دوباره سلام
سلام عليكم برادر 
چند تا سوال دیگه،یک خورده می خواهم به فکر کردن وادارت کنم:
اولین جت جنگنده عملیاتی جهان؟
گلاستر متئور و مسراشميت 262 اولين جت هاي عملياتي جهان بودند. 
اولین پرواز فانتوم کی بود؟
پرواز اولين پيش نمونه ي طرح نهايي،فكر كنم 27 مه 1958 بود. 
عملیات حمله به اچ 3 از کدام پایگاه انجام شد و لیدر دسته پروازی کی بود؟
پايگاه همدان.ليدر دسته هم سرهنگ براتپور بودند.البته دو تا ليدر بودن كه اون يكي هم سرهنگ فرهادپور بودند.بیشترین تانک تولید شده در جنگ جهانی دوم متعلق به کدام مدل است؟
در بين تانك هاي غربي،ام-4 شرمن و در بين تانك هاي شرقي فكر مي كنم تي-34.بیشترین تانک تولید شده در دنیا از ابتدا تا کنون کدام مدل است؟
اگر خاطرم باشه،فكر كنم تي-55فیلم:
Knights of the Sky در موردمیراژ2000 و تاپ گان رو دیدی یا نه؟ هر دو رو ديدم.خيلي هم دوستشون دارم و روزي 20 بار ميبينمشون.مخصوصا Knights of the Skyدر ضمن اونی هم که بهت گفته آب توی کلاش بره خراب می شه هیچی از اسلحه سبک بلد نبوده،از نظر مقاومت هم کلاش در دنیا یک اسطوره است
معلم ورزشم بوده.خودشم بسيجيه. 
.......................................................................................................................................................................
مهران از این بعد بهت میگم آمریکایی سبیل قشنگ
باشه بگو عيب نداره. 
یک بار دیگه هم پست من رو تحریف کنی من میدونم و تو.من میگم بیخیل تو میکنیش بیخیال

؟؟؟
آمریکایی سبیل قشنگ خودتو آماده کن.پشت به پشت هم، ده قدم میریم، بعد از 3 ثانیه هرکی زنده بمونه برندس(با لهجه کابوی بخون)
یهنکته هم بهت بگم که گفتی ادم هارو نباید واسه تیپشون خواست!!!!اینو بدونکه در 98% مواقع تیپ ادما نشانگر شخصیت و باطنشونه.مثلا یه دکتر و مهندسهیچوقت یه شلوار نمیپوشه که هم قد من زاپ داشته باشه

1-مهران شده تا حالا کم بیاری؟
چند بار شده. 
2-جلوی خدا چی؟کم آوردی؟راستشو بگو چندبار شرمندش شدی تا الان؟
آره.خيلي وقتا شده.هممون گاهي اوقات كم آورديم. 
3-از نظر تو جامعه در چه سطحی قرار داره(فرهنگ،علم،معرفت و...)؟ آینده رو چطور میبینی؟
واقعا متأسفم براي خودمون و ايران.هيچ چيزمون درست و بروز نيست.فرهنگ واقعي ايراني الان تو مملكت وجود نداره.هر كس به فكر منافع خودشه.اگر با اين وضع پيش بريم،آينده رو هم بدتر از الان ميبينم. 
4-تاحالا شده فکر کنی اگه تو خانواده زاغه نشین به دنیا میومدی دنیات چه رنگ وبویی داشت؟اگر الان مجبور بشی همچین زندگی بکنی، چه حسی بهت دست میده؟
نه.تا حالا بهش فكر نكردم.اگر الان مجبور بشم اينجوري زندگي كنم،سعي مي كنم باهاش كنار بيام.چون اگه كنار نيام مجبور ميشم كنار بكشم. 
5-F-14 میفروشی F4 میخری؟اون که تازه 10 تا بیشتر هم داره

قشنگترین عملیات F4 رو بگو به نظر خودت.به جز H3 البته:
حمله به پالايشگاه الدوره.

6-چجوری اومدی سنترال؟چی شد موندی؟فبلا تو فروم خاصی بودی؟
توضيح دادم قبلا.هر چي تو گوگل سرچ مي كردم،مركز انجمنهاي تخصصي اول از همه ميومد.گاه كداري عكس ميخواستم از سايت سيو كنم اما مهمون بودم.عضو شدم تا بتونم عكس هارو سيو كنم،ولي هيچ وقت فكر نميكردم معتاد انجمن بشم. 
7-آمریکایی سبیل قشنگ؟گرچه این سوال +18 میباشد، ولی تا حالا عاشق شدی؟
تو پي ام بهت ميگم. 
8- 2-3 تا خاطره جـــــــــالب بگو بینم.اگه بگی اینجا جاش نیست، شیرمو حلالت نمیکنم

