چند سوال مهم درباره اصالت وجود هخامنشیان

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 21 بار
سپاس‌های دریافتی: 32 بار

Re: چند سوال مهم درباره اصالت وجود هخامنشیان

پست توسط milatave »

hany نوشته شده:با عرض سلام خدمت دوست عزیزم milatave
در ابتدا این رو بگم که بنده ادعایی در زمینه کارشناس بودن در علم تاریخ رو ندارم
ولی با خوندن نوشته های شما متوجه شدم شما با تعصب دارید به این قضیه نگاه میکنید.دوست من با چند سوال وشک که هیچ سند معتبری نداره که نمیشه یک سلسله رو زیر سوال برد.مثلا شما میگید چرا تو شاهنامه اسمی از هخامنشیانو کورشو داریوش برده نشده . تو شاهنامه اسم درستی از سلسله ای برده نشده.اسم شخصیت اصلی رستم هم که زمان ساسانیان زندگی میکرده هم گفته نشده درضمن اگه داریوش زنباره بود مثل شاهان قاجارش بجای کشورگشایی وصرف عمرش برای درست کردن امپراطوری میرفت تو حرمسرا عمرشو صرف کارای......میکرد.....واینک کی گفته اسم کورشو داریوش ریشه ایرانی نداره به نظر من که تو گویش بختیاری ریشه داره ..............من فکر میکن چون منابع کتاب ایرانیان قدیم نابود شده..کارشناسان از کتابهای قدیمی یونانی کمک گرفتن و همون طور که میدونید تاریخ نویسان یونانی با سلسله هخامنشی دشمنی داشتند
...بله حق با شماست سلسله کیانیان وجود داشته ولی قبل از هخامنشیان.البته قبل از هخامنشیان چند سلسله ایرانی دیگه هم مثل کیانیان وجود داشتن ولی بیشتراینها مثل حکومتهای محلی و قبیله ای بودن.یعنی دارای سیستم حکومتی قدرتمندومنظم و اداری مثل هخامنشیان و ساسانیان نبودن.که بعد کورش بزرگ تونست با اتحاد قبایل اریایی یک امپراطوری بزرگ تشکیل بده

مصری ها هم دشمن هخامنشیان بودند؟ اعراب هم دشمن هخامنشیان بودند؟ فردوسی و تمام تاریخ نگاران ایرانی دشمن هخامنشیان بودند؟ و تمام تاریخ نگاران دوره ساسانی و نویسنده گان دینی زرتشتی در زمان ساسانی دشمن هخامنشیان و ایرانیان بودند که نامی ازشون نیاوردند و از کیانیان دم زدند؟ و فقط 100 سال پیش ویل دورانت و مشیرالدوله دوست هخامنمشیان و ایرانیان بودند؟
مثله همون روایات عجیب میمونه که در مورد نظام بیمه و سربازی و اکتشافات علوم ریاضیات و نجوم به این سلسله نسبت میدن..( تنها روایات نقلی و عوامانه)
من عادت ندارم خودمو گول بزنم.... به تمام جوانب نگاه کردم بعدش این بحثو مطرج کردم.....
خانه ی هخامشنیان از پایبست ویران است....... با روایات سینه ای و نقلی و عوامانه که نمیشه به این بحثا پاسخ داد. همین جای شکر داره.... من جای دیگه این سوالارو مطرح کردم.. عده ای اومدن و زندگینامه هخامنمشیان رو پست زدن واسم....
آخرین ويرايش توسط 2 on milatave, ويرايش شده در 0.
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط milatave »

hermes_PERSIAN نوشته شده:در باب نام قبر مادر حضرت سلیمان، برای آمده است چون در ابتدای ورود اعراب ایرانیان میخواستند این بنا را از گزند محفوظ بدارند آنرا بنام قبر مادر حضرت سلیمان معرفی کرده اند. که برای اعراب مقدس بوده است. از باب نام تخت جمشید نیز این نام از سنگ نگاره ای در کاخ آپادانا آمده ایت که در آن داریوش بزرگ بر روی تختی نشسته و اقوام مختلف آنرا حمل می کنند. مردم از آنجا که جمشید دیوان را فرمانبردار کرد به این گمان که این نگاره متعلق به جمشید است نام این مجموعه را تخت جمشید نامیده اند......

