alavi66 نوشته شده:sandking نوشته شده:لر ها اونوقت از چه قومی هستن ؟؟؟
البته این روباید در نظر داشت که لر ها و کرد ها بسیار به هم نزدیک هستند
واژه لر در عربی به معنای افرادی هست که در کوه ها زندگی میکنند
بعد ها این کلمه رواج یافت تا اینکه قومی به نام لر به وجود آمد
تقریبا خالص ترین گروه آریاییان از نظر من گالش ها وتالش ها هستند
دوست عزیز نژادی به نام آریایی وجود ندارد اگر وجود داشت نیاکان ما حتما از ان سخن می گفتند اما این واژه 150 سال است که کشف شده است.آیا ممکن است یونانیان از از ادیسه هندیان از مهابهاراتا و ایرانیان از کوشان و تورانی و هیتال سخن بکنند اما از نژاد خود سخن نکنند!!نقل است که شاهان قدیم هر وقت می خواستند خود را ایرانی بدانند نسب جعل می کردند که از نسل منوچهرند.از جمله ابن خلدون در دمشق از تیمور لنگ در مورد نسبش پرسید .ان خونریز گفت از طرف مادر به منوچهر می رسم.آگر ایرانیان آریایی بودند می گفتند ما آریایی هستیم.
در پایان خدمت شما دوست عزیز عرض می کنم همه ابنای بشر خاصه ایرانیان اعم از لر ،عرب فارس کرد و ترک و کوچ و بلوچ و ترکمان با هم برابرند
در باره برخی نامها توضیح داده شد. بله ما ایرانیان طبق افسانه ها از نژاد ایرج هستیم. خوب بیاییم بر فرض محال باور کنیم که نژاد آریایی ساخته و پرداخته 150 سال اخیر است! آیا اوستا هم در 150 سال اخیر جعل شده (در اینجا از هموطنان زرتشتی پوزش میخواهم). در جای جای آن از اءیرا نام برده شده. جالب اینجاست که تمامی زرتشتیان دنیا هم نام ایران گرامی می دارند.
برگردیم به اصل مطلب دوست عزیز اگر شما ایرج را قبول دارید پس به وجود سلم هم در اساطیر اطراف ایران اشاره کنید. حتما اطلاع دارید که سه برادر سلم، تور و ایرج بودند.
لقب منوچهر را در اوستا "اءیریه یاو" نوشته اند که جزء اول ایران است. واژه آریا در سایر اقوام کهن آریایی بعنوان شریف و نجیب استفاده شده. جالب است بدانید پارسیان هند اگرچه در سرزمین هند غریب بودند اما جزو بالاترین طبقات هند از نظر شرافت قرار می گرفتند. احترامی که حتی تا کنون هم آثاری از آن در شبه قاره پیداست.
شما که ایرج و اساطیر کهن را قبول دارید قدیمی ترین منبع برای آن اوستا است که واژه آریا در آن بسیار تکرار شده.
راستی شما کیومرٍث را هم قبول دارید. اگر قبول دارید در مورد مشی و مشیانه وهبوط آدم در زمین چه فکر میکنید؟
به نظر من ادامه این بحث بدون مطالعه بیفایده است. در این رابطه میتوانید منشاء صلیب شکسته را پیدا کنید.
در خصوص قوم لر پرسیده شد در این رابطه دو نظریه موجود است.
برخی آنها را از نژاد ماد میدانند و برخی از نژاد لولوبیها که روزگاری قبل از سه نژاد اصلی آریایی در غرب ایران از آذرآبادگان تا جنوب می زیستند. در هر حال تمامی نژادهای ایرانی آنقدر در طول زمان با هم آمیخته شده اند که افتراق بین آنها کاری دشوار است. مثلا دو نژاد لر و کرد بسیار به هم از نظر گویش نزدیکند که همانگونه که قبلا عرض کردم احتمالا وامدار زبان پهلوی ساسانی هستند.
یشتها مخصوصا مهریشت را مطالعه نمایید.
اصرار بر تفاوت نژادها در سرزمین ایران غیر از ایجاد تفرقه سودی ندارد. همه فرزندان ایرانند.