1.عوامل و نفوذی های ما در حال رهگیری شغلت هستند و مراتب به زودی طی بیانیه ای به اطلاع عموم امت همیشه در صحنه سنترالی خواهد رسید!
2.و اما سوالم پیرامون دیوونه ها...اشنالله که تعصب شدید روی شهرت نداشته باشی...کلا دیوانه های دوره گرد در همدان زیاده یا کمه؟ آخه هر وقت این چیزا اینجا زیاد میشه ملت میگن اینها رو شبانه بار اتوبوس و یا خاور کردن و اینجا خالیشون کردن..وقتی هم کم میشوند ملت میگن قراردادشون تموم شده برگشتن همدان!
3.طرف ازدواج کرده یا هنوز تو استند بای هستین! امکانش هست دوباره برگدی به همون روزا و شروع مجدد داشته باشین!اصلا دوست داری دوباره شروع بشه؟
4.منظور از پای کوه و عظیمیه دوران 18 سالگی بود اخوی نه الان که دیگه همه رفتیم تو لاک روزمرگی و تفریح و گردش یادمون رفته!
5.بحث حرف زدن آدم با خودش تو خیابون جلوی انظار ملت شد یاد دوارنی افتادم که تازه هندسفری موبایل اومده بود!یادمه خیلی ها در جریان قضیه هندسفری نبودن هرکی رو میدیدن داره حرف میزنه فکر میکردند روانیه! مدیر مدرسه ما هم جز این افراد بود و برخی از دوستان پیرامون این موضع عنایات ویژه ای به او داشتند!
6.پیشنهادی که درشهر به تو شده این بوده که گفتن فعلا نامزد نکن بذار دوره بعد نامزد ریاست جمهوری شو!
7.فحاشی دسته جمعی نیز صحنه جالبی است!جالبتر اینکه به طور اتفاقی کسی را در بین تماشاگران می بینی که چند روز قبلش در مراسم خواستگاری از دختر...مشغول اظهار فضل و ادب و کمالات بوده است و گویی استاد ادبیات کهن پارسی است ولی مشغول شیرسماور و اگزوز خاور و علی دمبه و ایجور حرفا با نهایت فشار ممکن به حنجره اش است!
8.شهریار نیز از اعضای فوق العاده دوست داشتنی سنترال برای من است...هیچگاه حالت مخوفی حس نکردم!تازه وقتی فهمیدم 40 سالشه تا 20 دقیقه هنگ کردم..اینقدر با جوانان گرم میگیره که اولاش گمون میکردم نهایتا 25 سالش باشه...حتی فریبرز به عنوان بزرگ سنترال هم برای من یک جوون 20 و چند ساله به نظر میرسه!
9.واما زبون چپی..
.اول اینکه شابعات مبنی بر اشاعه بدآموزی و موارد منکراتی را اکیدا تکذیب میکنم!

عرض به حضور انور کلیه شیوخ معظم و معظمه مقیم سنترال! برای همه پیش اومده تو یک جمعی هستین و موبایلتون زنگ میخوره...حرفایی که باید بزنید هم دوست ندارید کسی متوجه بشه...عربی حرف بزنید عرب بین جمع زیاده...فارسی که دیگه کارت تمومه!انگلیسی هم که آدم هست بفهمه چی داری میگی.. فقط یه راه برات میمونه! اونم چپی حرف زدنه! زبان ساده ایست و موقعی که تو حچل گیر کنید به خوبی کارتون رو راه میندازه --تاکنون بارها مرا از مهلکه خطر نجات داده است!

آموزش زیان چپی در 1 دقیقه!
مواد لازم: دو عدد آدم چپی فهم! دو عدد زبون دراز! و مقداری ذکاوت!

