقدار پیشرفت می کند تا بتواند از فضای قابل دسترس استفاده کند.

آیا اینترنت ای دی اس ال دارید ؟

بله

تا حالا چیزی ازتون سرقت شده ؟

فکر نمی کنم، چیزی یادم نمی یاد.

چرا ناو آمریکایی هواپیمای ایرانی رو ساقط کرد ؟ در حالی که به استدلال خودشون هواپیمای ایرانی رو با اف 14 اشتباه گرفته بودن ؟ و اینکه حتی اگه اف 14 هم بود چون هیچ توانایی هوا به دریایی نداره این هواپیما بازم بهش شلیک کردن ؟

هدف فشار آوردن به ایران برای پذیرش قطعنامه شورای امنیت بود.

آیا کشور مستقل فلسطینی تشکیل خواهد شد ؟

خیر

آیا اسراییل به خاک سیاه میشینه ؟

بله

آیا به دومین گوسفند شبیه سازی شده اجازه ازدواج داده خواهد شد ؟

اگه مورد مناسبی پیدا بشه، بله.

بعد از ورشکست شدن جنرال موتورز چه شرکت بزرگ دیگه ای ورشکست خواهد شد ؟

خدا میدونه، اما اینها نتیجه سیاست های عالی نظام سرمایه داری رو خوب نشون داد.

چرا جان انسانها برای خودرو سازن داخلی اصلا ارزش نداره ؟!

چون فشاری جهت بهبود وضع از هیچ کجا بر آنان وارد نمی شود، حتی از طرف مصرف کننده.
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 190 بار

پست توسط Matilda »

سلام یاسر
ممنون بابت جوابها

دیگه شما نیستید

می دونستم دیگه من نبودم در اصل هم سوالم این نبود که آیا منم؟ سوالم این بود که کی عضو جدیده؟ که شما معرفیشون کنی تصویر.
مقام بدون حمایت و پشتیبانی که مقام نمیشه

خب بذار جور دیگه ای بپرسم قدرت رو میچسبی یا حمایت؟

و اما سوالات جدید:

اولین کلمه ی جدید بعد از این کلمات:

صهیونیست؟
خائن؟
مسلح؟
گرم؟
دُگم؟
محبت؟
مظلوم؟
من؟
کلنگ؟
سکوت؟
شریعتی؟
رجب؟
دختر؟
-----------------------------------------------------------------------------

و سوالات توضیحی تصویر
حق طلاق به زن میدی؟
از نظر شما جایگاه زن کجاست؟

اگه با بچه هاي فروم بري مسافرت با كي هم اتاق ميشي؟چرا؟

تكه كلامتون؟
[COLOR=#1d1b10]هر کس ممکنه اشتباه کنه..
اما نکته ی مهم اینه که وقتی اشتباه کردی کسی نفهمه.

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط yasermym »

خب بذار جور دیگه ای بپرسم قدرت رو میچسبی یا حمایت؟

حمایت رو ترجیح می دم اما بستگی داره به اینکه حمایت از چه جانبی باشه.

صهیونیست؟ افراطی
خائن؟ ترسو
مسلح؟ به چی؟
گرم؟ سرد
دُگم؟ ما که نیستیم
محبت؟ خوبه
مظلوم؟ شیعه
من؟ Matilda
کلنگ؟ از آسمان افتاد و نشکست
سکوت؟ آسایش
شریعتی؟ مظلوم
رجب؟ علی
دختر؟ کدوم دختر
-----------------------------------------------------------------------------

و سوالات توضیحی
حق طلاق به زن میدی؟

حالا که حق ازدواج هم نمی دیم که بخواد برسه به حق طلاق، اما در کل نه.

از نظر شما جایگاه زن کجاست؟

در اسلام زنان جایگاه والایی دارند، به شرط اینکه خودشون شان و منزلت واقعی رو بشناسن و به اون سمت حرکت کنند. از نظر من هم همینطوره.

اگه با بچه هاي فروم بري مسافرت با كي هم اتاق ميشي؟چرا؟

نمی دونم چون همه رو که خوب نمی شناسم اما فکر نمی کنم کسی جرات کنه با من هم اطاق بشه تصویر

تکه کلامتون؟

موفق باشید

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 190 بار

پست توسط Matilda »

سلام یاسر
مسلمون چرا جواب سلامم و ندادی تصویر تصویر

ممنون از جوابها

حمایت رو ترجیح می دم اما بستگی داره به اینکه حمایت از چه جانبی باشه.

ممنون جوابم و گرفتم منظورم حمایت مردمی بود تصویر

دختر؟ کدوم دختر

منظورم کلی بود دختر به معنای حقیقی کلمه
-
باز ممکنه سر بزنم تصویر
[COLOR=#1d1b10]هر کس ممکنه اشتباه کنه..
اما نکته ی مهم اینه که وقتی اشتباه کردی کسی نفهمه.

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

باز دوباره حمله کردم...!

یاسر رو یکم باید تحت کنترل در بیارم...انداخته دنده 4 و داره میره تو دره!

1.دو خصیصه اخلاقی هستند که من خیلی ازش خوشم میاد...یکی شوخ طبعی و دیگری عدم تکبر...یاسر تلفیق قشنگی از این تا رو داره...نه که دکترا بگیری دیگه تحویلمون نگیری!
2.پسر خوبی باشی که کیس توپ برات سراغ دارم اونم کارشناس ارشد شیمی است!فقط مشکل اینه از نظر سیاسی فرهنگی اعتقادی در دو نقطه مقابل قرار دارید!
3.مقالاتت رو در کدوم ژورنال قرار میدی..اسم سایتشو بگو...
4.راستی اگر از تمامی کسانی که دکترا دارند که سنجش علمی سفت و سخت گرفته شود چند درصدشون واقعا دکتر خواهند ماند!
5.اگه میخوای حوصلت سر نره و دنبال مردم خونگرم میگردی برو ایتالیا یا اسپانیا...ولی من میگم برو لندن شاید تو بی بی سی هم پیشنهاد کاری بهت شد...در واحد ضد صهیونیزم بی بی سی...به پونه ایمیل میدم کارتو راه میندازه!
6.من که هنوز اندر کف فتوای الازهرم...فرض کن این فتوا در کشورهای اسلامی باب بشه!!!!!!!!

7.من راهنمایی که بودم برای اولین بار کلمه محارب با خدا رو شنیدم...خاطرات خلخالی رو تو کتابخونه مدرسه گیرآورده بودم و رسیده بودم به قضایای حزب کومله و دموکرات و تجزیه طلبی های 1385...خلخالی به محض رسیدن به سنندج چند نفری رو در همون فرودگاه اعدام کرد و جرمشنو محاربه با خدا اعلام کرد...من اینو خوندم هرچی با خودم کلنجار رفتم معنیشو نفهمیدم...زنگ زدم حوزه علمیه قم گفتم جریان چیه...یعنی تجزیه طلبها رفتن با خدا جنگیدن...چطوری آخه؟یک آخوند باحالی پشت تلفن بود و قضیه محاربه رو برام گفت...البته به نظرم بهتره اسم ثقیلشو عوض کنند چون خیلی ها رو میشناسم که منظور از این حکم رو نمی فهمند!ومثل اون موقع های من فکر میکنند محاربه یعنی جنگ و درگیری با خدا!

