این روزها که اکثر مردم و اکثر بچه های سایت در تب و تاب انتخابات دولت دهم هستند عده ی زیادی هم روز های سرنوشت ساز قبل از کنکور رو میکذرونند
یه عده ای هم مثل من معاینات دانشگاه افسری رو انجام دادند یا در حال گذروندن این معاینات اند که چون اکثرا به تهران مسافرت کرده اند طبعا ً از همه جا بی خبرند!
و اما دلیل ایجاد کردن این تاپیک:
متاسفانه کاخ آرزوهای بنده در معاینات چشم پزشکی رو سرم خراب شد!!!
به علت ضعف در دید عمق و آستیکمات توفیق خلبان شدن رو نداشتم!
و از مرحله ی چشم پزشکی به بعد اسم من رو در لیست داوطلبان رشته ی مراقبت پرواز قرار دادند
از اونجایی که تعداد افراد داوطلب مراقبت پرواز زیاد بود و احتمال داره بین بچه های انجمن هم تعدادی در گزینش این رشته شرکت کرده باشند
و اینکه اطلاعات خیلی ها ( از جمله من)در مورد این رشته بسیار کمه لذا از دوستانی که اطلاعاتی دارند در خواست میکنم با به اشتراک گذاشتن
آنها ما رو در انتخاب مسیر زندگیمون راهنمایی کنند
با تشکر

... sincerely yours 

توی اینترنت دنبال روش گرفتن گواهینامه خلبانی رفتم و متوجه شدم فقط یک سال طول می کشه اما بیست و پنج میلیون تومان باید خرج کنی 

یه سوال دیگه هم دارم من می خواهم به رشته کاردانی مراقبت پرواز برم آیا بعد از اتمام این رشته جایی هست که آنجا مشغول به کار بشم یا باید صبر کنم و تعداد متقاضیها خیلی زیاده آیا بعد از گرفتن مدرک کاردانی مراقبت پرواز می توانم برای مهندسی مراقبت پرواز اقدام کنم یا کاملا با هم فرق می کنند

!!! اگه خدا قبول کنه....
)