صندلی داغ با حضور Ph.Sepehr

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

Re: صندلی داغ با حضور Ph.Sepehr

پست توسط ASHKAN95 »

مهران از این بعد بهت میگم آمریکایی سبیل قشنگ تصویر
یک بار دیگه هم پست من رو تحریف کنی من میدونم و تو.من میگم بیخیل تو میکنیش بیخیال تصویر تصویر؟؟؟

آمریکایی سبیل قشنگ خودتو آماده کن.پشت به پشت هم، ده قدم میریم، بعد از 3 ثانیه هرکی زنده بمونه برندس(با لهجه کابوی بخون)

یه نکته هم بهت بگم که گفتی ادم هارو نباید واسه تیپشون خواست!!!!اینو بدون که در 98% مواقع تیپ ادما نشانگر شخصیت و باطنشونه.مثلا یه دکتر و مهندس هیچوقت یه شلوار نمیپوشه که هم قد من زاپ داشته باشه تصویر

1-مهران شده تا حالا کم بیاری؟
2-جلوی خدا چی؟کم آوردی؟راستشو بگو چندبار شرمندش شدی تا الان؟
3-از نظر تو جامعه در چه سطحی قرار داره(فرهنگ،علم،معرفت و...)؟ آینده رو چطور میبینی؟
4-تا حالا شده فکر کنی اگه تو خانواده زاغه نشین به دنیا میومدی دنیات چه رنگ و بویی داشت؟اگر الان مجبور بشی همچین زندگی بکنی، چه حسی بهت دست میده؟
5-F-14 میفروشی F4 میخری؟اون که تازه 10 تا بیشتر هم داره تصویرقشنگترین عملیات F4 رو بگو به نظر خودت.به جز H3 البته
6-چجوری اومدی سنترال؟چی شد موندی؟فبلا تو فروم خاصی بودی؟
7-آمریکایی سبیل قشنگ؟گرچه این سوال +18 میباشد، ولی تا حالا عاشق شدی؟
8- 2-3 تا خاطره جـــــــــالب بگو بینم.اگه بگی اینجا جاش نیست، شیرمو حلالت نمیکنم تصویر
9-دوستداری مستقل زندگی کنی؟یعنی مثلا کار و خونه و ... جدا از خانواده داشته باشی!
10-عدم درک پدر و مادر و بالعکس؟
11-یکی از اون دعوا خوشگلارو تعریف کن
13-هدف شغلی خاصی داری برای اینده؟
14-مهــــــــران؟ بیا برو یه شونه تخم مرغ با یه ماست بگیر.(رابطت با این جمله چیه وقتی تازه انلاین شدی و اومدی سنترال و 10 تا تاپیک جدید و جالب رو اسکرول هست که هنوز نخوندی؟)
15-اهل قلیون هستی؟ (قُل قُل قُل قُل)
16-سیگار میکشی؟میدونم نمیکشی، پس نظرت راجع بهش چیه؟
17-مشروب؟
18-"حالا فقط همین یه پیک رو بزن ناز نکن" تصویرکسی اینو بهت بگه چی جوابشو میدی؟
19-به نظرت وقتی تو فیس بوک جوونا فقط سر این بحث میکنن که "تجاوز گروهی بهتره یا آب بازی" و همه چیز رو به سخره میگیرن, با این تفاسیر ما درجا میزنیم یا پسرفت میکنیم؟وقتی بزگرترین دقدقه ی یه جوون ایرانی اب بازی با دختر باشه وضعیتمون گریه نداره؟

بازم میام مهران جون.چون یه 100 تایی هنوز سوال مونده تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 157 بار
سپاس‌های دریافتی: 904 بار

پست توسط Top Speed »

به به...عجب حالی داره این صندلی داغ...

اول ممنون از پاسخ هات مهران جان.

اما سری دوم:

چه نوع موسیقی رو دوست داری؟پاپ ، رپ ، راک ، یا شش و هشت؟

به نظرت چرا الآن هرکی از راه میرسه خواننده میشه؟

تا حالا کنسرت خواننده ای رو رفتی؟اگه نرفتی دوست داری بری؟

دوست داری دوباره جنگ سرد شدت بگیره و آمریکا و روسیه شدیدا مشغول طراحی سلاح و جنگ افزار های جدید بشن؟

اگه بهت یه هدف بگن بگن بمبارونش کنی ، از هواپیمای بدون سرنشین استفاده میکنی یا جنگنده؟در صورتی که قابلیت استفاده از هر دو باشه.