این روایت جزو بدیهیات عوام هست که همه ازش خبر دارن ... با روایات سینه ای و نقلی که نمیشه به این بحثا پاسخ داد......
ما داریم درباره اصل و مبنای تاریخ هخامنشیان صحبت میکنیم.... روایت دادن یه حرف ساده و نقلی و عوامانه کاری از پیش نمیبره.
از اینکه برای اثبات سلسله ی هخامنمشیان به منبع خارجی رجوع میکنی ممنون... هرچند چاره وجود نداره چون تو هیچ کتابی حتی قبل از اسلام و کتاب های پهلوی اثری از این سلسله نیست. البته علاقه شما به تمدن بیونان و کتاب های یونانی آنقدری هست که اسم خودتونو هرمس بزارید.( به هیچ وجه کنایه نمیزنم)

درمورد کیانیان روایت زیاده.. اما همین بس که اسنادش از هخامنشیان بیشتره.....
بنا؟ مگه هخامنشیان بنایی داشتند؟ در مورد منشور و کتیبه ها که 100 سال پیش کشف شدن بحث زیاده. تخت جمشید رو هم که با یک روایت عوامانه نمیشه ساخته ی داریوش دونست
شما اصلا حرف منو متوجه نشدی پس از همون اول...... وگرنه اسم کوروش و داریوش رو با جاماسپ و اسفندیار مقایسه نمیکردی.... جناب؟ اسم داریوش و کوروش باگاپایوس آتسا و رکسانا ایرمن 10 اسم دیگه هیچ جا ذکر نشده......
جامسپ و اسفندیار که تو هر منظومه ی شاعر و هر تاریخی ذکر شده.....

به هیچ وجه نمیشه دارا رو برابر داریوش گرفت چون دارا جزو آخرای پادشاهی کیانیان بوده و داریوش جزو اول ها...... به این معادل سازی های بچه گانه توجهی نکنید
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط milatave »

panda64 نوشته شده:راستی شما که اینقدر خودت را مقید به تاریخ میدونی بد نیست یکم گیر به کشورهای همسایه ایران بدی که دارن هنرهای ما را به نام خود ثبت میکنند.
نکنه امروز ایران برات مهم نیست!!!

زیاد هستند کسایی که به اونا گیر بدن...چه دلیلی داره من اینکارو بکنم....
اصلا شما به من بگو ببینم چرا اومدید این تاپیکو نوشتید؟ چرا نرفتید به اینکه چرا باغ قلهک دست انگلیسیهاست اعتراض کنی؟ چرا نمیرید به این اعتراض کنید که محمدرضا چرا بحرین رو داد به انگلیس؟ و الان بحرین بزرگترین پایگاه دریایی آمریکا تو خاورمیانست!؟
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 375 بار
سپاس‌های دریافتی: 550 بار

پست توسط panda64 »

milatave نوشته شده:
panda64 نوشته شده:راستی شما که اینقدر خودت را مقید به تاریخ میدونی بد نیست یکم گیر به کشورهای همسایه ایران بدی که دارن هنرهای ما را به نام خود ثبت میکنند.
نکنه امروز ایران برات مهم نیست!!!

زیاد هستند کسایی که به اونا گیر بدن...چه دلیلی داره من اینکارو بکنم....
اصلا شما به من بگو ببینم چرا اومدید این تاپیکو نوشتید؟ چرا نرفتید به اینکه چرا باغ قلهک دست انگلیسیهاست اعتراض کنی؟ چرا نمیرید به این اعتراض کنید که محمدرضا چرا بحرین رو داد به انگلیس؟ و الان بحرین بزرگترین پایگاه دریایی آمریکا تو خاورمیانست!؟

دلیلش میتونه وطن پرستی باشه که خیلیها ندارند!!!!
بارها امثال من به دلیل بحرین اعتراض کردیم باورت نمیشه میتونه فیلم نماینده پان ایرانیست مجلس اون دوران را که از این بابت گلایه میکنه تو یوتیوب ببینی
پیش از جریان جدایش بحرین از ایران در زمان دکتر مصدق هم بحث قطعی کردن جدایی بحرین از ایران مطرح شد که با مخالفت مصدق مواجه شد و ایشون فرمودند که در صورت لزوم نیرو ارسال میکنند.

چرا به 20 هکتار باغ قلهک که هوای تهران را پاک میکند اعتراض کنیم؟؟؟
آهان فهمیدم تا اون 20 هکتار را بدهدند به چند تا رانتخوارتاتوش ساخت و ساز کنند تا یک پولی بنده خدا ها به جیب بزنند!!!!

