در مقطع کنونی هیچ کس به کمک ما نخواهد امد.فقط خودمونیم که می تونیم سرنوشتمونو رقم بزنیم .
خوب عزيز , ممکنه بفرماييد جنگنده صاعقه که صد در صد توليد داخل بود , موتورش داخلي بود يا رادارش يا طرح بدنه يا اينکه از F18 سرتر بود ؟ اينو خوب بدونيد که ايران براي ساخت اين جنگنده حتما از خارجي ها بايد کمک بگيره . حالا ميخواد روس باشه , ميخواد چيني باشه يا ... . مطمئن باشيد چنين جنگنده اي (نسل پنجم) نياز به سيستم رادار بسيار قدرتمند و مدرن داره که به نظر شما ايران ميتونه اون رو بسازه ؟ يا موتوري که بتونه جنگنده رو در حد يک نسل پنجمي نشون بده ؟
در رابطه با ساير مطالب و خصوصا مطلب سوم و چهارم که نوشته بودم و شما ( salar_jetline ) پاسخ داده بوديد که : خوب یه خط پایینتر خودتون جواب خودتونو دادین , بايد بگم من کاملا به چيزهايي که مينويسم آگاه هستم و از روي هوا و هوس و احساس نمينويسم و اين موضوع ها رو عمدا کنار هم گذاشتم چون من قصد داشتم هم خوبيها و مزايا رو نوشته باشم و هم بدي ها و کمبودها . مثلا شما خوشتون ميومد که من از اول تا آخر همه چيز رو به باد انتقاد ميگرفتم يا مثلا از اول تا آخر فقط تعريف بيجا ميکردم ؟ من خودم چيزهايي که مينويسم رو ميدونم و نيازي به مرور و هدر دادن وقت ندارم . من اين تضاد ها و خوبي و بديها رو عمدا مينويسم تا ديگران هم مزايا را ببينند و هم معايب . ( البته اينجا همه خودشون صاحب نظر هستند و من فقط قصد کمک دارم
) .