قهوه تلخ رو میبینی؟قلب یخی چطور؟نظرت راجع بهشون چیه؟

جیسون استیتهام رو میشناسی؟فیلم ترنسپورتر (انتقال دهنده رو دیدی؟) نظرت راجع به فیلم و بازیگرش جیسون چیه؟

استخر میری؟بهترین استخری که رفتی چی بوده؟

بهترین خاطره ی زندگیت چی بوده؟

رژه ی ارتشی هارو بیشتر میپسندی یا سپاهی ها یا بسیجی ها؟کدوما هماهنگ تر و بهتر انجام میدن؟(در کل)

نظرت راجع به ایجکت از جنگده چیه؟چه حالی داره؟دوست داری تجربه کنی؟

بازی کامپیوتری میکنی؟بهترین بازی که انجام دادی چی بوده؟(البته به غیر از سیمولیتور)

توی داگ فایت اف چهارده بهتر کار میکنه یا میگ 31؟

سلام تصویر

به نظرت چرا همیشه میگ و سوخو از اف ها عقب تر بودن؟

کارت اهداء عضو داری ؟ نظرت راجع به این کار چیه؟

تا حالا جاییت شکسته؟دست یا پا یا سر...

دوست داشتی تعطیلی مدارس به جای تابستون زمستون بود؟

نظرت راجع به تعطیلی پنج شنبه ها چیه؟خوبه یا بد؟چرا؟

اگه قیمت ماشین تو ایران آزاد بود ماشین ایرانی میخریدی یا خارجی؟(چه سوالیه خب معلومه دیگه) تصویر

بهترین فیلم طنزی که دیدی چی بوده؟اجتماعی؟درام؟؟تراژدی؟اکشن؟

سری بعدی سوالا در راهه...

قربون. تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
[FONT=Comic Sans MS]>>>>>::::::::::::::::::::Top Speed::::::::::::::::::::<<<<< 
[FONT=Comic Sans MS].................................................................. 
معرفی اتومبیل های سوپر اسپرت همراه با عکس اینجا...
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1604 بار
سپاس‌های دریافتی: 2353 بار
تماس:

پست توسط Ph.Sepehr »

دوباره سلام
سلام عليكم برادر تصویر

چند تا سوال دیگه،یک خورده می خواهم به فکر کردن وادارت کنم:

اولین جت جنگنده عملیاتی جهان؟گلاستر متئور و مسراشميت 262 اولين جت هاي عملياتي جهان بودند. تصویر
اولین پرواز فانتوم کی بود؟پرواز اولين پيش نمونه ي طرح نهايي،فكر كنم 27 مه 1958 بود. تصویر

عملیات حمله به اچ 3 از کدام پایگاه انجام شد و لیدر دسته پروازی کی بود؟ پايگاه همدان.ليدر دسته هم سرهنگ براتپور بودند.البته دو تا ليدر بودن كه اون يكي هم سرهنگ فرهادپور بودند.

بیشترین تانک تولید شده در جنگ جهانی دوم متعلق به کدام مدل است؟در بين تانك هاي غربي،ام-4 شرمن و در بين تانك هاي شرقي فكر مي كنم تي-34.

بیشترین تانک تولید شده در دنیا از ابتدا تا کنون کدام مدل است؟اگر خاطرم باشه،فكر كنم تي-55

فیلم:Knights of the Sky در موردمیراژ2000 و تاپ گان رو دیدی یا نه؟ هر دو رو ديدم.خيلي هم دوستشون دارم و روزي 20 بار ميبينمشون.مخصوصا Knights of the Sky

در ضمن اونی هم که بهت گفته آب توی کلاش بره خراب می شه هیچی از اسلحه سبک بلد نبوده،از نظر مقاومت هم کلاش در دنیا یک اسطوره است
معلم ورزشم بوده.خودشم بسيجيه. تصویر

.......................................................................................................................................................................
مهران از این بعد بهت میگم آمریکایی سبیل قشنگ تصویر
باشه بگو عيب نداره. تصویر
یک بار دیگه هم پست من رو تحریف کنی من میدونم و تو.من میگم بیخیل تو میکنیش بیخیال تصویر تصویر؟؟؟

