Mil@d نوشته شده:سلام!
[COLOR=#0070c0]علیک سلام آقا میلاد ریز بین !
صندلی نه به تعویق افتاده و نه یخ زده! دیگه مثل قبلا اینترنت دم دستم نیست! متوالی کردن مصاحبه ها تا اطلاع بعدی از عهده ام خارجه!ضمنا به میمنت پیوستن پارسا به جمع بچه های صندلی آهنگ قدیمی عموسبزی فروش را همخوانی کنید! اگه اصلیشو شنیده باشین قسمت اول رو یک دختر عشوه ای میخونه و جواب بله رو یک مرد حراجی های میدون تره باری!
عموسبزی فروش!...بله!سبزی کم فروش!...بله!سبزی خوب داری!...بله!من تُرُب میخوام!...بله!حالا یه رُب میخوام...بله!عمو سبزی فروش!...بله!منو دوسم داری...!بله!من زنت بشم!...بله!همسرت بشم..!بله!عمو سبزی فروش!... بله!سبزی نمیخوام...!بله!من شوهر میخوام..!بله!عمو سبزی فروش!... بله!میای خواستگاریم!...بله! و ...
شما واقعا آدم رو به خنده میندازید .آدم یه چند تا دوست مثل شما داشته باشه همه غصه هاش یادش میره 
1.تاکید مکرر المیرا خانم بر عدم شناخت در تاریخ صندلی داغ بی سابقه است! سبک نوینی هم در جواب دهی داره و آخر هر جواب از سوال کننده می پرسه... متوجهی؟ فهمیدی؟قبول داری؟میدونی؟ و سایر واژگان مشابه! کلا تو کار تاکید موکد هستند!
به خاطر همین میگم خیلی آدم ریز بینی هستید دیگه .قبول داری ؟
2.علت این نقل مکان ها بین بندر و تبریز چی بوده؟
بعد از اینکه مامانم عمرش رو داد به شماها با بعضی مشکلات مواجه شدیم که پدرم به تبریز نقل مکان کردنمون رو صلاح دیدند .3.درباره هلدینگ بیشتر توضیح میدی؟
در زبان انگلیسی هولدینگ مترادف با corporateوparent آورده شده است و در زبان پارسی شاید بتوان آن را مترادف با فراگیر و یا مادر قرارداد . به طور کلی سازمان های هولذینگ را می توان چنین تعریف کرد که گروهی از شرکت ها که در آنها یک شرکت مالکیت و اداره و یا فقط اداره کلیه شرکت ها را بر عهده دارد تحت عنوان هولدینگ قلمداد می شوند .3.25.میگم از مجتبی دیوونه تو 4 راه رسالت که ادای افسرای راهنمایی رو در میاره چه خبر؟این اواخر دیدیش؟
نه !ولی یه سری بهش میزنم .
4.همگان معتقدند دختر باید سنگین باشه! کارشناسان معتقدند اصلا جالب نیست دختر اندامی LCD وار و سبک وزن داشته باشه!
