هادي آقازاده 2 نوشته شده:ان دوستي که مي گند اف 5 ها سالهاست نمي تونه صوت رو بشکنه و يا مانورهايي با جي بالا رو انجام بده قابل توجه شماها :چندي پيش رئيس جمهور رفته بود پايگاه 4 که در حين وردشون 2 اف 5 با مانورهاي لوپ و ساير مانورها (half loop)
از رئيس جمهور استقبال کردند حتي صوت رو هم شکوندند پس بيتييد عاقلانه فکر کنيم شما بدلايل ايروديناميکي مي گيد نمي دونم صاعقه درست نمي شه اره داداش درست نمي شه شما هر طوري مي خواهيد فکر کنيد
سلام بچه ها من از صفحه ي اول بحث باهاتون هستم. متاسفانه يه خورده اينجا جنجال زياده. بگذريم . بچه ها من نميدونم اسم مانوري كه طي اون هواپيما در ارتفاع پايين اقدام به چرخش 360 درجه حول محور طولي خودش ميكنه چي نام داره( اونهايي كه ميدونن بگن) اما اينو بگم خوشبختانه من در عيد پار سال و عيد امسال اين شانس رو داشتم كه از نزديك اين مانور فوق العاده رو ببينم. واقعا هيجان انگيز بود. عيد پارسال دو فروند تايگر باهم پرواز كردند. پس از انجام مانورهايي كه كارشناس گفتند:
"عزيز من تنها همين فيلم از اون لحظه منتشر شد.
که هواپيما ها ثابت به صورت فرميشن دو فروندي از بالاي جمعيت عبور کردند.
شايد اسم مانور را اشتباه ميگويي.
منظورت از بال چپ به بال راست رفتن باشه.
چون لوپ را ميشود يک بار انجام داد.
چه تک فروند و چه دو فروندي.
پرنده هاي نمايشي کوچک ملخي چون Extra 300 ميتوانند 2 يا سه لوپ پشت سر هم بزنند.
اما تايگر نه چون اون موقع حتما به زمين برخورد ميکند. "
يكي از تايگر ها در انتهاي پرواز مانور چرخش محور طولي رو يكبار انجام داد. اما اين انتهاي كار نبود. 3روز بعد دوباره من رفتم و اين بار خلبان اين مانور رو 3بار پياپي در ارتفاع واقعا پايين انجام داد. ملت كف كرده بودن. امسال عيد ولي متاسفانه خبر از اين مانور نبود تا روز 13. من تا قبل از اون چند بار رفتم ولي هر بار اين مانور انجام نشد. روز 13(اختتاميه) خلبان بار اول يك لوپ، بار دوم 2 لوپ و بار سوم 3لوپ متوالي حول محور طولي انجام داد كه حاضرين واقعا هيجان زده شده بودن.
فكر نكنم خلبان هايي كه براي پرواز آرزوي مرگ ميكنن يا هواپيماهايي كه در حقيقت مناسب سطل زباله هستن بدرد همچين مانورهايي بخورن.