البته بد هم نیست جلوی کشتار هموطنان کردمان به دست ترکیه را بگیریم یا باعث بهبود اوضاع در کاراباغ(قره باغ)شویم
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 303 بار
سپاس‌های دریافتی: 575 بار

پست توسط alavi66 »

hermes_PERSIAN نوشته شده:در باب نام قبر مادر حضرت سلیمان، برای آمده است چون در ابتدای ورود اعراب ایرانیان میخواستند این بنا را از گزند محفوظ بدارند آنرا بنام قبر مادر حضرت سلیمان معرفی کرده اند. که برای اعراب مقدس بوده است. از باب نام تخت جمشید نیز این نام از سنگ نگاره ای در کاخ آپادانا آمده ایت که در آن داریوش بزرگ بر روی تختی نشسته و اقوام مختلف آنرا حمل می کنند. مردم از آنجا که جمشید دیوان را فرمانبردار کرد به این گمان که این نگاره متعلق به جمشید است نام این مجموعه را تخت جمشید نامیده اند.
دوست جوان و گرامی آقای Milatave اگر پست مرا کامل میخواندید در آن پست گفته بودم که قصد من این نبوده که نامهای جاماسب و اسفندیار را غیر ایرانی معرفی کنم و تنها منظور من این بوده که همانگونه که ممکن است برای ما بسیاری از اسامی قدیمی نامانوس باشد این اسامی فارسی نیز نامانوس است.
دوست گرامی جناب Ya-ali اسامی که در مورد فرزندان حضرت نوح استفاده نمودی از باب اول کتاب عتیق (باب تکوین) آورده شده آیا اطمینان دارید که این اسامی درست نقل شده اند.
در مورد قرائت کتیبه ها: می توان سری به دانشکده تاریخ یا ادبیات دانشگاه تهران زد و افرادی که به مانند فارسی می توانند کتیبه های میخی را بخوانند از نردیک دید.
در مورد اینکه چرا بسیاری از این حقایق در تاریخ معاصر آورده شده به ذکر حکایتی بسنده می کنم:
شادروان ابراهیم پورداوود در زمان جنگ جهانی اول در آلمان در باب کیش زرتشتی مطالعات فراوانی کرد و این مطالعات باعث نزدیکی بیشتر پارسیان ایران و هند گردید (دقت نمایید که در آن زمان دین زرتشتی در ایران حضور داشت) ولی بسیاری از مراسم آن از یاد رفته بود اینرا از کتاب گاتها به کوشش آن روانشاد می توانید دریابید.
به نظر من برای تکمیل اطلاعات می توانید سری به بحش باستانشناسی دانشگاه تهران و موزه ایران باستان بزنید. سکه های دریک با نشان کماندار پارسی را دیده اید؟
در باب کیانیان و هخامنشیان شما تاریخ شروع سلسله کیانیان را از چه تاریخی می دانید؟ می توانید چند بنای موجود را از این سلسله بنویسید؟
در ضمن آیا به نظر شما وجود این دو سلسله متناقض هم هستند؟
آیا به نظر شما مثلا اگر سلسله ساسانیان داشته ایم سلسله اشکانیان نباید وجود می داشت؟
به نظر شما کتزیاس، هرودوت، گزنفون، مورخین مصری، دانیال نبی و .... از کدام سلسله سخن گفته اند؟
به نظر شما نیردهایی مانند تمبره، کوناکسا، گوگامل/ ایسوس، ترموپیلا (به نظر شما بنای یادبود لئونیداس بر اساس کدام جنگ ساخته شده)، آرتمیزوم هم زاده تخیل گروهی به گفته شما ماسون بوده است؟
راستی نظر شما در باره نبرد حران چیست آنهم خیالی است.
در اینکه ایرانیان هزاران سال در ایرانشهر سکونت داشتند جای هیچ شکی نیست اما دوست عزیز به نظر شما ایرانویج کجاست؟ و آریاییان از کجا کوچیده اند؟
در باب اینکه نام ایران درست است یا آریان می توان مسیر کوچ آریاییها را از روی علامتی که بر روی سنگها نقر کرده اند(صلیب شکسته) دید که از ایران می گذرد پس برای آن حنی متعصب ترین مورخین اروپایی شکی ندارند. ولی یک نام ممکن است در زبانهای مختلف به گونه های متفاوتی تلفظ شود (مثل تلفظ نام دختر در زبانهای فارسی، کردی، انگلیسی و آلمانی) به نظر شما کدام صحیح است. این نام ایرانی است و همه دنیا باید آنرا دختز تلفظ کنند.