8.راستی پیشنهادت عالی بود...منم تصمیم گرفتم با اون دختره تو زندان ازدواج کنم..البته چون آدم متشرعی هستم ازدواج موقت 3 ماه و 10 روزه! آزاد که شدم به دختره میگم خوش گلدی!
9.دوشنبه میخوای زن بگیری یا میخوای از ایران بری؟
10.راستی چرا این همه جا باید دماغو عمل کرد؟
11.راستی اگر جای سردار مربوطه بودی به امام اون نامه رو در پایان جنگ می نوشتی؟
12.من با کمال میل حاضرم هم اتاقی یاسر باشم...!!!!!
-------------------------------------------------------------------

1.لیسانس رو از کدوم دانشگاه گرفتی؟فوق لیسانس چطور؟معدل؟
2.سربازی کجا بودی؟خاطره خنده ای هم از خدمت داری بگو؟
3.شدیدترین فولی که تو حرف زدن داشتی و باعث شد برات دست بگیرند!
4.میگم یک حزب اللهی داریم و یک انصار حزب الله که یک فرقه خاص هستند و ارگانشون هم هفته نامه یالثارت الحسین است...رفتار این آقایون مورد تایید تو هست(منظورمو که میگیری چی میخوام بگم چون نمیخوام سیاسی بشه زیاد موضوع رو بازش نمیکنم)
-----------------------------------------------

3 تا سوال نسبتا جدی میکنم تا هم از سواد یاسر استفاده کنیم هم صندلی پربار تر بشه!

5. دوست دارم با وزارت دفاع و مرتبط با تحصیلاتت در زمینه ساخت تجهیزات نظامی همکاری کنی...اگه این پیشنهاد بهت بشه قبول میکنی؟...الان ایده خاصی به ذهنت میاد و به طور اخص کدوم حیطه؟(مهمات و چاشنیهای انفجاری-پدافند ش.م.ر یا هرچیزی که به ذهنت رسید)

6.بازم از شیمی میگم ولی شاید مربوط به رشته شیمی پالایش باشه...فرض کن وزیر نفت و یا کلا مسئول بنزین کشور هستی..الان 40 درصد بنزین از 9 پالایشگاه داخلی آبادان-تهران-اراک-بندرعباس و... و مابقی از خارج وارد میشه..اگر بخوان اذیتمون کنند ممکنه اون 60 درصد رو دیگه نداشته باشیم که وامصیبتا خواهد شد و نیمی از اتومبیل های کشور باید تو پارکینگ بخوابند!...اگه مسئولیت داشته باشی برای عبور از بحران در سه بازه زمانی کوتاه-میان-بلند مدت چه برنامه ریزی می کنی؟میتونی ظرف 3 تا 5 سال معضل بنزین ایران رو حل کنی؟(از بحث گازسوز هم فاکتور بگیر)

7.یک سوال هم در حد سوادم از بحث نانو میکنم...زیاد شناختی رو این مقوله نداشتم ولی به لطف تو و سنترال اندک آشنایی پیدا کردم...خیلی مختصر بگو در 20 سال آینده نانو در ایران و جهان به چه جایگاهی خواهد رسید وکلا میشه بگیم اگر نانو رو جدی بگیریم از جهات مختلفی سکوی پرتابی برای پیشرفت و توسعه سریعتر کشور خواهد بود؟و نانو اصولا چه کمک هایی میتونه با این پرتاب سریعتر بکنه؟
-----------------------------------------

8.اطرافیان چه ویژگی تو رو دوست دارن و چه چیزی حس میکنی براشون آزار دهنده است؟
9.میم چرا ته آیدیته؟
10.چی شد عضو سنترال شدی؟راستی دیدی آدم اولش یه جایی میره غریبی میکنه! تو هم اوایل تو سنترال اینجوری بودی؟
11.نظرت درباره یک دختر بچه تپل و چشم آبی و مو طلایی چیه؟(خدا نصیب همه بکنه همچین فرشته ای رو)
12.میگم یاسر دیدی گهگاهی کاربرای لافو میان تو سنترال و میگن ما از فلان چیز اطلاع داریم...تو هم حالت من بهت دست میده که میایی 3-4 خط جواب کوبنده تایپ میکنی تا میای دکمه ارسال رو بزنی پشیمون میشی و میگی اگه جوابش بدم دروغ بزرگتری میگه..حکایت گوبلز رو که شنیدی که دروغ هرچی بزرگتر باورش آسونتر!
13.میگما ما آخر نفهمیدیم منکر و نکیر که شب اول قبر میان باید چیکارشون کنیم که برن یک شب دیگه بیان؟
14.راستی یک نکته عجیب من از بعد از انتخابات تا الان متوجه شدم!15 روز است که حتی 1 مورد متلک خیابانی به یک دختر مشاهده نکرده ام! اتفاق خاصی در ایران افتاده؟قبلش روزی حداقل 7-8 تا می دیدم!
15.کلا با آدمای منجمد چطور برخوردی داری؟
-------------------------------------------------------

اینا چی میگن؟

مالبرو لایت یا کاپتان بلاک آلبالویی
پرتاب یاسر از هلی کوپتر با چتر نجات بر فراز دماوند
هوای کومور چطوره؟
شیرسماور و تماشاگران فوتبال در استادیوم آزادی!!!!!
---------------------
21 رمضان و احیا
عصر عاشورا و لحظات شام غریبان
فاطمیه
-------------------
سپهبد شهید صیاد شیرازی
سرتیپ شهید ستاری
سرتیپ شهید کاظمی
شهید چمران
------------------------
24 میلیون
14میلیون
40 میلیون
ندا>> بای ذنب قتلت؟
------------------------
ریش میذاری یا 6 تیغی؟
با نگاه دقیق به عدد زیر اولین چیزی که به ذهنت میرسه چیه؟(راهنمایی :یک تشبیه مجازی از واقعیتی در زندگی همه ماست)
98765432123456789

----------------------------

یاسر و میلاد و میلاد نگار به جزیره ادمخوران تبعید می شوند...هر 3 را در دیگی بزرگ میاندازند و زیر دیگ آتش درست میکنند...میلاد میگه اوووووفی تو زندان 20 روز بود نمیذاشتن بریم حموم اینجا از همین اول بسم الله به نظافت اهمیت میدن!تازه آبگرمکن هم داره! میلاد ابوعلی میگه تازه اینجا تو دیگ دارن رو سرمون هویج و چغندر و پیاز هم خرد میکنند! یاسر میگه احتمالا این حموم خواص دارویی داره...چون معمولا از شامپو و صابون استفاده میکنیم و اونا شیمیایی هستند و منم کارشناس ارشد شیمی هستم و میدونم که شامپو مشکلات نانو شیمیایی یانه داره! اینا میخوان کاملا گیاهی حموم کنیم! در این بین دیده میشه که اهالی قبیله با آهنگ اوکومبا اوکومبا بدور دیگ رقص قبیله ای میکنند! میلاد میگه عجب حمومشون موزیکال هم هست! میلاد ابوعلی میگه آره خواننده هم اوردن..کنسرت مجانی افتادیم...یاسر میگه این اهنگها عقل را زائل میکنه و مصداق لهو و لعب است و با چوپ پنبه گوشش را میگره که نشنونه!