:
زندگي من يه زندگي معموليه.خاطره جالبي ندارم.اما يكي از خاطره هاي پدرمو براتون تعريف مي كنم.شايد خيلي جالب نباشه اما..موقعي كه پدرم سال 58 درگير ضد انقلاب بوده،يه بار يه شينوك هوانيروز با 90 تا كماندو رو ميبينه كه ميخواد تو منطقه نيرو پياده كنه،همون موقع يه عضو دموكرات كردستاني،با يه آر.پي.جي شينوك رو ميزنه.اونم در جا منفجر ميشه.بعد فرار ميكنه ميره توي چاه آب پادگان منطقه.فرمانده پادگان به اطرفيانش ميگه شب كه شد يه بشكه گازوئيل بياريد.شب ميشه و اونا هم گازوئيل رو ميارن و بعد فرمانده ميگه بريزين تو چاه.اونا هم گازوئيل رو ميريزن تو چاه تا خوب با آب واكنش نشون بده.بعد فرمانده يه نارنجك ميندازه تو چاه.نارنجكه كه منفجر ميشه يارو عين موشك مياد بيرون.همون موقع هم خود فرمانده با دوشكا يارو رو هوا تيكه تيكه ميكنه.من كه وقتي بابام اينو تعريف كرد خيلي خنديدم.شما رو نميدونم.اگه بخواين يكي ديگه رو بعدا تعريف مي كنم.9-دوستداری مستقل زندگی کنی؟یعنی مثلا کار و خونه و ... جدا از خانواده داشته باشی!
سه چهار سال ديگه آره. 
10-عدم درک پدر و مادر و بالعکس؟
متأسفانه وجود داره.(تو خونوادمون.)11-یکی از اون دعوا خوشگلارو تعریف کن.ي
ه پسر غدي تو مدرسه مون داريم.هي منو اذيت مي كرد.من هيچي بهش نميگفتم.اما ديگه ديدم داره پر رويي مي كنه.يه بار كه اومد اذيت كنه دستشو گرفتم پيچوندم محكم زدمش زمين.اونايي كه طرف اون بودن اومدن منو بزنن.منم همشونو گرفتم به كتك.حالا نزن كي بزن.خلاصه وقتي اون پسره بلند شد،گفتم برو با هم سن خودت در بيفت.اونم ديگه هر وقت تو مدرسه بود از 2 متري من رد ميشد.جرأت نميكرد نزديك من بشه.چون ميدونست اگه اذيت كنه چه بلايي سرش ميارم. 
13-هدف شغلی خاصی داری برای اینده؟
آره ديگه.پس الكي ميخوام هواپيما بپرونم؟ميخوام استاد خلبان بشم تا دانشجو آموزش بدم. 
14-مهــــــــران؟بیا برو یه شونه تخم مرغ با یه ماست بگیر.(رابطت با این جمله چیه وقتیتازه انلاین شدی و اومدی سنترال و 10 تا تاپیک جدید و جالب رو اسکرول هستکه هنوز نخوندی؟)
به زمين و زمان فحش ميدم.15-اهل قلیون هستی؟ (قُل قُل قُل قُل)
اصلا.16-سیگار میکشی؟میدونم نمیکشی، پس نظرت راجع بهش چیه؟
سمه.يك كلام گفتم.سمه.17-مشروب؟
ميخوام صد سال نباشه.18-"حالا فقط همین یه پیک رو بزن ناز نکن"

کسی اینو بهت بگه چی جوابشو میدی؟
پيك رو پرت ميكنم تو صورتش.(البته بنا نسبت يا همون بلا نسبت
)19-به نظرت وقتی تو فیس بوک جوونا فقط سر این بحث میکنن که "تجاوز گروهی بهتره یا آب بازی" و همه چیز رو به سخره میگیرن, با این تفاسیر ما درجا میزنیم یا پسرفت میکنیم؟وقتی بزرگترین دقدقه ی یه جوون ایرانی اب بازی با دخترباشه وضعیتمون گریه نداره؟
اول گريه،بعد خنده.بايد به اين وضع خنديد.اين چيزا تو كشورهاي ديگه عاديه.اما تو كشور ما يك چيز خاصه بازم میام مهران جون.چون یه 100 تایی هنوز سوال مونده