آمریکایی سبیل قشنگ خودتو آماده کن.پشت به پشت هم، ده قدم میریم، بعد از 3 ثانیه هرکی زنده بمونه برندس(با لهجه کابوی بخون)

یهنکته هم بهت بگم که گفتی ادم هارو نباید واسه تیپشون خواست!!!!اینو بدونکه در 98% مواقع تیپ ادما نشانگر شخصیت و باطنشونه.مثلا یه دکتر و مهندسهیچوقت یه شلوار نمیپوشه که هم قد من زاپ داشته باشه تصویر

1-مهران شده تا حالا کم بیاری؟چند بار شده. تصویر
2-جلوی خدا چی؟کم آوردی؟راستشو بگو چندبار شرمندش شدی تا الان؟آره.خيلي وقتا شده.هممون گاهي اوقات كم آورديم. تصویر

3-از نظر تو جامعه در چه سطحی قرار داره(فرهنگ،علم،معرفت و...)؟ آینده رو چطور میبینی؟واقعا متأسفم براي خودمون و ايران.هيچ چيزمون درست و بروز نيست.فرهنگ واقعي ايراني الان تو مملكت وجود نداره.هر كس به فكر منافع خودشه.اگر با اين وضع پيش بريم،آينده رو هم بدتر از الان ميبينم. تصویر

4-تاحالا شده فکر کنی اگه تو خانواده زاغه نشین به دنیا میومدی دنیات چه رنگ وبویی داشت؟اگر الان مجبور بشی همچین زندگی بکنی، چه حسی بهت دست میده؟نه.تا حالا بهش فكر نكردم.اگر الان مجبور بشم اينجوري زندگي كنم،سعي مي كنم باهاش كنار بيام.چون اگه كنار نيام مجبور ميشم كنار بكشم. تصویر
5-F-14 میفروشی F4 میخری؟اون که تازه 10 تا بیشتر هم داره تصویرقشنگترین عملیات F4 رو بگو به نظر خودت.به جز H3 البته:حمله به پالايشگاه الدوره. تصویر تصویر
6-چجوری اومدی سنترال؟چی شد موندی؟فبلا تو فروم خاصی بودی؟توضيح دادم قبلا.هر چي تو گوگل سرچ مي كردم،مركز انجمنهاي تخصصي اول از همه ميومد.گاه كداري عكس ميخواستم از سايت سيو كنم اما مهمون بودم.عضو شدم تا بتونم عكس هارو سيو كنم،ولي هيچ وقت فكر نميكردم معتاد انجمن بشم. تصویر

