سلام دوستان
برای جلوگیری از پراکندگی تاپیک ها و نا منظمی تصمیم به ایجاد تاپیکی گرفتیم که کسانی که مشکل امنیتی برایشان پیش آمده و مورد حمله قرار گرفته ان یا هر مشکل دیگری؛بیایند و در این تاپیک بپرسند و مشکلشون را مطرح کنند تا من و سایر دوستان در حد توان و اطلاعاتمون کمکشون کنیم یا به سوالات امنیتی آنها پاسخ بگوییم.
دو نکته بسیار مهم اینجا باید گفته بشه :
1.اینجا آموزش هک نیست بلکه بنا بر مشکلات و سوالات دوستان روش های مقابله با هک و حفظ امنیت مطرح می شود.
2.اینجا به مشکلات و سوالات از بعد + امنیت و بدور از آموزش خرابکاری و ... رسیدگی می شود.
موفق باشید
.:.تاپیک رفع مشکلات و پاسخ به سوالات امنیتی.:.
مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت
سلام دوست گرامي
من كه تو اين سايت گيج شدم اگه بچه ها توجه كنند وبراي پيگيري مشكلات به اين تاپيك مراجعه كنند خيلي خوب ميشه
من يك مشكلي داشتم دررابطه با آلوده شدن سيستم به ويروسي كه اجازه نميده از بخش فولدر اپشن فايلها رو شو هايدن كنم .درلپتابم مجبور شدم كلاً سيستم رو فرمت كنم وكامپيوترم اطلاعات ضروري داره ونميتونم فرمت كنم البته ويندوز رو عوض كردم ولي تاثيري نكرد اگه ممكنه كمكم كنيد چكاركنم .
من كه تو اين سايت گيج شدم اگه بچه ها توجه كنند وبراي پيگيري مشكلات به اين تاپيك مراجعه كنند خيلي خوب ميشه
من يك مشكلي داشتم دررابطه با آلوده شدن سيستم به ويروسي كه اجازه نميده از بخش فولدر اپشن فايلها رو شو هايدن كنم .درلپتابم مجبور شدم كلاً سيستم رو فرمت كنم وكامپيوترم اطلاعات ضروري داره ونميتونم فرمت كنم البته ويندوز رو عوض كردم ولي تاثيري نكرد اگه ممكنه كمكم كنيد چكاركنم .