در مورد تخت جمشید اول شما گفتید که این نام را عرب ها ساختند بعد که متوجه شدید که این نام فارسی است مجددا بدون دلیل ادعا کرده اید که ایرانیان برای ترس از ویرانی قبر کورش نام ان را تغییر داده اند؟ادعایی بس کودکانه که هیچ کس از مورخین ان را بیان نکرده اند مگر عربها کدام کاخ را ویران کرده بودند که موجب ترس ایرانیان شده بود؟کاخ کسری را که عربها نابود نکردند باقی بود و هنوز هم باقی است.کجای تاریخ خوانده اید که عربها به گور دخمه ها حمله کرده اند آری مغول ها این کار را می کردند حتی اسکندر این کار را کرد ولی عرب ها یا به قول شما تازیان این کار را نکردند خواهشا من باب هوای نفس تاریخ سازی نکنید
دوم در مورد کاخ اپادانا دوست عزیز اسکندر ان کاخ را به تلی از خاکستر تبدل کرد و سنگ نگاره موصوف الذکر را غربی ها از زیر خاک بیرون اوردند مگر ایرانیان باستنشناس بوده اند و در ان منطقه حفاری می کردند تا بعد از ان بگوییند تصویر داریشو در کاخ اپادانا همان تخت جمشید است؟
نبردهای حران مربوط به عهد اشکانی است و ربطی به هخامنشیان ندارد و سایر نبردها را نیز یونانیان نام گذاری کرده اند و دلیل آن هم این است که ایرانینا خود مورخ نداشتند تا اخبار تاریخ را ضبط کنند.
در مورد ایرانویچ نیز نزاع بالا است اما نام ان شبیه ترین نام ها به نام ایران است
و یک سوال از من اگر حرف های شما درست می باشد می بایست لااقل زردشتی ها و پارسیان هند تا قبل از 150 سال پیش از کورش و داریوش سخی می بردند یا لااقل نام فرزندان خود را کورش و داریوش می گذاشتند یا آنها می بایست تخت جمشید را نام دیگری می دانستند پس چرا این گونه نیست؟
جانم فدای پیامبر مهربانی.
پیامبری که برای رهایی آدمیان از گمراهی هیچ اجرتی نخواست در حالی که گمراه کنندگان برای گمراه کردن مردم اجرت مطالبه می کنند.
Fast Poster
Fast Poster

پست توسط panda64 »