داده های مسئله
R=مقاومت هوا=0
Fk=اصطکاک=0
g=شتاب جاذبه=10
ضریب اصطکاک جنبشی=0.2

با توجه به معلومات بالا ضریب هوشی هر سه نفر (میلاد-میلاد ابوعلی-یاسر) را محاسبه نمایید.
-----------------------------

فعلا...!
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط yasermym »

سلام یاسر
مسلمون چرا جواب سلامم و ندادی تصویرتصویر

فرض اینه که دائم روی صندلی داغم و به افرادی که جدید میان سلام می کنم، شما که یکبار سلام کردید.

منظورم کلی بود دختر به معنای حقیقی کلمه

می دونستم، اما چون نظری در مورد کلیش نداشتم اونو گفتم.

1.دو خصیصه اخلاقی هستند که من خیلی ازش خوشم میاد...یکی شوخ طبعی و دیگری عدم تکبر...یاسر تلفیق قشنگی از این تا رو داره...نه که دکترا بگیری دیگه تحویلمون نگیری!

اتفاقا همه همینو میگن، نکنه دکتر شی مارو فراموش کنی، اما من اعتقاد دارم هرکس به هر درجه از علم هم که برسه باز باید بدونه که، فقط یک بنده ناچیز خداست و تنها تقوی است که نزد خدا ارزش داره.

2.پسر خوبی باشی که کیس توپ برات سراغ دارم اونم کارشناس ارشد شیمی است!فقط مشکل اینه از نظر سیاسی فرهنگی اعتقادی در دو نقطه مقابل قرار دارید!

اصل مشکل من هم همون تیکه آخر قضیه است.

3.مقالاتت رو در کدوم ژورنال قرار میدی..اسم سایتشو بگو...

اسم مجله ای رو که مقاله اصلیم چاپ شده رو نمیگم تا ریا نشه، فقط همین قدر بدونید که تعداد مجلات شیمی دارای ضریب نفوذ بالای 10(IF >10) چند تا دونه بیشتر نیست. اما مقاله نانوم رو برای Polyhedron فرستادیم (IF = 1.801) ناشر این مجله Elsevier و سایت اون هم ScienceDirect هست.

4.راستی اگر از تمامی کسانی که دکترا دارند که سنجش علمی سفت و سخت گرفته شود چند درصدشون واقعا دکتر خواهند ماند!

خدا می دونه اما فکر کنم بیشتر اونها قبول بشن، بستگی به رشته هم داره.

5.اگه میخوای حوصلت سر نره و دنبال مردم خونگرم میگردی برو ایتالیا یا اسپانیا...ولی من میگم برو لندن شاید تو بی بی سی هم پیشنهاد کاری بهت شد...در واحد ضد صهیونیزم بی بی سی...به پونه ایمیل میدم کارتو راه میندازه!

ناقلا می خوای سر ما رو زیر آب کنی

9.دوشنبه میخوای زن بگیری یا میخوای از ایران بری؟

حالا بزار دوشنبه بیاد بعد، اگه دیدی دیگه نیستم بدون که شهید شدم. تصویر

10.راستی چرا این همه جا باید دماغو عمل کرد؟

خوب آدمی که تو این دنیا فقط نوک دماغشو می بینه، فکر می کنه اون مزاحمشه، می خواد از دست ناراحتی های دنیا راحت بشه. (البته همه اینطور نیستند- بعضی ها شاید واقعا مشکل دارن)

11.راستی اگر جای سردار مربوطه بودی به امام اون نامه رو در پایان جنگ می نوشتی؟

خدا رو شکر که جای اون نیستم، بازم گلی به گوشه جمال رزمندگان بی ادعا.

1.لیسانس رو از کدوم دانشگاه گرفتی؟فوق لیسانس چطور؟معدل؟

ای بلا، کم کم می خوای رد منو بزنیاتصویر، دانشگاهش زیاد مهم نیست، مهم خود دانشجوه و در مقطع ارشد استاد راهنما. کارشناسی 14.75 و کارشناسی ارشد 17.79

2.سربازی کجا بودی؟خاطره خنده ای هم از خدمت داری بگو؟

اساسا قصد شناسایی موقعیت رو کردی، تو جاده قدیم کرج بود. فقط آموزشی بود که گیر یزدیا و اصفهانیا افتاده بودیم، یه یزدیه بود نمکی، با اون لحظه غلیظ خودشون به اصفهانیه میگفت خارجی (به خاطر لهجه). در کل خاطره گریه دار شاید داشته باشم اما خنده دار اساسی نه، شانس منه همیشه گیر آدمای یخ میفتم.

3.شدیدترین فولی که تو حرف زدن داشتی و باعث شد برات دست بگیرند!

ها، لطف کنید اینو یکم لولشو ببرید بالا، من خوب ریسیو کنم. تصویر

4.میگم یک حزب اللهی داریم و یک انصار حزب الله که یک فرقه خاص هستند و ارگانشون هم هفته نامه یالثارت الحسین است...رفتار این آقایون مورد تایید تو هست(منظورمو که میگیری چی میخوام بگم چون نمیخوام سیاسی بشه زیاد موضوع رو بازش نمیکنم)

والا من شاید یکی دوباری بیشتر یالثارات رو نخوندم، اونم مال قدیم بود الان هم نمی دونم دارن به چی فکر می کنن که بعد راجع به هش فتوی بدم.

5. دوست دارم با وزارت دفاع و مرتبط با تحصیلاتت در زمینه ساخت تجهیزات نظامی همکاری کنی...اگه این پیشنهاد بهت بشه قبول میکنی؟...الان ایده خاصی به ذهنت میاد و به طور اخص کدوم حیطه؟(مهمات و چاشنیهای انفجاری-پدافند ش.م.ر یا هرچیزی که به ذهنت رسید)

دوشنبه معلوم میشه، یه مطالبی تو ذهنم هست، باید دید در عمل میشه کاری کرد یا نه. تو کار ما فقط آزمایش باید بشه.