5.والا ندیدیم پسری رو فکرکنه از دخترا بیشترند! بذار اماری صحبت کنیم! از جمعیت 73 میلیونی حال حاضر کشور 49 درصد مونثند!یعنی یک درصد کمتر از کل مذکر ها! محور صحبت شما باید رنج سنی 20 تا 30 باشد!در این رنج تعادل نسبی برقرار است و هرم سنی این محدوده خاص برعکس هرم کل جمعیت اندکی به سمت دختران است!در چند ماهه اخیر آمار و ارقام به سوژه خنده و جوک تبدیل شده و هرکی از راه رسید یک عددی برای به کرسی نشونده حرفش خلق می کرد و اونقدر بمباران وار در رسانه ها تکرارش می کرد تا اینکه یک حرف دروغ در ذهن توده عوام به یک واقعیت مجازی تبدیل بشه! چون آذری هستید از خودتان مثال می زنم!مدتی پیش سرمربی خرم آبادی تراکتور سازی که هیچ ربطی به ترکها نداره برای لاپوشانی نتایج ضعیف تیمش و به دست اوردن دل تبریزیها در برنامه 90 اعلام کرد ایران 30 میلیون ترک دارد!بگذریم که سواد تاریخی این اقا این اجازه رو بهش نمی داد که فرق آذری با ترک رو تشخیص بده!حالا گیریم که ترکهای قشقایی و سایر اقوام ترک هم جمع زده شود!عدد رسمی که مورد تایید سازمان ملل است چیزی حدود 17 میلیون نفر ترک را نشان می دهد! از این 17 میلیون 9.5 میلیون ترک اذری هستند! به همین راحتی میشه عددسازی کرد! و خلاص! و تو ذهن مردم جا انداخت! جوری که مردم دیگه زیر بار حرف راست هم نروند!حالا که اماربازی شد ما هم بازی!تحقیقات نشان می دهد نشان می دهد 73.6 درصد آیدی های پسرنمای سنترال دخترند که برای حفاظت از شر پی ام های مراحمین به این رنگ و لعاب در آمده اند! در ضمن دخالت مستقیم سامان و محمد در حادثه 11 سپتامبر افشا شد! محمد در آن زمان داماد بن لادن بوده است! ولی بعدش دختر بن لادن رو 6 طلاقه میکنه! سامان نیز برق کار غار تورابورا مخفیگاه شیخ بوده! اسنادش هم موجوده! البته احتمالا جمله شما در رساندن مفهوم حرفتون اشکال دستوری داشت!شاید بیشتر بودن پسرها نسبت به دخترها تو ذهنتون معنی دیگری داشت! و این یعنی چند خطی که نوشتم = پشم!
6.چه اشکالی داره؟همه خوانندگان این مصاحبه یا عاشق بوده اند یا هستند و یا خواهند شد! اگر هم انکارش می کنند دارند خودشون را گول می زنند و به خودشون دروغ میگن!!البته هم خوبی داره و هم بدی! خوبی اش لذت بخش بودن و نیاز طبیعی است که همه ما برای تکمیل شدن میخوایم!بدیش هم کورکننده بودن و گاها بچه بازی های برنامه خردسالانی است که دیگه قضیه رو لوث میکنه! به قول اخراجی ها عین حریت و خریت میمونه که اختلافشون فقط یک نقطه است!
7.از دست دادن مادر در اون سن کم هم برای همه خوانندگان ناراحت کننده بود...به نظر سال 76 این اتفاق افتاده و شما نیز در مقطع راهنمایی بودین!یعنی اوج جنب و جوش یک دختر! از آن سالها بگین و علت فوت مادر...
اصلا قصدناراحت کردن نداشتم و در ضمن از ترحم هم خیلی بدم (به طور کلی گفتم ) و تاریخ دقیقش رو درست گفتید سال 76 در روز 23 شهریور که تعطیلات تابستون تموم شده بود و داشتیم برمیگشتیم خونه تو راه باز به بعضی از شهر ها سرکی کشیدیم و دوباره به سوی بندرشروع به حرکت کردیم خیلی بهمون خوش گذشته بود 15 کیلومتر مونده بود به بندر که ماشین شروع به صدا دادن کرد بابام کنترل ماشین از دستش خارج شد و ماشین به طرف دره منحرف شد هممون موندیم مامانم پر کشید اجل به این میگن هممون بودیم فقط اون رفت حکمت خدا دیگه . ببنید اینارو گفتم که کنجکاویتون رفع بشه نه که خودتون رو ناراحت کنیدا من که الان اصلا ناراحت نیستم پس خواهش میکنم شما هم خودتون رو ناراحت نکنید فکر کنید دارید یه کتاب داستان میخونید باشه ؟ 
8.جذابیت جزیی از زیبایی نیست؟اولین چیزی که با نگاه اول تو ذهن ادم نقش می بنده چهره است بعدش ...
می تونه جزئی از زیبائی باشه ولی بازم جذابیت مغولش از زیبائی جداست . فکر کنم چشمای طرف و تا حدودی رفتارهاش .