7-آمریکایی سبیل قشنگ؟گرچه این سوال +18 میباشد، ولی تا حالا عاشق شدی؟تو پي ام بهت ميگم. تصویر
8- 2-3 تا خاطره جـــــــــالب بگو بینم.اگه بگی اینجا جاش نیست، شیرمو حلالت نمیکنم تصویر:زندگي من يه زندگي معموليه.خاطره جالبي ندارم.اما يكي از خاطره هاي پدرمو براتون تعريف مي كنم.شايد خيلي جالب نباشه اما..موقعي كه پدرم سال 58 درگير ضد انقلاب بوده،يه بار يه شينوك هوانيروز با 90 تا كماندو رو ميبينه كه ميخواد تو منطقه نيرو پياده كنه،همون موقع يه عضو دموكرات كردستاني،با يه آر.پي.جي شينوك رو ميزنه.اونم در جا منفجر ميشه.بعد فرار ميكنه ميره توي چاه آب پادگان منطقه.فرمانده پادگان به اطرفيانش ميگه شب كه شد يه بشكه گازوئيل بياريد.شب ميشه و اونا هم گازوئيل رو ميارن و بعد فرمانده ميگه بريزين تو چاه.اونا هم گازوئيل رو ميريزن تو چاه تا خوب با آب واكنش نشون بده.بعد فرمانده يه نارنجك ميندازه تو چاه.نارنجكه كه منفجر ميشه يارو عين موشك مياد بيرون.همون موقع هم خود فرمانده با دوشكا يارو رو هوا تيكه تيكه ميكنه.
من كه وقتي بابام اينو تعريف كرد خيلي خنديدم.شما رو نميدونم.اگه بخواين يكي ديگه رو بعدا تعريف مي كنم.
9-دوستداری مستقل زندگی کنی؟یعنی مثلا کار و خونه و ... جدا از خانواده داشته باشی!سه چهار سال ديگه آره. تصویر
10-عدم درک پدر و مادر و بالعکس؟متأسفانه وجود داره.(تو خونوادمون.)
11-یکی از اون دعوا خوشگلارو تعریف کن.يه پسر غدي تو مدرسه مون داريم.هي منو اذيت مي كرد.من هيچي بهش نميگفتم.اما ديگه ديدم داره پر رويي مي كنه.يه بار كه اومد اذيت كنه دستشو گرفتم پيچوندم محكم زدمش زمين.اونايي كه طرف اون بودن اومدن منو بزنن.منم همشونو گرفتم به كتك.حالا نزن كي بزن.خلاصه وقتي اون پسره بلند شد،گفتم برو با هم سن خودت در بيفت.اونم ديگه هر وقت تو مدرسه بود از 2 متري من رد ميشد.جرأت نميكرد نزديك من بشه.چون ميدونست اگه اذيت كنه چه بلايي سرش ميارم. تصویر
13-هدف شغلی خاصی داری برای اینده؟آره ديگه.پس الكي ميخوام هواپيما بپرونم؟ميخوام استاد خلبان بشم تا دانشجو آموزش بدم. تصویر
14-مهــــــــران؟بیا برو یه شونه تخم مرغ با یه ماست بگیر.(رابطت با این جمله چیه وقتیتازه انلاین شدی و اومدی سنترال و 10 تا تاپیک جدید و جالب رو اسکرول هستکه هنوز نخوندی؟)به زمين و زمان فحش ميدم.
15-اهل قلیون هستی؟ (قُل قُل قُل قُل)اصلا.
16-سیگار میکشی؟میدونم نمیکشی، پس نظرت راجع بهش چیه؟سمه.يك كلام گفتم.سمه.
17-مشروب؟ميخوام صد سال نباشه.
18-"حالا فقط همین یه پیک رو بزن ناز نکن" تصویرکسی اینو بهت بگه چی جوابشو میدی؟پيك رو پرت ميكنم تو صورتش.(البته بنا نسبت يا همون بلا نسبت تصویر)
19-به نظرت وقتی تو فیس بوک جوونا فقط سر این بحث میکنن که "تجاوز گروهی بهتره یا آب بازی" و همه چیز رو به سخره میگیرن, با این تفاسیر ما درجا میزنیم یا پسرفت میکنیم؟وقتی بزرگترین دقدقه ی یه جوون ایرانی اب بازی با دخترباشه وضعیتمون گریه نداره؟اول گريه،بعد خنده.بايد به اين وضع خنديد.اين چيزا تو كشورهاي ديگه عاديه.اما تو كشور ما يك چيز خاصه

بازم میام مهران جون.چون یه 100 تایی هنوز سوال مونده تصویر:عيب نداره.فقط خوني كه مادرم ازم ميريزه پاي تو. تصویر

..........................................................................................................................................................................
به به...عجب حالی داره این صندلی داغ...

اول ممنون از پاسخ هات مهران جان.
خواهش مي كنم. تصویر

اما سری دوم:

چه نوع موسیقی رو دوست داری؟پاپ ، رپ ، راک ، یا شش و هشت؟بستگي به صداي خواننده و قشنگي آهنگ داره.سبكش فرق نميكنه.

به نظرت چرا الآن هرکی از راه میرسه خواننده میشه؟چون كارشون با ميكس و صدا گذاري راحت شده.

تا حالا کنسرت خواننده ای رو رفتی؟اگه نرفتی دوست داری بری؟نه نرفتم.دوست دارم كنسرت شادمهر رو برم.

دوست داری دوباره جنگ سرد شدت بگیره و آمریکا و روسیه شدیدا مشغول طراحی سلاح و جنگ افزار های جدید بشن؟اگر رادار گريز طراحي نكنند(چه كشتي،چه هواپيما)و جنگ سرد باشه چرا كه نه.

اگه بهت یه هدف بگن بگن بمبارونش کنی ، از هواپیمای بدون سرنشین استفاده میکنی یا جنگنده؟در صورتی که قابلیت استفاده از هر دو باشه:جنگنده سرنشين دار.

قهوه تلخ رو میبینی؟قلب یخی چطور؟نظرت راجع بهشون چیه؟قهوه تلخ رو ميبينم.اما قلب يخي رو نه.قهوه تلخ خيلي خوبه.اما آقاي مديري خيلي لفطش ميده.از بابا شاه،بابا اتي و بلدالملك هم خيلي خوشم مياد.