6.بازم از شیمی میگم ولی شاید مربوط به رشته شیمی پالایش باشه...فرض کن وزیر نفت و یا کلا مسئول بنزین کشور هستی..الان 40 درصد بنزین از 9 پالایشگاه داخلی آبادان-تهران-اراک-بندرعباس و... و مابقی از خارج وارد میشه..اگر بخوان اذیتمون کنند ممکنه اون 60 درصد رو دیگه نداشته باشیم که وامصیبتا خواهد شد و نیمی از اتومبیل های کشور باید تو پارکینگ بخوابند!...اگه مسئولیت داشته باشی برای عبور از بحران در سه بازه زمانی کوتاه-میان-بلند مدت چه برنامه ریزی می کنی؟میتونی ظرف 3 تا 5 سال معضل بنزین ایران رو حل کنی؟(از بحث گازسوز هم فاکتور بگیر)

بیشتر کارهای لازم داره انجام میشه، کوتاه مدت که همون سهمیه بندی باعث شد جلوی تحریم گرفته بشه و وابستگی کم بشه و تا اونجایی که من اطلاع دارم قراره تا 1390 یا 91 خودکفا بشیم که میشه 2 تا 3 سال که انشاالله اینطور بشه. فقط ساخت و ساخت پالایشگاه.

7.یک سوال هم در حد سوادم از بحث نانو میکنم...زیاد شناختی رو این مقوله نداشتم ولی به لطف تو و سنترال اندک آشنایی پیدا کردم...خیلی مختصر بگو در 20 سال آینده نانو در ایران و جهان به چه جایگاهی خواهد رسید وکلا میشه بگیم اگر نانو رو جدی بگیریم از جهات مختلفی سکوی پرتابی برای پیشرفت و توسعه سریعتر کشور خواهد بود؟و نانو اصولا چه کمک هایی میتونه با این پرتاب سریعتر بکنه؟

اووه، 20 سال، رشد علم اینقدر سریع شده که نمیشه حدس زد تا 5 سال دیگه چه وضعی داشته باشیم. الان توی این 4 سال اخیر رشد خیلی چشم گیری در عرصه نانو داشتیم، هم ما و هم جهان، نانو، بیو و هسته ای علوم مورد نیاز انسان برای آینده هستند. حداقل کاربرد نانو در بهبود خواص و یا ایجاد خواص جدید مواد، کم کردن مصرف در جهان و ایجاد آسایش است.

8.اطرافیان چه ویژگی تو رو دوست دارن و چه چیزی حس میکنی براشون آزار دهنده است؟

فکر کنم کمک کردن باشه و دومی هم اینکه یکم زبون تندی دارم که باید کندش کنم.

9.میم چرا ته آیدیته؟

از رموز اسممه (واقعا رمز آلوده، خیلی از دوستان هم نتونسته بودند به فهمند چیه - تا آخر برنامه وقت داری حدس بزنی)
10.چی شد عضو سنترال شدی؟راستی دیدی آدم اولش یه جایی میره غریبی میکنه! تو هم اوایل تو سنترال اینجوری بودی؟

یادم نیست چه موردی رو سرچ می کردم، ولی فکر کنم نظامی بود، اولین انجمنی هم بود که بطور اساسی عضوش شدم و باقی موندم. فکر کنم بیشتر داشتم جستجو می کردم تا ابعادش دستم بیاد و چون اولین جایی بود که داشتم فعالیت می کردم، زیاد به این مورد توجه نکرده بودم.

11.نظرت درباره یک دختر بچه تپل و چشم آبی و مو طلایی چیه؟(خدا نصیب همه بکنه همچین فرشته ای رو)

گفتم در حد همون گوگولی.

12.میگم یاسر دیدی گهگاهی کاربرای لافو میان تو سنترال و میگن ما از فلان چیز اطلاع داریم...تو هم حالت من بهت دست میده که میایی 3-4 خط جواب کوبنده تایپ میکنی تا میای دکمه ارسال رو بزنی پشیمون میشی و میگی اگه جوابش بدم دروغ بزرگتری میگه..حکایت گوبلز رو که شنیدی که دروغ هرچی بزرگتر باورش آسونتر!

آره دقیقا، منتها من چند موردی اول نوشتم اما دیگه اصلا به اون مرحله نمیرسه و ازش رد میشم.

13.میگما ما آخر نفهمیدیم منکر و نکیر که شب اول قبر میان باید چیکارشون کنیم که برن یک شب دیگه بیان؟

از قدیم میگن کار امشب را به فردا شب مینداز، جوابشون رو مثل بچه خوب و مودب بده تا برن.

14.راستی یک نکته عجیب من از بعد از انتخابات تا الان متوجه شدم!15 روز است که حتی 1 مورد متلک خیابانی به یک دختر مشاهده نکرده ام! اتفاق خاصی در ایران افتاده؟قبلش روزی حداقل 7-8 تا می دیدم!

می دونم دلیلش چیه اما نمی گم. خودت باید بگیری قضیه چیه (البته بلا نسبت شما، شما که پسر خوبی هستید)

15.کلا با آدمای منجمد چطور برخوردی داری؟

اگه فهمیدی به من هم بگو، چون مشکل اصلی من همینه.

اینا چی میگن؟

مالبرو لایت یا کاپتان بلاک آلبالویی
نیستم

پرتاب یاسر از هلی کوپتر با چتر نجات بر فراز دماوند
خوب شما که زحمت کشیدید تا اون بالا رفتید قربون دستتون یکم بیاید پایین تر خودم می پرم، چتر نمی خواد.

هوای کومور چطوره؟
الان فکر کنم توپ باشه

شیرسماور و تماشاگران فوتبال در استادیوم آزادی!!!!!
نگو تصویر
---------------------
21 رمضان و احیا
راز

عصر عاشورا و لحظات شام غریبان
حس انتقام

فاطمیه
همون حس انتقام
-------------------
سپهبد شهید صیاد شیرازی
سرتیپ شهید ستاری
سرتیپ شهید کاظمی
شهید چمران

شهادت برازندشون بود ولی حیف این آدمهای لایق که براحتی از دست برن، اگر خون پاک اونها نبود با رفتن اونها این انقلاب هم رفته بود.

------------------------
24 میلیون
اکثریت

14میلیون
فکر کنم اگه تکرار شه کم تر شه

40 میلیون
همه برادر و خواهر

ندا>> بای ذنب قتلت؟
منم دلم خیلی براش سوخت و امیدوارم ماجرا کامل روشن بشه، ولی به نظر من تقصیر استادش بود.
------------------------
ریش میذاری یا 6 تیغی؟
هیچکدوم، با موزر می زنم.

با نگاه دقیق به عدد زیر اولین چیزی که به ذهنت میرسه چیه؟(راهنمایی :یک تشبیه مجازی از واقعیتی در زندگی همه ماست)
98765432123456789
اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که تو باید بجای تعمیر موتور بری رشته فلسفه درس بخونی، شاید یک ملامیلادی چیزی شدی.

