نظر کاربران در مورد هواپيماهاي نسل پنجم ايران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

salar_jetline نوشته :
در مقطع کنونی هیچ کس به کمک ما نخواهد امد.فقط خودمونیم که می تونیم سرنوشتمونو رقم بزنیم .

خوب عزيز , ممکنه بفرماييد جنگنده صاعقه که صد در صد توليد داخل بود , موتورش داخلي بود يا رادارش يا طرح بدنه يا اينکه از F18 سرتر بود ؟ اينو خوب بدونيد که ايران براي ساخت اين جنگنده حتما از خارجي ها بايد کمک بگيره . حالا ميخواد روس باشه , ميخواد چيني باشه يا ... . مطمئن باشيد چنين جنگنده اي (نسل پنجم) نياز به سيستم رادار بسيار قدرتمند و مدرن داره که به نظر شما ايران ميتونه اون رو بسازه ؟ يا موتوري که بتونه جنگنده رو در حد يک نسل پنجمي نشون بده ؟ :L:L

salar_jetline نوشته :
در پایان اینو بگم که تا به حال نوشته ای به این متضادی ندیده بودم...اولش با تمسخر و تحلیل احساسی شروع شد.وسطاش معتدل شد و منطقی به پایان رسید . :???:

در رابطه با ساير مطالب و خصوصا مطلب سوم و چهارم که نوشته بودم و شما ( salar_jetline ) پاسخ داده بوديد که : خوب یه خط پایینتر خودتون جواب خودتونو دادین , بايد بگم من کاملا به چيزهايي که مينويسم آگاه هستم و از روي هوا و هوس و احساس نمينويسم و اين موضوع ها رو عمدا کنار هم گذاشتم چون من قصد داشتم هم خوبيها و مزايا رو نوشته باشم و هم بدي ها و کمبودها . مثلا شما خوشتون ميومد که من از اول تا آخر همه چيز رو به باد انتقاد ميگرفتم يا مثلا از اول تا آخر فقط تعريف بيجا ميکردم ؟ من خودم چيزهايي که مينويسم رو ميدونم و نيازي به مرور و هدر دادن وقت ندارم . من اين تضاد ها و خوبي و بديها رو عمدا مينويسم تا ديگران هم مزايا را ببينند و هم معايب . ( البته اينجا همه خودشون صاحب نظر هستند و من فقط قصد کمک دارم :( ) .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: maragheh
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 34 بار

پست توسط datis »

راستش من زياد نمي دونم! ولي با توجه به اطلاعات مختصر مي توان گفت که براي اينکه حرفي براي گفتن داسته باشيم بايد از کشورهاي ديگه بايد کمک بگيريم.شفق شايد يکي از بهترين گزينه هاي ايران در اين مورد باشد که بايد هر جور شده قسمتهاي الکترونيکي آن و موشکهاي آن در داخل بتوانيم توليد کنيم. :-?
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران- پلاک637
سپاس‌های ارسالی: 99 بار
سپاس‌های دریافتی: 399 بار

پست توسط haditomcat14 »

بابا همين روسيه که قدرت دوم هوايي جهان است مگه خودروسازي داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولي به نظر من با نردبان ترقي را پله پله بالا رفت
اول هواپيماي نسل چهارم بعد پنجم :-o :-o
آینده در دست شما کاربران گرامی می باشد موفق باشی
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: maragheh
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 34 بار

پست توسط datis »

من که چيز خاصي از صاعقه نديدم .شايد بعد از 20تا 30سال بشه گفت که صاعقه در حد جهاني ساخته ايم.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

دوستان من نمي دانم که شما چيزي از ابر کامپيوترهاي ساخت ايران شنيده ايد يا نه.آنطوري که گفته ميشود دانشگاه صنعتي اصفهان يک ابر رايانه با قدرت محاسبه يک تلريون در ثانيه ساخته است.اگر اين خبر صحت داشته باشد پس اين ابر رايانه مي تواند به راحتي محاسبات مربوط به RCS جنگنده نسل پنجم را انجام دهد و يکي از مهمترين قدمها را در راه ساخت جنگنده نسل پنجم بردارد.بي صبرانه منتظر شنيدن نظرات شما هستم. ::ss ::ss ::ss
Old soldiers never die.They just fade away
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

نکنه اين رو ميگيد [External Link Removed for Guests] . اينهم عکسش : [External Link Removed for Guests]

يا اين [External Link Removed for Guests]

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

دوست عزيز K.H.I.A.2500 با تشکر فراوان از شما. :razz: :razz: :) :) :smile: :smile:
همانطور که مي بينيد و اعلام شده است ما فقط 5 سال از ابر رايانه هاي غرب عقب هستيم.يعني سال:2002 .پرنده اي
مثل F22 در دهه هاي 80 و 90 ميلادي طراحي شده اند.پس مي توان نتيجه گرفت در چند سال آينده در صورت تامين بودجه ما شاهد پرواز اولين جنگنده نسل پنجم ايراني خواهيم بود. :AA: :AA: :( :( :grin: :grin: :grin:
دوستان عزيز در انجمن من جمله اساتيدي مثل: fishbed ،reza6662 لطف کنند ونظر بدن.اميدوارم اين تاپيک را ادامه دهيم.
Old soldiers never die.They just fade away
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط kill zone »

جايي خواندم كه پروژه شفق متوقف شده
آيا اين خبر صحت دارد ؟
قفل شده

بازگشت به “متفرقه در مورد هوا فضا”