جیسون استیتهام رو میشناسی؟فیلم ترنسپورتر (انتقال دهنده رو دیدی؟) نظرت راجع به فیلم و بازیگرش جیسون چیه؟نه نميشناسم.ده دقيقه از فيلمشو ديدم،اما بازيگراشو نميشناسم و چون كامل نديدم نظري ندارم.

استخر میری؟بهترین استخری که رفتی چی بوده؟بله ميرم.البته تو خونمون.تا حالا جايي نرفتم بيرون از خونه.

بهترین خاطره ی زندگیت چی بوده؟رفتن به نمايشگاه نيروي هوايي در پايگاه شهيد دوران در دو سال پيش.

رژه ی ارتشی هارو بیشتر میپسندی یا سپاهی ها یا بسیجی ها؟کدوما هماهنگ تر و بهتر انجام میدن؟(در کل):مسلما ارتشي ها.

نظرت راجع به ایجکت از جنگده چیه؟چه حالی داره؟دوست داری تجربه کنی؟نظر خاصي ندارم.يه كار اضطراري ديگه.حالش اينه كه بيهوش ميشي(اكثرا).هيچ كس دوست نداره تجربه كنه.

بازی کامپیوتری میکنی؟بهترین بازی که انجام دادی چی بوده؟(البته به غیر از سیمولیتور):code of honor 1

توی داگ فایت اف چهارده بهتر کار میکنه یا میگ 31؟فكر مي كنم اف-14

سلام تصویر
عليكم السلام برادر تصویر

به نظرت چرا همیشه میگ و سوخو از اف ها عقب تر بودن؟هميشه اينطوري نبوده.اما فكر مي كنم به دليل اين كه روس ها بيشتر بر روي نيروي زميني و پدافند هواييشون تمركز داشتند يا اين كه با كشورهاي ديگه كه تجربه داشته باشند متحد نبودند اما امريكايي ها بانگليسي ها و آلماني ها متحد بودند.

کارت اهداء عضو داری ؟ نظرت راجع به این کار چیه؟نه ندارم.كار خوبيه.به شرطي كه به آدم صدمه وارد نكنه.البته بيماران مرگ مغزي رو ميشه اعضاي قابل پيوندشون رو همه رو اهدا كرد اما آدم زنده،به نظر من فقط يكي از كليه ها.

تا حالا جاییت شکسته؟دست یا پا یا سر...:خدا رو شكر نه.

دوست داشتی تعطیلی مدارس به جای تابستون زمستون بود؟نه.دوست داشتم 6 ماه مدرسه بود،شيش ماه تعطيلي.فصلش مهم نبود.اما اگه زمستون توش بود بهتر بود.

نظرت راجع به تعطیلی پنج شنبه ها چیه؟خوبه یا بد؟چرا؟خوبه.چون بايد آدم يه استراحت حسابي داشته باشه.نه يه روز استراحت.

اگه قیمت ماشین تو ایران آزاد بود ماشین ایرانی میخریدی یا خارجی؟(چه سوالیه خب معلومه دیگه). تصویرخارجي.به خاطر كيفيتي كه داره.

بهترین فیلم طنزی که دیدی چی بوده؟اجتماعی؟درام؟؟تراژدی؟اکشن؟
طنز:آتش بس
اجتماعي:من ترانه پانزده سال دارم.
درام هم سريال ديدم.فيلم نديدم.:ققنوس
اكشن:نابودگر

سری بعدی سوالا در راهه...

قربون. تصویر

فدا تصویر تصویر تصویر
[External Link Removed for Guests]

وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

سلام برای اولین بار دارم تو صندلی داغ از کسی سئوال می پرسم :-x
داستان دو ماهیگیر که کنار دریا داشتند باهم ماهیگیری و در مورد آیندشون با هم صحبت می کردند رو شنیدی ؟ به نظرت کدامشون درست تر می گفتند ؟ :-(
(سئوال عقیدتی) اگر قرار باشه بین دو دختر یکی محجبه و دارای تفکرات سخت اسلامی و شدیدا معتقد به اجرای واجبات و ... و یکی دیگر غیر محجبه و در واقع غیر معتقد یک رو انتخاب کنی کدام رو انتخاب می کردی ؟(هر دو زیبا رو و با عفت) :-(
آیا بدون سرمایه ( میزان کم ) می شه آینده خود را ساخت ؟
نظرت در مرود هنر هفتم چیه ؟
نظرت در مورد بعد چهارم چیست ؟
نظرت در مورد زمان چیست ؟
اخلاق نیکو چیست ؟
آیا جهنم و بهشت وجود دارد ؟
خدا کیست ؟
نظرت در مورد عصر تکنولوژی چیست ؟
چه رشته ای رو دوست داری؟
نظرت در مورد نام کاربری من چیست؟
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major
Major
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Ph.Sepehr »

سلام برای اولین بار دارم تو صندلی داغ از کسی سئوال می پرسم تصویر
سلام دوست عزيز. تصویر تصویر
داستاندو ماهیگیر که کنار دریا داشتند باهم ماهیگیری و در مورد آیندشون با همصحبت می کردند رو شنیدی ؟نه نشينيدم.به نظرت کدامشون درست تر می گفتند ؟ تصویر
(سئوالعقیدتی) اگر قرار باشه بین دو دختر یکی محجبه و دارای تفکرات سخت اسلامی وشدیدا معتقد به اجرای واجبات و ... و یکی دیگر غیر محجبه و در واقع غیرمعتقد یک رو انتخاب کنی کدام رو انتخاب می کردی (هر دو زیبا رو و با عفتتصویر) ؟ببينيد دوست عزيز بحث سر انتخاب كردن بين اين دو نيست.من اسلام رو در حد انجام كارهاي واجب و بعضي مستحبات و بدور از ريا و تعصبات بي مورد دوست دارم و در هر تيپي هم كه ميخواد باشه،باشه.اما اين كه كدوم تيپ رو مي پسندم،محجبه بدون چادر رو بيشتر ميپسندم.چون حجاب درش به حد تعادل رعايت شده.
اميدوارم دوستان دلگير نشوند يا فكر نكنند كه من به دين و آئيين اهميتي نميدم و يا دين ندارم.من ميگم هر چيزي در حد تعادلش خوبه.

آیا بدون سرمایه ( میزان کم ) می شه آینده خود را ساخت ؟نه نميشه.سرمايه اساس آينده اس.اما با ميزان كم شايد بشه يه كاري كرد.
نظرت در مرود هنر هفتم چیه ؟خوبه.سرگرمي و تفريح سالميه.
نظرت در مورد بعد چهارم چیست ؟چي هست اين بعد چهارم.تا حالا به گوشم نخورده.
نظرت در مورد زمان چیست ؟چيزي كه نبايد از دستش داد.
اخلاق نیکو چیست ؟اخلاقيه كه اطرافيان و خداوند بايد اون رو بپسندند و از انسان راضي باشند.
آیا جهنم و بهشت وجود دارد ؟صد در صد
خدا کیست؟بهتره بگيم خدا چيست؟كه من هم از جواب دادن عاجزم.
نظرت در مورد عصر تکنولوژی چیست ؟عصريه كه خوب و بد داره.خوب از اين جهت كه كارهاي انسان رو راحت مي كنه و بد هم از اين جهت كه خيلي سوءاستفاده ها ازش ميشه.
چه رشته ای رو دوست داری؟خلباني،مديريت بازرگاني.
نظرت در مورد نام کاربری من چیست؟خيلي عاليه.

سوال كم كفاره داره ها تصویر!!از ما گقتن بود.
 تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر 

وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

سئوالهای من کم بود ولی اساسی بود .
بعد چهارم و زمان با هم تفاوت نمی کنند هر چند که برخی متفکران و فیلسوفان غرب معتقد به چیزهای دیگر در مورد بعد چهارم هستند .
داستان دو ماهی گیر :
"روزی دو ماهی گیر کنار دریا نشسته بودند و ماهی گیری می کردند اولی از دومی پرسید دوست داری در آینده چه کار کنی ؟
دومی : درس بخونم .
اولی : که چی بشه ؟
دومی : دیپلمم رو بگیرم .
اولی : که چی بشه؟
دومی که برم لیسانسم رو بگیرم
اولی : که چی بشه ؟
دومی : که برم دکترام رو بگیرم .
اولی : کی چی بشه ؟
دومی : که کار خوب گیرم بیاد و پر درآمد.
اولی کی چی بشه ؟
دومی : که زن خشگل و خوب و بچه های خوبی داشته باشم .
اولی که چی بشه ؟
دومی : که با هم بریم گردش کنار دریا
اولی : که چی بشه؟
دومی : که ماهی گیری کنم
اولی : پس الان داری چه کار می کنی؟
دومی : ماهی گیری .
"
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط Top Speed »

سری سوم سوالات.