9.دبی کشور نیست! البته چون اشتباه لپی بود ایندفعه رو نبخشیم چیکار کنیم؟برو با سند... آزادی!

منم منظورم این نبود که کشوره میخواستم بنویسم خارج از کشور والا اشتباه لپی نبوده اشتباه دولپی بوده خوب حالا سند داشتما وگرنه باید یه مدتی آب خنک میخوردم .ولی آقا میلاد حسابی خندیم
.
10.یک نمور تو بعضی جوابها از صندلی های قبلی تقلب خواسته یا ناخواسته کردی!تکنیکت هم در پیچوندن سوالاتی که نمیخوای جواب بدی ضعیفه!یکم فنی تر پیچ بده همه نفهمن!
کلا اهل تقلب نیستم آقا میلاد .شاید نظرهامون یکی بوده جدی میگم .انشالله در کنار شما فنی تر هم میشیم .
11.چی شد آخر! یک هم نظر پیدا کردیم یا نه؟ سالهاست میگیم کسی هیز نیست! این نگاه ها هم طبیعی است! جوانی است و...
در سن جوانی بله هیزی به حساب نمیاد بلاخره جوونه و شلوغی و از این حرفا . ولی کمی که پا به سن بزاری و به ناموس مردم بد نگاه کنی دیگه نمیگن هیزه میگن بیچاره عقده چشم چرانی داره .12.علت گرایش وحشتناک به سمت سزارین در سالهای اخیر و رو به فراموشی رفتن طبیعی چیست؟(19نمره)
الف)ترس(مخصوصا در زایمان اول که یواش یواش به علت مد شدن تک فرزندی زایمان آخر هم است)
ب)راحت طلبی و عدم تحمل درد
ج)جثه ظریف و گاها ضعیف و کوچک بودن لگن و ... دختران نسل جدید که طبیعی را حتی از نظر پزشکی غیر ممکن می کند!
د)علل ماورا الطبیعه
ه)تروریسم بین الملل
ز)بحران جهانی اقتصاد
همه موارد 
14. اوایل که مهمان دختر به صندلی دعوت میشد غیر از خودم همه میرفتن تو کار سوالات ملایم و یک لایه ای از ترحم مصنوعی در زمینه سوالها مستتر بود! این تفکر غلط و سنتی که زن رو نیازمند حمایت ترحمی میکنه رو تعمیم بده به اجتماع!اگه مصداقی هم برات پیش اومده برامون بگو..
نه بابا هیچ کس به من ترحم نمیکنه کم بلا سر پسرا نیاوردم که منو قابل ترحم بدونن 
15.دخترا وقتی کنار هم هستند زبون پیدا میکنند معمولا از 3 نفر به بالا! در این حالت گاهی جوگیر شده و کارهایی که در شرایط انفرادی نمی کنند در ملاعام انجام میدهند! نظرت چیه؟
با این موافقم که دخترا تعدادشون بیشتر بشه شیطون تر میشن ولی اگه درمورد اینکه در ملا عام شاید از خودشون رفتارهای غیر اخلاقی بروز بدن در مورد همه صدق نمیکنه من خودم شلوغی میکنم ولی کنترل شده و سعی میکنم جلب توجه نکنم .
16. تا الان از مجموع 27 نفر 8 مهمان دختر و 19 مهمان پسر بوده اند!به نظر میرسه خانم های سی سی وقتی مهمان دختر داشته باشیم پرانرژی تر میشوند!
17.المیرا خانم گویا بد رقم زدین تو کار LOVE! به اعصابتون مسلسل باشین! یک خط در میون اون بنده خدا داره میاد تو صندلی! ( آرایه ادبی صنعت مزاح)
پس سلام من رو هم بهش برسونید بعدشم بهش بگو یواشکی میاد میره دیگه آره ؟ قرار نیست که دیگه همدیگرو ببینیم ؟
18.تو تبریز کم محلی نشد! ولی مثل ارومیه ای ها گرم و خاکی نبودند! یک مقدار باید پیچ مهره هاشون رو شل کرد بعد گرم میشن!