:
عيب نداره.فقط خوني كه مادرم ازم ميريزه پاي تو. 
..........................................................................................................................................................................
به به...عجب حالی داره این صندلی داغ...
اول ممنون از پاسخ هات مهران جان.
خواهش مي كنم. 
اما سری دوم:
چه نوع موسیقی رو دوست داری؟پاپ ، رپ ، راک ، یا شش و هشت؟
بستگي به صداي خواننده و قشنگي آهنگ داره.سبكش فرق نميكنه.به نظرت چرا الآن هرکی از راه میرسه خواننده میشه؟
چون كارشون با ميكس و صدا گذاري راحت شده.تا حالا کنسرت خواننده ای رو رفتی؟اگه نرفتی دوست داری بری؟
نه نرفتم.دوست دارم كنسرت شادمهر رو برم.دوست داری دوباره جنگ سرد شدت بگیره و آمریکا و روسیه شدیدا مشغول طراحی سلاح و جنگ افزار های جدید بشن؟
اگر رادار گريز طراحي نكنند(چه كشتي،چه هواپيما)و جنگ سرد باشه چرا كه نه.اگه بهت یه هدف بگن بگن بمبارونش کنی ، از هواپیمای بدون سرنشین استفاده میکنی یا جنگنده؟در صورتی که قابلیت استفاده از هر دو باشه:
جنگنده سرنشين دار.قهوه تلخ رو میبینی؟قلب یخی چطور؟نظرت راجع بهشون چیه؟
قهوه تلخ رو ميبينم.اما قلب يخي رو نه.قهوه تلخ خيلي خوبه.اما آقاي مديري خيلي لفطش ميده.از بابا شاه،بابا اتي و بلدالملك هم خيلي خوشم مياد.جیسون استیتهام رو میشناسی؟فیلم ترنسپورتر (انتقال دهنده رو دیدی؟) نظرت راجع به فیلم و بازیگرش جیسون چیه؟
نه نميشناسم.ده دقيقه از فيلمشو ديدم،اما بازيگراشو نميشناسم و چون كامل نديدم نظري ندارم.استخر میری؟بهترین استخری که رفتی چی بوده؟
بله ميرم.البته تو خونمون.تا حالا جايي نرفتم بيرون از خونه.بهترین خاطره ی زندگیت چی بوده؟
رفتن به نمايشگاه نيروي هوايي در پايگاه شهيد دوران در دو سال پيش.رژه ی ارتشی هارو بیشتر میپسندی یا سپاهی ها یا بسیجی ها؟کدوما هماهنگ تر و بهتر انجام میدن؟(در کل):
مسلما ارتشي ها.نظرت راجع به ایجکت از جنگده چیه؟چه حالی داره؟دوست داری تجربه کنی؟
نظر خاصي ندارم.يه كار اضطراري ديگه.حالش اينه كه بيهوش ميشي(اكثرا).هيچ كس دوست نداره تجربه كنه.بازی کامپیوتری میکنی؟بهترین بازی که انجام دادی چی بوده؟(البته به غیر از سیمولیتور):
code of honor 1توی داگ فایت اف چهارده بهتر کار میکنه یا میگ 31؟
فكر مي كنم اف-14سلام
عليكم السلام برادر 
به نظرت چرا همیشه میگ و سوخو از اف ها عقب تر بودن؟
هميشه اينطوري نبوده.اما فكر مي كنم به دليل اين كه روس ها بيشتر بر روي نيروي زميني و پدافند هواييشون تمركز داشتند يا اين كه با كشورهاي ديگه كه تجربه داشته باشند متحد نبودند اما امريكايي ها بانگليسي ها و آلماني ها متحد بودند.کارت اهداء عضو داری ؟ نظرت راجع به این کار چیه؟
نه ندارم.كار خوبيه.به شرطي كه به آدم صدمه وارد نكنه.البته بيماران مرگ مغزي رو ميشه اعضاي قابل پيوندشون رو همه رو اهدا كرد اما آدم زنده،به نظر من فقط يكي از كليه ها.تا حالا جاییت شکسته؟دست یا پا یا سر...:
خدا رو شكر نه.دوست داشتی تعطیلی مدارس به جای تابستون زمستون بود؟
نه.دوست داشتم 6 ماه مدرسه بود،شيش ماه تعطيلي.فصلش مهم نبود.اما اگه زمستون توش بود بهتر بود.نظرت راجع به تعطیلی پنج شنبه ها چیه؟خوبه یا بد؟چرا؟
خوبه.چون بايد آدم يه استراحت حسابي داشته باشه.نه يه روز استراحت.اگه قیمت ماشین تو ایران آزاد بود ماشین ایرانی میخریدی یا خارجی؟(چه سوالیه خب معلومه دیگه).
خارجي.به خاطر كيفيتي كه داره.بهترین فیلم طنزی که دیدی چی بوده؟اجتماعی؟درام؟؟تراژدی؟اکشن؟
طنز:آتش بساجتماعي:من ترانه پانزده سال دارم.درام هم سريال ديدم.فيلم نديدم.:ققنوساكشن:نابودگرسری بعدی سوالا در راهه...
قربون.
فدا