طرز تهیه: ابتدا شرایط را می سنجیم که در چه موقعیتی هستیم!همه نگاههای جمع حاضر به طرف دهن شما دوخته شده که چی میگویید و همه از شدت فضولی دارن میترکن! چیکار باید کرد!همه کلمات رو در هم ریخته و معمولا جای حرف اول و دوم واژه را جابجا کنید!
برای مثال مکالمه چپی میلاد و محمد:
محمد:الو سلام میلاد کجایی زود بیا منتظریم!
میلاد:لسام ممد رشایط رخابه! ناج تو ست سینت(سلام محمد شرایط خرابه!جان تو ردیف(ست) نیست)
محمد:ها لبه! پ ایطور! لیاخی سینته!چبه ها لتس گو شدن(ها بله! پس اینطور! بچه ها لتس گو(رفتنی) شدن)
میلاد:راچکم!ربو من 10 مین دیگه فالور میشم (چاکرم!برو من 10مین(دقیقه)دیگه فالور میشم (follwer= هر کاری شما کردی همونو میکنم)
محمد:سباط لقی سته!(بساط قلیان ردیفه)
میلاد:سینته ناج ممد! تو رتکم(جان محمد نیست!تو ترکم)
محمد:ما لتس گو تو نخلس( ما میریم نخلستون)
میلاد:راکی سینته! ربو(کاری نیست! برو)
-----------------------------------------------------------------------------------------
1.دیشب خوابم نمی برد!(البته چون شب جمعه و تعطیل بود و خیالم از همه چیز راحت) دیدم تو هم آنلاینی! تو که میگی 12 ساعت کار میکنی و همش تو جاده ای پس شب زنده داریت برای چیه؟نکنه نمیخوای زنده بمونی!
2.تو سنترال در حال حاضر از کیا خیلی بیشتر خوشت میاد و باشون راحت تر و صمیمی تری؟ و کیا هستن که بن نظرت ازت دلخورن و دوست داری همین جا از دلشون در بیاری؟
3.ویژگی + اخلاقیت که اطرافیان بیشتر به اون خاطر دوستت دارن و ویژگی منفی که باید رفعش کنی و برای دیگران آزار دهنده است؟
4.صندلی داغ سنترال رو چطور دیدی و به نظرت از فروم های دیگه باحال تر بود یا بی حال تر؟
5.خاطره خنده ای از خدمت داری؟
6.دیدی حال و حوصله یک بابایی رو در یک زمان خاص نداری میاد سر یه جرباناتی بهت گیر میده...اصول پیچوندن همچین موجوداتی رو از نظر روانپزشکی توضیح بده!
7.نحوه برخوردت با افراد زیر
-منجمدها
-از خود راضی ها
-افاده ای ها
-لوس ها
-ادای باکلاس بودن در آورنده ها!
-گیرایی پایین ها که باید یک حرفو 3 بار و نصفی بهشون بگی!
8.تا حالا از مامان و بابات کتک خوردي؟کي؟ و چرا؟
9.اهل چه خلافهايي هستي ؟
10.چرا تمام پسرها قبلا یه دوست دختری داشتن که بهشون خیانت کرده و تمام دخترها در تمام عمرشون هیچ دوست پسری نداشتن ؟
11.کارتو دوست داری ؟
12.دوست داری اسم پسر و یا دخترت چی باشه ؟راستی چه شکلی باشند؟
13.بازی واژگان
محمد تانک می راند!
محمد بر فراز برج میلاد مشغول بالا رفتن از داربست است!
محمد کایت سواری میکند!
محمد را در کوی نیک نامان گذر میدهند!
محمد به شکار میرود و به جای کبک کروکودیل صید میکند!
محمد ز یاران چشم یاری دارد!
محمد بوی نذری حس میکنه و قابلمه به دست میدود!
محمد با مشت محکم دهن استکبار جهانی را صاف میکند!
محمد برنامه اش برای سفر به جیبوتی و اوگاندا و گینه و کومور و زامبیا چیست!
محمد تویاتا لنکروز را در صحرا می راند!
محمد در گرمای 50 درجه وارد خوزستان میشود!
محمد در سرمای منفی 20 درجه به آذربایجان میرود!
محمد در یک سفر فشرده به کربلا و نجف و مکه ومدینه می رود!
محمد بازداشت می شود و هم صحبت قاسم چاقوکش و جاسم یه گوش و رحمان یک پا و اسی چپ ممنوع می شود!
محمد قصد ارشاد یک تجزیه طلب را دارد!
عزیز ترین دوست مذکر محمد ابروهایش را مدل شیطونی برمیداره و میگه میخوام تاتو هم بکنم!
حس محمد به شیرخورشید و فروهر و درفش کاویانی و اهورا مزدا!
محمد با چی معطر می شود؟
محمد در سونا از حال میرود؟
دوری و بعد مسافت چه حالی برای محمد باقی گذاشته است!
محمد گناهکاره و بنده خوبی نبوده یا بیگناهه و از مصلحین!
--------------------------------------
وقایع محتمل از حضور محمد و میلاد و میلادنگار و یاسر میم در یک اتاق 2*2 و دعوا سر 10 سانت فضای بیشتر رو چطور ارزیابی میکنی؟از اصطکاک و شتاب جاذبه و مقاومت هوا صرف نظر شود!( نکته مهم::اون دختره از یاسر قهر کرده و رفته خونه مامانش اینا...!)
(ماجراهای ممیم(میلاد-میلادنگار-یاسر-محمد) جلد 150 صفحه 1850 چاپ 500!)

برای شما 

... کارشنانس ارشد شیمی هستم و یاسر نام دارم...یاسر گونه ای عنصر نایاب به نام سونگولاموسیوناس
رو در کف چشمه ای پیدا میکنه و میگه میشه در ساخت تسلیحات هسته ای مافوق مدرن ازش استفاده کرد! میلاد نگار هم رشته اش برقه میگه چون به امکانات ادامه حیات نیاز داریم! باید از طبیعت برق تولید کنیم! خلاصه یک نیروگاه دست ساز برق میسازه در عرض 27 دقیقه و 14 ثانیه! میلاد هم میره یک گله گوسفند می بینه و از اینکه بع بع های انان ناهماهنگه خشمگین میشه! مسئولیت گروه موسیقی و هماهنگ سازی آواز گوسفندان رو بر عهده میگیره و قراره بزودی کنسرت آواز بع بع رو در سالن همایشهای برج میلاد با شرکت 50 راس گوسفند اجرا کنه!