عکسهائی از تلاش طاقت فرسای یک دخترک هشت ساله برای زندگی

در اين بخش ميتوانيد درباره کليه مباحث عكس و هنر نقاشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Captain II
Captain II
سپاس‌های دریافتی: 42 بار

عکسهائی از تلاش طاقت فرسای یک دخترک هشت ساله برای زندگی

پست توسط MINA _N »

عکسهائی از گودیا دخترک ۸ ساله اهل جامو وکشمیر هند

تصویر

در حال جمع آوری روغن سوخته از یک تعویض روغنی

تصویر

گودیا در حال برگشت پس از جمع کردن روغن های کارکرده اتومبیل

تصویر

تصویر

تصویر

و دوباره ....زندگی ادامه دارد.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

همین الان این عکسها دیدم . به شدت ناراحت کننده هست . باید خیلی خیلی زیاد قدر نعمتهایی که داریم ، بدونیم .
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 20 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار
تماس:

پست توسط B2 Spirit »

کاش روزي بيايد که کشور ها به جاي صرف هزينه هاي هنگفت در مسائل نظامي قدري به فکر فقرا باشند.
New Member
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط mehra »

نميدونم چي بگمو مدتيه با اين مسئله درگيرم که مهمه مقصر کيه؟ و بايد دنبال مقصر بود؟يا فقط بايد دنبال يه راه حل گشت؟
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

روغن هارو چيکار مي کنه حالا؟ :-(
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط Palang mah gerefteh »

مسئلۀ انقلاب در شرق يک مسئلۀ اساسي ست که فيلسوفان قرن نوزدهم به ضرورت آن اشاره کرده اند. نظام سرمايه داري با تمام حسن نيتي که ندارد نمي تواند ، واقعا نمي تواند موجب تحول چنين موقعيتي خصوصا براي ملتي يک ميليادرو و سيصد ميليوني شود.
اين تصاوير بوضوح نشان مي دهند که اين جهان صنعت و سرمايه داري وليبرال چه ارمغاني براي دختر کوچولو داشته است.
نظام سرمايه داري را بايد کشت. من به اين فرمول معتقد هستم.
«تنها آنان که بر خاک افتادند پایان جنگ را دیدند»
تصویر
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

پست توسط machkol »

Palang mah gerefteh نوشته شده:مسئلۀ انقلاب در شرق يک مسئلۀ اساسي ست که فيلسوفان قرن نوزدهم به ضرورت آن اشاره کرده اند. نظام سرمايه داري با تمام حسن نيتي که ندارد نمي تواند ، واقعا نمي تواند موجب تحول چنين موقعيتي خصوصا براي ملتي يک ميليادرو و سيصد ميليوني شود.
اين تصاوير بوضوح نشان مي دهند که اين جهان صنعت و سرمايه داري وليبرال چه ارمغاني براي دختر کوچولو داشته است.
نظام سرمايه داري را بايد کشت. من به اين فرمول معتقد هستم.

امکان ندارد.یا حداقل فعلا امکان ندارد.
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
Captain II
Captain II
محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
سپاس‌های ارسالی: 159 بار
سپاس‌های دریافتی: 377 بار
تماس:

پست توسط ta.abad »

B2 Spirit نوشته شده:کاش روزي بيايد که کشور ها به جاي صرف هزينه هاي هنگفت در مسائل نظامي قدري به فکر فقرا باشند.

همش جنگ قدرت و پوله البته این جز معایب انسانهاست که همیشه دنبال این دوتا هستن پس زیاد خودت رو ناراحت نکن، (البته پیشا پیش از شما برای نوشتن جمله بعد معذرت خواهی میکنم) ، ممکن شما هم اگر در یک مقام دولتی قرار بگیری جای فقر به قدرت فکر کنید :sad: :sad:

Captain I
Captain I

ta.abad نوشته شده:
B2 Spirit نوشته شده:کاش روزي بيايد که کشور ها به جاي صرف هزينه هاي هنگفت در مسائل نظامي قدري به فکر فقرا باشند.

همش جنگ قدرت و پوله البته این جز معایب انسانهاست که همیشه دنبال این دوتا هستن پس زیاد خودت رو ناراحت نکن، (البته پیشا پیش از شما برای نوشتن جمله بعد معذرت خواهی میکنم) ، ممکن شما هم اگر در یک مقام دولتی قرار بگیری جای فقر به قدرت فکر کنید :sad: :sad:

من فکر نمی کنم که بکار بردن چنین روشهایی در این بحث بتواند ما را به حقیقت نزدیک کند، اینکه بگوییم «شما هم اگر در یک مقام...» و اگر شما هم در این و آن شرایط قرار می گرفتید مرتکب این و یا آن عمل می شدید. البته چنین روشی می تواند اطلاعاتی دربارۀ انسان و حد و حدود آن در اختیار ما بگذارد. هاینر مولر نویسندۀ فقید آلمانی دریکی از نمایشنامه هایش موقعیت خاصی را روی صحنه می آورد. داستان ازاین قرار است که در کوران جنگ چهار سرباز در صحرایی دورافتاده گم می شوند، آذوقۀ آنها تمام شده و می رود که از گرسنگی هلاک شوند. در چنین موقعیتی پست نگهبانی هم باید داشته باشند. یکی از این سربازان در وقت نگهبانی به دوستان خود می گوید : « دوستان من خیلی خسته هستم و نمی توانم روی پا بایستم».
یکی از سربازان به دو نفر دیگر نگاهی می اندازد و به او می گوید، پس تنفگت را بده بمن و آسوده بخواب. بعد به دیگران نگاه می کند و دیگران هم به هر دو نگاه می کنند...تفنگ را از او می گیرند.
در صحنۀ بعدی این سه سرباز را را دور میزی می بینیم که نشسته اند و غذا می خورند. یکی از سربازان با دهان پر حرف می زند و می گوید : « من بهترین دوستم را می خورم.»

ولی چنین موقعیتهایی و چنین اعمالی همانطور که گفتم تنها می تواند دربارۀ انسان اطلاعاتی در اختیار ما بگذارد. ولی هیچکدام نمی تواند شاخص ما برای طرح آینده ای بهتر باشد و یا آنرا بعنوان موقعیتی مطلق مطرح نماید. نمی دانم تا چه اندازه حق مطلب را بیان کرده باشم. ما نمی توانیم در چنین بحثهایی به طرف مقابل بگوییم که پس چون خود شما هم اگر درقدرت بودی به چنین کاری دست می زدید و مسئله را تمام شده حساب کنیم. در ثانی چنین روشی در بحث بر اساس پیشداوری عمل می کند. اینجاست که قانون موضوعیت پیدا می کند.

جنگ و قدرت طلبی و انباشت ثروت نیز از خصوصیات انسان (ها) نیست بلکه از خصوصیات نظام اجتماعی (اجتماعی سیاسی و اقتصادی) است که همین آدمها بوجود آورده اند. یعنی با کار و تلاش خود نظامی بوجود آورده اند که بر خود آنها سیطره پیدا کرده است. علوم انسانی می گوید حالا این انسانی که به این شکل سرکوب شده ، اسیر شده ، از خود بیگانه شده...باید کنترل این نظام را خودش بعهده گیرد ، در غیر اینصورت زیر چرخ دنده های آن از بین خواهد رفت.

مسئله قانون و قانونمندی ست. نظام سرمایه داری محکوم است زیرا نظام قانونمندی نیست و پیشرفتهایی هم که در این نظام انجام گرفته مجانی نبوده است بلکه تحقق آنها به بهای قتل و غارتهای بیشمار و به بهای بی عدالتیهای بیشمار و به بهای تحمیل رنج و درد بی حساب به آدمیان تمام شده است.

نمونۀ آن را در این تصاویر می بینیم. می گویند هند پیشرفت کرده است که البته صحیح است ولی این پیشرفت تنها همان سه و با خوشبینی ده درصد از جامعۀ هند را در برمی گیرد. در ایران سه درصد هشتاد درصد سپرده های بانکی را در اختیار دارند (این حرف من نیست حرف رئیس جمهور ایران است). نظام سرمایه داری از این ده درصد شهروند واقعی فراتر نمی رود. حال پرسش اینجاست که ما به کدام نظام اجتماعی نیازمند هستیم که تمام افراد جامعه از حق زندگی و...برخوردار باشند؟
در هر صورت این نظام، نظام سرمایه داری نخواهد بود چرا که اساسا چنین هدفی را دنبال نمی کند.
Major I
Major I

پست توسط machkol »

بسيار زيبا بود.
فقط نمي دانم چرا پس از صحبت هاي شما مدام اين آيه در گوشم مي کوبيد:
وَ نُريدُ أن نَمُنَّ عَليَ الذّينَ اسْتُضعِفوا في الاَرضِ وَ نَجعَلهُم أئِمّة و نَجعَلهُم الوارثينَ.
ژولیوس سزار
Captain I
Captain I

machkol نوشته شده:بسيار زيبا بود.
فقط نمي دانم چرا پس از صحبت هاي شما مدام اين آيه در گوشم مي کوبيد:
وَ نُريدُ أن نَمُنَّ عَليَ الذّينَ اسْتُضعِفوا في الاَرضِ وَ نَجعَلهُم أئِمّة و نَجعَلهُم الوارثينَ.

با تشکر از شما، ولی متأسفانه من و احتمالا برخی از کاربران دیگر با زبان عربی آشنایی نداشته و سعادت درک این کلام آسمانی را نداریم. اگر ممکن است معنی آنرا نیز قید بفرمایید.
Major I
Major I

پست توسط machkol »

خداونددرآیه 5 سوره قصص می فرماید: «ما می خواهیم بر مستضعفان منت نهیم و آنها را پیشوایان و وارثان [حکومت روی] زمین قرار دهیم.»
ژولیوس سزار
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

دوستان امروز جمعه است. بیایید دعا کنیم که صاحبش زودتر برسد و جهان را از فلاکت نجات دهد. خبر آمد خبری در راه است سر خوش آن دل که از آن آگاه است
شاید این جمعه بیاید شاید پرده از چهره گشاید شاید
ارسال پست

بازگشت به “عكس و نقاشي”