یاسر و میلاد و میلاد نگار به جزیره ادمخوران تبعید می شوند...هر 3 را در دیگی بزرگ میاندازند و زیر دیگ آتش درست میکنند...میلاد میگه اوووووفی تو زندان 20 روز بود نمیذاشتن بریم حموم اینجا از همین اول بسم الله به نظافت اهمیت میدن!تازه آبگرمکن هم داره! میلاد ابوعلی میگه تازه اینجا تو دیگ دارن رو سرمون هویج و چغندر و پیاز هم خرد میکنند! یاسر میگه احتمالا این حموم خواص دارویی داره...چون معمولا از شامپو و صابون استفاده میکنیم و اونا شیمیایی هستند و منم کارشناس ارشد شیمی هستم و میدونم که شامپو مشکلات نانو شیمیایی یانه داره! اینا میخوان کاملا گیاهی حموم کنیم! در این بین دیده میشه که اهالی قبیله با آهنگ اوکومبا اوکومبا بدور دیگ رقص قبیله ای میکنند! میلاد میگه عجب حمومشون موزیکال هم هست! میلاد ابوعلی میگه آره خواننده هم اوردن..کنسرت مجانی افتادیم...یاسر میگه این اهنگها عقل را زائل میکنه و مصداق لهو و لعب است و با چوپ پنبه گوشش را میگره که نشنونه!

داده های مسئله
R=مقاومت هوا=0
Fk=اصطکاک=0
g=شتاب جاذبه=10
ضریب اصطکاک جنبشی=0.2

با توجه به معلومات بالا ضریب هوشی هر سه نفر (میلاد-میلاد ابوعلی-یاسر) را محاسبه نمایید.

-----------------------------

میدونی قضیه چیه، بگو چیه، اون دختره بود که باعث شد از زندان فرار کنیم، فکر کنم اونقدر مخمونو خورده بوده که کارمون به یه جایی کشیده تصویر. بعد پرستار میاد میگه جنابان آدم خوار لطف کنن بزارن این زندانیان ملاقاتی دارن، بعد میان حمومشون کنیدتصویر. در اون زمان دیگه از هوش سرشار ما چیزی باقی نمونده، جواب صفره، صفرتصویر (صفر ضرب در هرچی میشه صفر). آقا من میگم همون 5 سال زندان بمونیم بهتره، من نمی خوام کارم به اینجاها بکشه. تصویر

تصویر

دانلود مقاله در
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 434 بار
سپاس‌های دریافتی: 553 بار

پست توسط fereshteh blue »

عليك سلام :D
خوب چون فرض اينه شما روي صندلي نشستيد و سلام مي كنيد جواب سلام واجبه !
من نبودم اما انگار ذكر خيرم بود !! :o

يه چند تا سوالم من بپرسم

1 كدام يكي از عناصر جدول تناوبي را بيشتر دوست داريد ؟ چرا ؟
2 دوست داريد يك عنصر جديد كشف كنيد ؟ اگر بله ترجيح ميدين اين عنصر چه خواصي داشته باشه ؟ اسمش را چي مي ذارين ؟
3 شيمي چون علم عناصر طبيعت با فراگيري هر چيزي انسان را ياد مخلوق توانا مي اندازه ، با ياد گيري كدام قسمت از اين علم به اين كه مخلوق چنين خدايي هستيد به خود باليديد ؟
4 اگه روزي نتوانيد در عرصه دانش خودتون فعاليت كنيد دوست داريد در چه ضمينه اي كار انجام بدين

حالا چندتا سوال نيمه فني

5 تا حالا پيش اومده دختري را توي جمع كنف كنيد ؟ انگيزتون چي بوده ؟
6 به نظرتون چرا آقايون جيع خانم ها را در ميارن ؟
7 آدم خوش بيني هستيد يا گاهي عينك (بدبيني) هم مي زنيد ؟

باقي سوالات باشد اگر فرصتي بود !
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط yasermym »

عليك سلام تصویر
خوب چون فرض اينه شما روي صندلي نشستيد و سلام مي كنيد جواب سلام واجبه !

خوبه، هنوز زبون شما سر جاشهتصویر

من نبودم اما انگار ذكر خيرم بود !! تصویر

من نبودم به خدا!!!!تصویر از قضیه بدون!!!! رد شدم. تصویر

1 كدام يكي از عناصر جدول تناوبي را بيشتر دوست داريد ؟ چرا ؟

جیوه، چون همراه عزیزم بود و چون خواص خاص و جالب خودش رو داره.

2 دوست داريد يك عنصر جديد كشف كنيد ؟ اگر بله ترجيح ميدين اين عنصر چه خواصي داشته باشه ؟ اسمش را چي مي ذارين ؟

نه دیگه همین قدر بسه، دیگه هم فکر نمی کنم عنصر پایدار دیگه ای کشف بشه، همه عناصری هم که بعدا معرفی شدند، مشخصات کاملی برای آنها ارائه نشده و یا ناپایدار هستند.

شيمي چون علم عناصر طبيعت با فراگيري هر چيزي انسان را ياد مخلوق توانا مي اندازه ، با ياد گيري كدام قسمت از اين علم به اين كه مخلوق چنين خدايي هستيد به خود باليديد ؟

در قسمت مطالب علمی که کاربرد نظریه گروه در شیمی برای من خیلی جالبه، در این بخش ما با استفاده از تقارن به تفسیر بسیاری از خواص مواد می پردازیم.
مورد دیگه زمانیه که یک ترکیب بلوری جدید سنتز می کنیم و بعد از پرتونگاری اشعه X ساختارش رو ونظم و ترتیب قرار گرفتن عناصر رو مشاهده می کنیم و بالاتر از اون زمانی که تصاویر نانو ذرات و فضای بسیار زیادی که پر شده است از اشکال مختلف ذرات در یک لایه نازک پودر را مشاهده می کنم چیزی نمی تونم بگم جز الله اکبر.
اگه بعد فرصت شد قصد دارم یک تاپیک کامل از فرایند کار برای سنتز یک ترکیب جدید و سپس سنتز نانو ذره اون رو قرار بدم تا همه تصویر بهتری از ناو ذرات در ذهن خودشون پیدا کنند.

4 اگه روزي نتوانيد در عرصه دانش خودتون فعاليت كنيد دوست داريد در چه ضمينه اي كار انجام بدين

ضد جاسوسی

حالا چندتا سوال نيمه فني
5 تا حالا پيش اومده دختري را توي جمع كنف كنيد ؟ انگيزتون چي بوده ؟

کنف به اون معنی مصطلح نه اما خوب گفتم که یکم زبونم تیزه و بعضی وقت ها ناخواسته ممکنه کسی برنجه، البته من در کل آدم دل رحمی هستم.
اون کسی بود که گفتم تو سمینار ازم سوال پرسیده بود، دختر بودتصویر، توی همون سمینار یکی هم بود که کارش خوب نبود و من ناخودآگاه بدجور کارش رو زیر سوال بردم، البته اول از یک سوال شروع شد و بعد با جواب غلط خودش یک قضایایی رو لو داد که کارش زیر سوال رفت، البته اون همسرش پیشش بود. تصویر

6 به نظرتون چرا آقايون جيع خانم ها را در ميارن ؟

خانم ها که تا یه چیزی میشه جیغ می زنن و زیاد به دلیل خاصی نیاز ندارند، اما فکر کنم بعضی ها هم خوششون میاد تا صدای خانم ها رو دربیارن.