پس براشون از اون پیچ مهره های شهرتون بیار فکر کنم سریعتر عمل کنه !
19.ماهی 100 تومان شوخی بود یا جدی؟
جدی گفتم کمه یا زیاد ؟
20.میشه بگی فکر کردی محمد 1985 چند سالشه؟ با عددی که کنار اسمشه چیز خاصی به ذهنت نرسیده بود؟
فکر میکردم 18 ،19 سالشه .

در مورد عدد هم مگه چیز خاصی داره اگه داره به منم بگو باشه؟ باور کن بهش نمیگم

21. با اینکه به سختی می خندم وکمتر کسی هم قادر به خندوندن من است! ولی بعضی وقتها به چیزهایی می خندم که بقیه بهش نمیخندن!علتش هم دقت شدیدم رو علت خندیدنم است که متاسفانه دور و بری هام این دقت را ندارند!مثلا چند وقت پیش یک تیکه از lost رو میدیدم که هارلی چاقه با لحنی خاص جمله ok ..good luck! را برای تمسخر ساویر گفت! به اجرای زیبا و با نمک و فرم خاص چهره هارلی هنگام خواندن این دیالوگ خندیدم!در حالیکه کسانی که کنارم بودند مثل ماس نگاه این صحنه می کردند واصلا علت خنده من را نفهمیدند!و فکر کردند من چیزخُلم و 3.2 درصد کم دارم!حق با کیه؟
صد در صد حق با شما ست چون واقعا آدم تیزی هستین و خیلی هم دقیق .
22.این علی رضا اسپاتر هم خوب شکنجه گری است! اگه عکاسی رو بذاره کنار به راحتی میتونه تو ... استخدام بشه! البته هیچکدام از حیوان آزاری هایی که در صندلی ها نوشته شده به پای یکی از دوستان نمی رسه!یه شب دور همی داشتیم برای هم از خاطرات حیوان آزاری هامون می گفتیم که این بابا روی همه ما را کم کرد!
تعریف میکرد بچه که بوده باباش براش گوسفند نسبتا کوچکی می خره!چند ماه میگذره واین همیشه تو این فکر بوده که چرا دنبه گوسفند عین پاندول ساعت اینور اونور میره! یک روز کنجکاوتر میشه و میره سیخ کبابی با پیک نیک سفری میبره کنار گوسفنده!سیخ رو میذاره رو شعله و خوب سرخ و داغش میکنه!دنبه گوسفند را میزنه بالا و سیخ داغ را فرو میکنه در ما تحت حیوان زبان بسته! گوسفند بع بع کنان از منطقه عملیات متواری و سر به بیابان میذاره و دیگر هیچگاه رویت نگردید! در اقدامی دیگر گربه ای که جوجه هایش را خورده بود را در کمال خونسردی طی مراسمی با حضور اولیا دم(مرغ و خروس)رسما به دار مجازات آویخت و اعدام کرد!
نظر کارشناسیت چیه؟
چی بگم والا میگم یه دکتر ی ، روانشناسی این بچمون رو ببریم شاید فرجی بشه .میگم نذری ، چیزی براش بکنیم بلکه شفا پیدا کرد .
راستی پارسا چقدر دیر ذوق خودش رو در سنترال رو کرد! این بشر تا همین چند ماه پیش باید با انبردست و سیم چین از دهنش حرف می کشیدم!
و اما مهمان برنامه! از این به بعد رفتی تو لیست به قول خودت گلچین ها!از مصاحبه بعدی هم خوشحال میشیم یکی از مجری ها باشی!دم همه بچه های مجری گرم که اجاق صندلی داغش آتشیش از هیزم قلم همون هاست!
ممنون آقا میلاد حسابی ذوق زده شدم .تورو خدا راستش و بگو منو راه دادین دیگه ؟ سرکاری نباشه ؟ 

کلهم اجمعین سنترالی ها شب جمعه باحالی داشته باشید!