alavi66 نوشته شده:
hermes_PERSIAN نوشته شده:در باب نام قبر مادر حضرت سلیمان، برای آمده است چون در ابتدای ورود اعراب ایرانیان میخواستند این بنا را از گزند محفوظ بدارند آنرا بنام قبر مادر حضرت سلیمان معرفی کرده اند. که برای اعراب مقدس بوده است. از باب نام تخت جمشید نیز این نام از سنگ نگاره ای در کاخ آپادانا آمده ایت که در آن داریوش بزرگ بر روی تختی نشسته و اقوام مختلف آنرا حمل می کنند. مردم از آنجا که جمشید دیوان را فرمانبردار کرد به این گمان که این نگاره متعلق به جمشید است نام این مجموعه را تخت جمشید نامیده اند.
دوست جوان و گرامی آقای Milatave اگر پست مرا کامل میخواندید در آن پست گفته بودم که قصد من این نبوده که نامهای جاماسب و اسفندیار را غیر ایرانی معرفی کنم و تنها منظور من این بوده که همانگونه که ممکن است برای ما بسیاری از اسامی قدیمی نامانوس باشد این اسامی فارسی نیز نامانوس است.
دوست گرامی جناب Ya-ali اسامی که در مورد فرزندان حضرت نوح استفاده نمودی از باب اول کتاب عتیق (باب تکوین) آورده شده آیا اطمینان دارید که این اسامی درست نقل شده اند.
در مورد قرائت کتیبه ها: می توان سری به دانشکده تاریخ یا ادبیات دانشگاه تهران زد و افرادی که به مانند فارسی می توانند کتیبه های میخی را بخوانند از نردیک دید.
در مورد اینکه چرا بسیاری از این حقایق در تاریخ معاصر آورده شده به ذکر حکایتی بسنده می کنم:
شادروان ابراهیم پورداوود در زمان جنگ جهانی اول در آلمان در باب کیش زرتشتی مطالعات فراوانی کرد و این مطالعات باعث نزدیکی بیشتر پارسیان ایران و هند گردید (دقت نمایید که در آن زمان دین زرتشتی در ایران حضور داشت) ولی بسیاری از مراسم آن از یاد رفته بود اینرا از کتاب گاتها به کوشش آن روانشاد می توانید دریابید.
به نظر من برای تکمیل اطلاعات می توانید سری به بحش باستانشناسی دانشگاه تهران و موزه ایران باستان بزنید. سکه های دریک با نشان کماندار پارسی را دیده اید؟
در باب کیانیان و هخامنشیان شما تاریخ شروع سلسله کیانیان را از چه تاریخی می دانید؟ می توانید چند بنای موجود را از این سلسله بنویسید؟
در ضمن آیا به نظر شما وجود این دو سلسله متناقض هم هستند؟
آیا به نظر شما مثلا اگر سلسله ساسانیان داشته ایم سلسله اشکانیان نباید وجود می داشت؟
به نظر شما کتزیاس، هرودوت، گزنفون، مورخین مصری، دانیال نبی و .... از کدام سلسله سخن گفته اند؟
به نظر شما نیردهایی مانند تمبره، کوناکسا، گوگامل/ ایسوس، ترموپیلا (به نظر شما بنای یادبود لئونیداس بر اساس کدام جنگ ساخته شده)، آرتمیزوم هم زاده تخیل گروهی به گفته شما ماسون بوده است؟
راستی نظر شما در باره نبرد حران چیست آنهم خیالی است.
در اینکه ایرانیان هزاران سال در ایرانشهر سکونت داشتند جای هیچ شکی نیست اما دوست عزیز به نظر شما ایرانویج کجاست؟ و آریاییان از کجا کوچیده اند؟
در باب اینکه نام ایران درست است یا آریان می توان مسیر کوچ آریاییها را از روی علامتی که بر روی سنگها نقر کرده اند(صلیب شکسته) دید که از ایران می گذرد پس برای آن حنی متعصب ترین مورخین اروپایی شکی ندارند. ولی یک نام ممکن است در زبانهای مختلف به گونه های متفاوتی تلفظ شود (مثل تلفظ نام دختر در زبانهای فارسی، کردی، انگلیسی و آلمانی) به نظر شما کدام صحیح است. این نام ایرانی است و همه دنیا باید آنرا دختز تلفظ کنند.

در مورد تخت جمشید اول شما گفتید که این نام را عرب ها ساختند بعد که متوجه شدید که این نام فارسی است مجددا بدون دلیل ادعا کرده اید که ایرانیان برای ترس از ویرانی قبر کورش نام ان را تغییر داده اند؟ادعایی بس کودکانه که هیچ کس از مورخین ان را بیان نکرده اند مگر عربها کدام کاخ را ویران کرده بودند که موجب ترس ایرانیان شده بود؟کاخ کسری را که عربها نابود نکردند باقی بود و هنوز هم باقی است.کجای تاریخ خوانده اید که عربها به گور دخمه ها حمله کرده اند آری مغول ها این کار را می کردند حتی اسکندر این کار را کرد ولی عرب ها یا به قول شما تازیان این کار را نکردند خواهشا من باب هوای نفس تاریخ سازی نکنید
دوم در مورد کاخ اپادانا دوست عزیز اسکندر ان کاخ را به تلی از خاکستر تبدل کرد و سنگ نگاره موصوف الذکر را غربی ها از زیر خاک بیرون اوردند مگر ایرانیان باستنشناس بوده اند و در ان منطقه حفاری می کردند تا بعد از ان بگوییند تصویر داریشو در کاخ اپادانا همان تخت جمشید است؟
نبردهای حران مربوط به عهد اشکانی است و ربطی به هخامنشیان ندارد و سایر نبردها را نیز یونانیان نام گذاری کرده اند و دلیل آن هم این است که ایرانینا خود مورخ نداشتند تا اخبار تاریخ را ضبط کنند.
در مورد ایرانویچ نیز نزاع بالا است اما نام ان شبیه ترین نام ها به نام ایران است
و یک سوال از من اگر حرف های شما درست می باشد می بایست لااقل زردشتی ها و پارسیان هند تا قبل از 150 سال پیش از کورش و داریوش سخی می بردند یا لااقل نام فرزندان خود را کورش و داریوش می گذاشتند یا آنها می بایست تخت جمشید را نام دیگری می دانستند پس چرا این گونه نیست؟