7 آدم خوش بيني هستيد يا گاهي عينك (بدبيني) هم مي زنيد ؟

خوش بین هستم اما همیشه یک دید محطاطانه همراه دارم.

باقي سوالات باشد اگر فرصتي بود !

در خدمت هستیم. تصویر

تصویر

دانلود مقاله در
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

ضد جاسوسی

:m:a آرزومندم همیشه در همین رشته خودت شرایط کاری برات فراهم باشه ::sa

1. به نظرت کشور ما ظرفیت این را داره که از رشته شما در کشاورزی بهره بیشتری برده بشه؟

2. چرا این میوه هایی که با کود شیمیایی عمل میان، نه بو دارند، نه طعم و طبعاً نه ویتامین؟

3. چرا مواد شیمایی خارجی با کیفیت بالاتری هستند؟ منشا این موضوع کیفیت بالاتر تجهیزات تولید و دانش تولید هست یا کم کاری و سهل انگاری فرآیند تولید موارد در داخل کشور؟

4. مشابه سوال قبل اما کلی تر، به نظر تو مشکل عمده کشور نداشتن تکنولوژی ها است یا عدم استفاده درست از دانش و تجیهزات؟

5. راه حل 2 مشکل بالا به نظر شما چیه؟
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط yasermym »

تصویر آرزومندم همیشه در همین رشته خودت شرایط کاری برات فراهم باشه تصویر

منم همین امید رو دارم چون بالاخره این جاسوسان هم باید نون بخورن دیگه

1. به نظرت کشور ما ظرفیت این را داره که از رشته شما در کشاورزی بهره بیشتری برده بشه؟

بله، در حال حاضر بیشتر تولید علم داریم تا تولید دانش فنی و بعد تولید نهایی محصول، که البته تولید علم لازمه مراحل بعدی است. احتمالا در آینده بیشتر مواد تولیدی کنونی به سمت تولید در ابعاد نانو خواهند رفت.

2. چرا این میوه هایی که با کود شیمیایی عمل میان، نه بو دارند، نه طعم و طبعاً نه ویتامین؟

البته فکر کنم اونی که شما میگید مربوط باشه به تولیدات ژنتیکی ونه استفاده از کود شیمیایی، ولی در هر صورت باید بدونید که مواد که از بین نمی روند و قطعا در محصول اثرگذار هستند و به خاطر اینکه تولید دست بشر هستند معلومه که کامل نیستند.

3. چرا مواد شیمایی خارجی با کیفیت بالاتری هستند؟ منشا این موضوع کیفیت بالاتر تجهیزات تولید و دانش تولید هست یا کم کاری و سهل انگاری فرآیند تولید موارد در داخل کشور؟

یکی برمیگرده به دانش فنی و اینکه فرایند خالص سازی یک ماده خود نیازمند دانش است.
دوم، تجهیزات هستند، هرعمل خالص سازی و یا افزایش کیفیت نیازمند لوازمی هست هم برای تولید و هم برای تست کیفیت، مثلا به دلیل نبود یک وسیله برای سنجش خلوص یک ماده شیمیایی در حد 99.98 درصد ما تا آنجا می توانیم خلوص آنرا تعیین کنیم که دستگاه به ما اجازه می دهد وبه طور مثال می شود خلوص 98 درصد و آنوقت برای بعضی کاربردها مناسب نمی شود و نمی توان از آن استفاده کرد.

4. مشابه سوال قبل اما کلی تر، به نظر تو مشکل عمده کشور نداشتن تکنولوژی ها است یا عدم استفاده درست از دانش و تجیهزات؟

بیشتر نداشتن فن آوری است. اما در مواردی هم از دانش موجود استفاده لازم نمی شود.

5. راه حل 2 مشکل بالا به نظر شما چیه؟

با افزایش تولیدات علمی در کشور که لازمه حرکت به سوی پیشرفت همه جانبه است، ما باید بتوانیم این دانش و تولید علم را به مرحله تولید فن آوری برسانیم و سپس از فناوری تولید شده بومی خود نیز به بهترین وجه استفاده کنیم.
اکنون مشکل اینجاست که در مرحله تبدیل دانش به فن آوری ضعیف عمل می شود و نیز از فن آوری های تولید شده هم به خوبی استفاده نمی شود.

تصویر

دانلود مقاله در
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

بازم سلام...
اول بگن یاسر یک شانس اساسی آورد...ظهر که برگشتن خونه شارژ بودم و نزدیک به 40 سوال وحشتناک براش ردیف کردم ولی خو متاسفانه برق رفت و سوالات نیز سیو نشده بود! به هرحال باعث شد این سری مختصرتر بپرسم!

یکم اذیتت کنم! تصویر

1.حالا که اون کیس رو قبول نکردی یک کیس دیگه سراغ دارم معکوس اون یکی...از نظر سیاسی فرهنگی اعتقادی کپی خودته! ولی دیپلم ردی است!
2.دوشنبه هم اومد...! حدیث داریم خیر ماوقع! بی خیال زندگی 110 سال اولش سخته!
3.منظور از فول همون خطا در حرف زدنه! فول تو فوتبال شنیدی! اینوریا زیاد با واژه سوتی میونه ای ندارن! و سعی میکنن مثل اجدادشون که دم پر چشم آبی ها بودن! تیکه های لاتین بندازن!مثلا کلمه کوچه به ندرت به کار میره و میگن لین! حالا یه سوتی شدید که دادی بگو که فراموش نشدنی است!

4.راستی برنامه بریز 5 دقیقه زودتر از من با دنیا وداع کن! تا تو منکر نکیر رو مشغول کنی من از در پشتی فرار میکنم!
5.و اما عدد98765432123456789
از 9 به یک یک شیب نزولی داره تا به قهر جدول یعنی 1 میرسه و سپ دوباره اوج میگره تا به 9 برسه...!
پیش میاد دیگه تو اوج قدرت و شوکتی و زمین میخوری دوباره همیت میکنی بلند میشی و به اوج برمیگردی...
شکلش هم تو ذهنت مثل یک دره تصور کن که ته در 1 و دو لبه این سو آن سوی دره 9 باشه!
خیلی فلسفی بود؟

من نبودم به خدا!!!! از قضیه بدون!!!! رد شدم.