عربها بسیاری از کاخها و آثار هنری را نابود کردند مگر قضیه تکه تکه کردن فرشهای نگارستان و بهارستان را نشنیده اید؟؟؟مگر خاطرتون نیست که اصلا خود صدام می خواست که طاق کسری را خراب کند اما نتوانست یا اصلا شاید فراموش کرده اید که همین طاق کسری در طول سده اخیر نصف شده
پس از پیروزی اعراب بر ایرانیان یکی از سردارانشان با کمک معماران ایرانی ساختمانی ساخت که به دلیل زیبایی بینندگانش از کعبه بیشر شد این ساختمان به این جهت که از مکه بیشتر بازدید کننده داشت به دست عمر تخریب گشت
البته اعراب بسیاری از اماکن را در ایران تخریب کردند و گرنه از ترس این کار آنان آتشکده های ما تبدیل به مسجد نمیشد
همینطور این قضیه در مورد شهر ارمنی خارپت نیز صادق است که پس از کشتار ارامنه به دست عثمانیها آن شهر را نابود کردند تا اثری از جنایتشان نماند
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

دوست عزیز Milatave
اگر به پستهای قبلی خودت سر بزنی می توانی بخوانی که خودت برای نخستین بار از ماسونها حرف زدیتصویر و الا کسی تاریخ کهن این سرزمین را به ماسونها متصل نکرده بود.
ببینید کشور آلمان با وجود دارا بودن پادشاهانی مانند شارلمای و .... بعد از بیسمارک با اتحاد اقوام ژرمن یکپارچه شد مخصوصا دو ایالت پروس و باواریا. پس هیچگاه در مورد پیدایش سرزمین ایران و اتحاد اقوام آریایی ساکن فلات ایران اینچنین قاطع سخن نگویید و دسترنج نیاکان را به باد ندهید.
در مورد ماسونها نیز به نظر من این گونه اظهارات بیشتر در راستای بزرگنمایی قدرت آنها و در راستای منافع آنهاست چرا که خود آنها با ایجاد تاریخ و بزرگنمایی قدرتشان سعی در مرعوب ساختن سایرین دارند. می توانید داستان حضور ناپلئون در لژ ماسونی را بخوانید که بدانید چگونه با داستان سرایی قصد در بزرگنمایی قدرت خودشان را داشته اند.
در هر حال اگر ما با شما به رغم تمامی شواهد و قراین تاریخی، وجود کتیبه هایی مانند بیستون و سنگ نگاره های تخت جمشید و نقس رستم که اقوام تابع امپراطوری هخامنشی را نشان می دهد و همچنین برخلاف منطق هم داستان شویم دیگر طوطی وار حفظ نکرده ایم؟تصویر
حالا من بعنوان یک هم وطن شما از شما خواهش می کنم به جای این گفتارها کمی در کتب و شواهد تاریخی ایران تفحص کنید و در ایران گردش کنید شاید با ذهن بازتری به مطالعه تاریخ بپردازید.
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط milatave »

panda64 نوشته شده: عربها بسیاری از کاخها و آثار هنری را نابود کردند مگر قضیه تکه تکه کردن فرشهای نگارستان و بهارستان را نشنیده اید؟؟؟مگر خاطرتون نیست که اصلا خود صدام می خواست که طاق کسری را خراب کند اما نتوانست یا اصلا شاید فراموش کرده اید که همین طاق کسری در طول سده اخیر نصف شده
پس از پیروزی اعراب بر ایرانیان یکی از سردارانشان با کمک معماران ایرانی ساختمانی ساخت که به دلیل زیبایی بینندگانش از کعبه بیشر شد این ساختمان به این جهت که از مکه بیشتر بازدید کننده داشت به دست عمر تخریب گشت البته اعراب بسیاری از اماکن را در ایران تخریب کردند و گرنه از ترس این کار آنان آتشکده های ما تبدیل به مسجد نمیشد
همینطور این قضیه در مورد شهر ارمنی خارپت نیز صادق است که پس از کشتار ارامنه به دست عثمانیها آن شهر را نابود کردند تا اثری از جنایتشان نماند

به غیر از قضایای عوامانه و گفته شده در بی بی سی و اندیشه و پارس تی وی و.... چه چیزی مستند برای گفتن دارید؟ این گفته هارو همه میدونند.... با این گفته میشه ثابت کرد تاریخ هخامنشیان از 100 سال پیش وارد ایران نشده؟ میشه ثابت کرد قبل از چند ده سال گذشته به قبر کوروش, قبر مادر سلیمان نمیگفتند؟ میتونید ثابت کنید چرا کتب دینی زرتشتی در زمان ساسانی جمشید رو پادشاه عادل و کیانیان رو سلسله پادشاهی میدونستند؟ با این روایات عوامانه میشود ثابت کرد؟ثابت کرد که چرا در هیچ کجای تاریخ ایران گفته نشده که تخت جمشید رو داریوش ساخته؟ حتی تاریخ قبل از اسلام...میشه ثابت کرد چرا در دیوان وطن پرستانی ماند فردوسی حرفی از هخامنشیان و حتی اسم های اونها نیست ولی از پیشدادیان و ساسانیان و دیگر سلسله ی پادشاهی سخن گفته شده؟
میتونید ثابت کنید زمان قبل از حمله اعراب, زرتشتیان دشمن هخامنشیان بودند که نامی ازشان نیاوردند؟ ساسانیان دشمن هخامنشیان بودند که نامی ازشان نیاوردند؟
با روایاتی که همه آن را شنیدند و کاملا دروغ است مانند حاکمیت 50 درصدی دریاس خزر یا هفت شین ایرانی به جای هفت سین ایرانی..... یا ساخت موشک در زمان هخامنشیان نمیشود کاری از پیش برد.....
به حقیقت روی بیارید....... با یه جمله ( اعراب تاریخ هخامنشیان رو تحریف کردند - یونانیان دشمن هخامنشیان بودند و....) نمیشه به این سوالا پاسخ داد.
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط milatave »

hermes_PERSIAN نوشته شده:دوست عزیز Milatave
حالا من بعنوان یک هم وطن شما از شما خواهش می کنم به جای این گفتارها کمی در کتب و شواهد تاریخی ایران تفحص کنید و در ایران گردش کنید شاید با ذهن بازتری به مطالعه تاریخ بپردازید.

یافت می نشود , جسته ایم ما.

اتفاقا خیلی ها بعد از سفر به تخت جمشید با ایجاد سوال های منطقی و سوال درمورد تناقضات قبر کوروش و تخت جمشید , به وجود دوگانگی و تناقض در این تاریخ پی بردند... مانند رفیق بنده تو یاهو!
همین که راهنما به اونها میگه که تا امروز چند ده ساله که گفته میشه این قبر برای کوروشه و قبلا گفته میشد برای مادر سلیمانه.... این خودش برای انسان آگاه و دانا و پرسشگر و دارای ذهن شرطی نشده مانند رفیق بنده.... امتیاز مثبتی حساب میشه! تا به تناقضات فکر کنه!

بعدش اینکه رو گفته هاتون دقت کنید... من کی صحبت * رو کردم؟ اگر هم حرفی ازشون زدم برای جلوگیری از اون بحث بوده... دیگه داره کمکم از اسم * بدم میاد. تکرار نکنید لطفا... بعدش یکی میاد تو این تاپیک میبینه داریم بحث ساده و غیر عالمانه * رو میکنیم و چشمش به این کلمه میوفته و فرار میکنه از این تاپیک.
_________
* فرا........
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 108 بار
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط Tiger_II »

milatave نوشته شده:
panda64 نوشته شده: عربها بسیاری از کاخها و آثار هنری را نابود کردند مگر قضیه تکه تکه کردن فرشهای نگارستان و بهارستان را نشنیده اید؟؟؟مگر خاطرتون نیست که اصلا خود صدام می خواست که طاق کسری را خراب کند اما نتوانست یا اصلا شاید فراموش کرده اید که همین طاق کسری در طول سده اخیر نصف شده
پس از پیروزی اعراب بر ایرانیان یکی از سردارانشان با کمک معماران ایرانی ساختمانی ساخت که به دلیل زیبایی بینندگانش از کعبه بیشر شد این ساختمان به این جهت که از مکه بیشتر بازدید کننده داشت به دست عمر تخریب گشت البته اعراب بسیاری از اماکن را در ایران تخریب کردند و گرنه از ترس این کار آنان آتشکده های ما تبدیل به مسجد نمیشد