یواشکی تو شلوغ پلوغی نوشتمش تو هم جاخالی دادی ازش رد شدی! نگاهش به مسائل میکروسکوپیکه و از دیدگانش دور نخواهد ماند!
خانم ها که تا یه چیزی میشه جیغ می زنن و زیاد به دلیل خاصی نیاز ندارند

یکی از سرگرمی های مورد علاقه من آزار روحی خانم های جیغ حیغو است! نکه سادیسم داشته باشم ها ولی اگر کسی روی nerve من بره دیگه...
راستی بازار کار استخدامی موساد زده رشته nono spy...!
-------------------------
1.یاسر قبل از عضویت در سنترال با یاسر امروز چه فرقی کرده؟
2.اهل نمازجمعه هستی و چرا؟
3.ماه رمضون نزدیک...برو تو حال و هوای ربنای دم افطار...! چطوریاست؟
4.تا ساعت 3:30 مشغول کار سنگینی و از فرط خستگی خوابت می بره! ساعت 4 اذانهبلند میشی خواب زده و دارای سردرد فراوان!به نظرت تو سجده خوابت میبره و اصلا می فهمی داری چیکار میکنی؟
---------------------------------------------
5.ایران 5 و جمعه تعطیله..جهان شنبه و یک شنبه..یعنی ارتباط ما و دنیا 3 روز 2و3و4 است.خسارات سالانه این عدم ارتباط چند میلیارد دلار است؟حالا دقیق نگو!
6.یاسر قیافه ات روزی که دولت مستقل فلسطینی به ریاست محمود عباس تشکیل شود چه شکلی خواهد بود(بحث های سنگین اسراییل فلسطین تو جریان بحران غزه که یادته)
----------------------------------------------------------------------
بک نگاهی به اینا بنداز...!
دختر پسر ترم اولی که تازه هفته دوم دانشگاهه قرار میذارن کافی شاپ و از قضا رییس حراست و کمیته انضباطی دانشگاه هم در میز روبرویی مینشیند!

سواحل کیش و برخی موارد ممنوعه که همین الان هم در جریان است!

دو تا مرغ عشق 18 ساله که به خیال اینکه زودتر به هم میرسن فرا میکنن جنگلهای شمال!

پسرای هیزی که تو کلاس دانشگاه به جای نگاه کردن به تخته وایتبرد میخ صورت دخترها هستند!

دخترایی که به جای توجه به حرف های استاد نگران کمرنگ شدن پنکیک و رژلبشون هستند!

-----------------------------------------------------------
ماشین
موتور
مادر
پدر
برادر
خواهر
خانه
کار
آن تُرک پری چهره که دوش از بر ما رفت آیا چه خطا دید که از راه خطا رفت!

ياد وصل دوستداران ياد باد ياد باد آن روزگاران ياد باد

دوست دارم برم نجف کنار تربت علی بشینم گریه کنم به حال غربت علی>>>>(قربون دست هرکی لینک دانلود اینو بذاره

---------------------------------------------------------------
میلاد نگار و یاسر و میلاد تبعید میشن صحرای آفریق در دمای 60 درجه به طوری که تخم مرغ را بشکنی بدون هیچ تلاش خاصی نیمرو خواهد شد.
اون دختره هم ول کن معامله نیست و گیر داده من باید زن همیشگی یاسر بشم! و برداشته اومده صحرای آفریقا!
موقع ناهار میشه ما هم دلمون خوش یک خانمی هست برامون می پزه نگو ای دل غافل خودمون تو آشپزی وارد تریم!
هیچ آذوقه ای نداریم ! چیکار کنیم مثل کاماندوها مار بخوریم؟ البته میلاد نگار تو جیبش یکدونه کنسرو تن ماهی قایم کرده میگه به هیچکس نمیدم! ولی خوب اگه به زور متوسل بشیم قوطی اش هم به خودش نمیرسه!
کلا پیشنهاداتت برای این وضعیت خطیر بی غذایی چیه؟ممکنه مثل زمان مشروطه و محاصره مردم تبریز علف بخوریم؟
--------------------------------------
باهات خیلی کار دارم...البته اگر امدادهای غیبی همچون قطع برق به دادت نرسهتصویر

فعلاتصویر...
مرسی ازز همراهی دوستان پرسشگر تصویر و ایضا پاسخهای قشنگ یاسرتصویر
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط yasermym »

بازم سلام...
اول بگن یاسر یک شانس اساسی آورد...ظهر که برگشتن خونه شارژ بودم و نزدیک به 40 سوال وحشتناک براش ردیف کردم ولی خو متاسفانه برق رفت و سوالات نیز سیو نشده بود! به هرحال باعث شد این سری مختصرتر بپرسم!

یکم اذیتت کنم!

تصویر

1.حالا که اون کیس رو قبول نکردی یک کیس دیگه سراغ دارم معکوس اون یکی...از نظر سیاسی فرهنگی اعتقادی کپی خودته! ولی دیپلم ردی است!

میلاد، شیطنت نکن پسر، بزار زندگیمونو بکنیم.

2.دوشنبه هم اومد...! حدیث داریم خیر ماوقع! بی خیال زندگی 110 سال اولش سخته!

به یه بنده خدایی گفتم کار ساخت و سازت کی تموم میشه؟
گفت شنبه.
شنبه رد شد، شد یکشنبه، گفتم فلانی پس چی شد؟
گفت، گفتم که شنبه هنوز که شنبه نشده.
خلاصه 4 تا شنبه رد شد و آخر هم یکشنبه کار تموم شد.
حالا قضیه ما هم باید دید کدوم دوشنبه تکلیفش معلوم میشه، من هم راضیم به رضای خدا .

3.منظور از فول همون خطا در حرف زدنه! فول تو فوتبال شنیدی! اینوریا زیاد با واژه سوتی میونه ای ندارن! و سعی میکنن مثل اجدادشون که دم پر چشم آبی ها بودن! تیکه های لاتین بندازن!مثلا کلمه کوچه به ندرت به کار میره و میگن لین! حالا یه سوتی شدید که دادی بگو که فراموش نشدنی است!

مورد خاصی که مهم بوده باشه و جلوی دیگران باشه یادم نمیاد، اگه یادم اومد بعدا میگم. اما یک دفعه توی آزمایشگاه می خواستم متانول از ظرف بکشم، پوآر نبود (پوآر وسیله ای پلاستیکیه که اونو سر پیپت (حالا حتما می خوای بگی پیپت چیه؟تصویر - یک لوله شیشه ای که باهاش مایعات رو می کشیم) می بندند و با مکش هوا مایع رو بالا میاره) با دهن کشیدم، بعد با خودم داشتم فکر می کردم که خوب حالا فوقش هم که رفت دهنم، چیزی نیست الکله دیگه، آقا اصلا حواسم نبود که متانوله نه اتانول، اگه می خوردم الان پیش شما نبودم و خطر از بیخ دهنم گذشت. البته یکمش اشکال نداره و فقط آدمو کور میکنه.

4.راستی برنامه بریز 5 دقیقه زودتر از من با دنیا وداع کن! تا تو منکر نکیر رو مشغول کنی من از در پشتی فرار میکنم!

زیاد دلتو خوش نکن، من سه سوت جوابشونو می دم، بعد میان منتظرت می مونن.