به غیر از قضایای عوامانه و گفته شده در بی بی سی و اندیشه و پارس تی وی و.... چه چیزی مستند برای گفتن دارید؟ این گفته هارو همه میدونند.... با این گفته میشه ثابت کرد تاریخ هخامنشیان از 100 سال پیش وارد ایران نشده؟ میشه ثابت کرد قبل از چند ده سال گذشته به قبر کوروش, قبر مادر سلیمان نمیگفتند؟ میتونید ثابت کنید چرا کتب دینی زرتشتی در زمان ساسانی جمشید رو پادشاه عادل و کیانیان رو سلسله پادشاهی میدونستند؟ با این روایات عوامانه میشود ثابت کرد؟ثابت کرد که چرا در هیچ کجای تاریخ ایران گفته نشده که تخت جمشید رو داریوش ساخته؟ حتی تاریخ قبل از اسلام...میشه ثابت کرد چرا در دیوان وطن پرستانی ماند فردوسی حرفی از هخامنشیان و حتی اسم های اونها نیست ولی از پیشدادیان و ساسانیان و دیگر سلسله ی پادشاهی سخن گفته شده؟
میتونید ثابت کنید زمان قبل از حمله اعراب, زرتشتیان دشمن هخامنشیان بودند که نامی ازشان نیاوردند؟ ساسانیان دشمن هخامنشیان بودند که نامی ازشان نیاوردند؟
با روایاتی که همه آن را شنیدند و کاملا دروغ است مانند حاکمیت 50 درصدی دریاس خزر یا هفت شین ایرانی به جای هفت سین ایرانی..... یا ساخت موشک در زمان هخامنشیان نمیشود کاری از پیش برد.....
به حقیقت روی بیارید....... با یه جمله ( اعراب تاریخ هخامنشیان رو تحریف کردند - یونانیان دشمن هخامنشیان بودند و....) نمیشه به این سوالا پاسخ داد.

کس از اشکال در سند دیگران ایرد بگیرد که اسناد خودش آبکی و تو خالی نباشد ! صحبت های شما یه چیز رو نشون می ده اونم داشتن عقده روانی از فرهنگ ایران در زمان قب از اسلام است وگرنه بی بی سی و پارس تی وی کی باشند اینهمه مدرک و دلیل تو کتب تاریخی هست که شما نمی خوای ببینی !
Fast Poster
Fast Poster

پست توسط panda64 »

milatave نوشته شده:

حقیقت را می توانید در مقالات ISI داشجوایان و اساتید تاریخ مانند دکتر پرتو-استاد کدکنی-استاد باستانی پاریزی-جاوید نام احمد کسروی-استاد شعاعی -دکتر غضنفری و .... پیدا کنید البته اگر بدونید که حتی ISI چیه!!!
راستی در اشعار خیام که بیش از 100 سال قدمت دارد می توانید اشاره به تخت جمشید را ببینید.البته اگر بدونی اصلا خیام کیه و اصلا شعر چیه!!!
حتما کشوری به عظمت هند هم عقلش قد شما قد نداده که برای کوروش کبیر تمبر یاد بود چاپ کردند یا اصلا آدمهایی مثل مولانا ابوالکلام آزاد(وزیر فرهنگ هند)شعور متعالی شما را نداشته که از کوروش کبیر دفاع کرده!!!
شاید اصلا آیت الله طبابایی هم به حضور شما شرفیاب نشده که ذوالقرنین را کوروش تفسیر کرده!!!
میگم اصلا نظرت در باره تجاوز گروهی سربازان ترک به پناهندگان سوری چیه که باع حاملگی 400 زن سوری شدند حتما باید به اینها جایزه داد چون مخالف کوروش هستند!!!
این دکانی که شماها باز کردید از تاریخ انقضا محصولاتش 1000 سال گذشته حالا هر چقدر که می خواهید خیال بافی کنید به امثال پورپیرار و رئیس نیا(دارای مدرک دکترای جعلی) پول بدهید تا مقالات شکمی بنویسند یا اصلا به سراغ ذهتاب بروید(مردکی که با اردنگی مردم بلوچستان از آنجا اخراج شدو دست صدام را می بوسید.)
تا باشد که تاریخ و فرهنگ غنی ایران زمین چشم ترکیه و امارات را کور کند و انشالله با همت ما کردها همه کردستانها که به ایران الحاق شدند اونوقت سوزش قومگراها بیشتر میشود و احتمالا در اون زمان حتی تاریخ قاجار را هم انکار میکنند!!!!
راستی در مورد دریای مازندران هم میتوانید قراردادهای 1920 و 1940 یا 1940 را مطالعه کنید.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

برای اگاهی از انچه اعراب در ایران مرتکب شدند توصیه میکنم کتاب دو قرن سکوت دکتر زرین کوب رو مطالعه کنید
قفل شده

بازگشت به “تاريخ ايران”