5.و اما عدد98765432123456789
از 9 به یک یک شیب نزولی داره تا به قهر جدول یعنی 1 میرسه و سپ دوباره اوج میگره تا به 9 برسه...!
پیش میاد دیگه تو اوج قدرت و شوکتی و زمین میخوری دوباره همیت میکنی بلند میشی و به اوج برمیگردی...
شکلش هم تو ذهنت مثل یک دره تصور کن که ته در 1 و دو لبه این سو آن سوی دره 9 باشه!
خیلی فلسفی بود؟

بابا در این حد که کاری نداشت، ما گفتیم قضیه اساسی تره تصویر

من نبودم به خدا!!!! از قضیه بدون!!!! رد شدم.

یواشکی تو شلوغ پلوغی نوشتمش تو هم جاخالی دادی ازش رد شدی! نگاهش به مسائل میکروسکوپیکه و از دیدگانش دور نخواهد ماند!

آقا صدای مردمو در نیار تصویر

-------------------------

1.یاسر قبل از عضویت در سنترال با یاسر امروز چه فرقی کرده؟

زیاد فرقی نکردم، خوب یکمقدار اطلاعاتم بیشتر شده است.

2.اهل نمازجمعه هستی و چرا؟

قدیما زمانی که پدربزرگم زنده بود، باهاش نمازجمعه تهران می رفتم، اما دیگه بعد توفیق نشده، بیشترهم بخاطر تنبلیه.

3.ماه رمضون نزدیک...برو تو حال و هوای ربنای دم افطار...! چطوریاست؟

کی اذون میشه، افطار کنیم تصویر

4.تا ساعت 3:30 مشغول کار سنگینی و از فرط خستگی خوابت می بره! ساعت 4 اذانهبلند میشی خواب زده و دارای سردرد فراوان!به نظرت تو سجده خوابت میبره و اصلا می فهمی داری چیکار میکنی؟

من یا خواب می مونم یا اگه پاشم، سر نماز خوابم نمیبره، اگه تا 3:30 بیدار مونده باشم الان که اذان 4 و 7-8 دقیقه است سبر می کنم نماز بخونم بعد بخوابم.

---------------------------------------------

5.ایران 5 و جمعه تعطیله..جهان شنبه و یک شنبه..یعنی ارتباط ما و دنیا 3 روز 2و3و4 است.خسارات سالانه این عدم ارتباط چند میلیارد دلار است؟حالا دقیق نگو!

من زیاد به این مسائل اعتقاد ندارم.

6.یاسر قیافه ات روزی که دولت مستقل فلسطینی به ریاست محمود عباس تشکیل شود چه شکلی خواهد بود(بحث های سنگین اسراییل فلسطین تو جریان بحران غزه که یادته)

شکل خاصی نمیشه، من عکس العمل های خاصی ندارم. فعلا هم مثلا عباس رئیسه اما رئیس کرانه غربی. فکر نمی کنم دیگه بتونن قدرت رو از حماس پس بگیرن.

----------------------------------------------------------------------
بک نگاهی به اینا بنداز...!

دختر پسر ترم اولی که تازه هفته دوم دانشگاهه قرار میذارن کافی شاپ و از قضا رییس حراست و کمیته انضباطی دانشگاه هم در میز روبرویی مینشیند!

فکر نمی کنم هیچ یک از طرفین دیگری رو بشناسه و مشکلی پیش نمیاد.

سواحل کیش و برخی موارد ممنوعه که همین الان هم در جریان است!

خوب کمبود آزادیه دیگه، نمیشه کاریش کرد.

دو تا مرغ عشق 18 ساله که به خیال اینکه زودتر به هم میرسن فرا میکنن جنگلهای شمال!

با خورده شدن بوسیله خرس، کامل به هم می رسن.

پسرای هیزی که تو کلاس دانشگاه به جای نگاه کردن به تخته وایتبرد میخ صورت دخترها هستند!

آخر ترم هم میخ نمره هاشون میشن.

دخترایی که به جای توجه به حرف های استاد نگران کمرنگ شدن پنکیک و رژلبشون هستند!

آخرش هم بی شوهر می مونن

ماشین فقط شورولت
موتور RD-33 (اینو تو سنترال یاد گرفتم)
مادر مهربان
 پدر   تلاشگر
برادر یاور و کمک
خواهر کمک مادر
خانه محل آسایش
کار تفریح (اگه عاشق کارت باشی برات مثل تفریحه)
آن تُرک پری چهره که دوش از بر ما رفت آیا چه خطا دید که از راه خطا رفت!

مساله رو قومیتی نکن پسر

ياد وصل دوستداران ياد باد ياد باد آن روزگاران ياد باد

من زیاد احساسی نیستم.

دوست دارم برم نجف کنار تربت علی بشینم گریه کنم به حال غربت علی>>>>(قربون دست هرکی لینک دانلود اینو بذاره

نمی دونم.
---------------------------------------------------------------

میلاد نگار و یاسر و میلاد تبعید میشن صحرای آفریق در دمای 60 درجه به طوری که تخم مرغ را بشکنی بدون هیچ تلاش خاصی نیمرو خواهد شد.
اون دختره هم ول کن معامله نیست و گیر داده من باید زن همیشگی یاسر بشم! و برداشته اومده صحرای آفریقا!
موقع ناهار میشه ما هم دلمون خوش یک خانمی هست برامون می پزه نگو ای دل غافل خودمون تو آشپزی وارد تریم!
هیچ آذوقه ای نداریم ! چیکار کنیم مثل کاماندوها مار بخوریم؟ البته میلاد نگار تو جیبش یکدونه کنسرو تن ماهی قایم کرده میگه به هیچکس نمیدم! ولی خوب اگه به زور متوسل بشیم قوطی اش هم به خودش نمیرسه!
کلا پیشنهاداتت برای این وضعیت خطیر بی غذایی چیه؟ممکنه مثل زمان مشروطه و محاصره مردم تبریز علف بخوریم؟

میگم یه مجموعه ماجراهای میم (میلاد یاسر میلاد) بنویسی بد نیستا. تصویر
این قضیه یعنی اینکه به جای زندان ماهارو تبعید کردن؟ من همون زندان رو ترجیح می دم. تصویر
اول اینکه توی اون بیابون، حالا علف از کجا گیر بیاریم، همونشم گیرمون نمیاد.
دوم اینکه من تن ماهی نمی خوام، به تو هم توصیه می کنم از خیرش بگذری، چون اگه اونو بخوریم تشنه میشیم و بعد از تشنگی تلف می شیم.
نکته آخراینکه فکر نکنم من تو دمای بالای 50 درجه دووم بیارم، کار من تمومه و دختره می مونه رو دست خودتونتصویر، حالا باید بدون من یک جوری سر کنید. تصویر

--------------------------------------

باهات خیلی کار دارم...البته اگر امدادهای غیبی همچون قطع برق به دادت نرسه

اینجاست که میگه با خدا باش تا خدا هم با تو باشد.

تصویر

دانلود مقاله در
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”