خسته نشدی آقا مهران؟

خب...

اندروید یا سیمبین یا بادا یا ویندوز فون یا آی او اس؟

برام خیلی جالبه که مربی تیم ملی فوتبال کارلوس کی روش رو نمیشناسی تصویرآخرین فوتبالی که کامل تماشا کردی کی بود؟

چرا برزیل همیشه قهرمان والیبال میشه؟برزیل رو دوست داری؟

فکر میکنی اف 5 به غیر از پرواز کردن به چه دردی میخوره؟بد ترین جنگنده ی ایران چیه؟

کالیرف رو میشناسی؟ورنر فن براون چی؟به نظرت کدوم حرفه ای تر بودند؟

به نظرت بهترین خصوصیت اف 4 این نیست که میتونه ماوریک رو شلیک کنه؟اگه نیست پس چیه؟

تو بین درس های امسالت کدوم رو بیشتر دوست داشتی؟بهترین معلمت کدوم بود؟

به نظرت پروژه ی اینترنت ملی به کجا میرسه؟طرح خوبیه یا بد؟اگه اینترنت جهانی رو قطع کنند فقط اینترنت ملی بمونه چیکار میکنی؟

روزی چقدر اینترنت کار میکنی؟

آدیداس یا نایک؟

واسه ی ایمیل یاهو رو ترجیح میدی یا جی میل؟

بویینگ رو بیشتر میپسندی یا ایرباس؟

نظرت راجع به ایرباس 380 چیه؟

دوست داری با گلایدر پرواز کنی؟

نظرت راجع به استوکا چیه؟

یاک 40 سوار شدی؟وقتی سوار شدی واسه خودت فاتحه نخوندی؟

به نظرت چقدر به ظهور اقا نزدیک شدیم؟واسه اینکه آقا ظهور کنه حاضری چه کار هایی انجام بدی؟

قشنگ ترین آهنگی که تا به حال شنیدی کدوم بوده؟از کی بوده؟

پراید رو بیشتر میپسندی یا روآ؟چرا؟

توی جشن تولدت چیکار میکنی؟میرقصی؟نظرت راجع به رقصیدن چیه؟

خنده بازار رو میبینی؟کدوم یکی از شخصیت هاش رو بهتر بازی کردند؟

به نظرت اگه متحدین در جنگ جهانی پیروز میشدند الآن وضعیت جهان چطور بود؟

شکار میکنی؟شکار رو دوست داری؟اگه تاحالا شکار کردی با چه اسلحه ای بوده؟

چقدر در روز میخوابی؟از ساعت چند تا چند؟

کدوم غذا رو میتونی درست کنی؟

در سال تحصیلی روزی چقدر درس میخونی؟

رانندگی بلدی؟اولین بار با چه ماشین یا موتوری روندی؟

بلند ترین کوهی که رفتی کجا بوده؟

کدوم شهر زندگی میکنی؟ کجای شهر؟کدوم خیابون؟

اسم وبلاگت رو یادت نمیره؟

رمز عبورت توی سایت چند کلمست؟

تا حالا کسی از وبلاگت خرید کرده؟

خرید اینترنتی رو چطور میدونی؟چه مشکلات و مزایایی داره؟

شلوار لی پاره رو دوست داری؟به نظرت چرا همچین مد های عجیبی وارد بازار میشه؟از کجا میاد؟

اگه سوالات کمه بگو زیادش کنم تصویر

فعلا خداحافظ... تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
[FONT=Comic Sans MS].................................................................. 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

اشكان داداش بيا اين ليوان اب و بخور يوخده نفست جا بياد هزار الله اكبر خراك خبرنگاري مجري گري .

هرجا بره هيشكي حوصلش سر نميره.

راستي فقط اين سوالو داشتم از پي h جون داشتم

11111: چرا سري كه درد نميكنه دستمال ميبندن؟؟
2222: كلا چرا لغمه رو بايد دوره سر بچرخوني تا بزاري دهنت؟؟
3333: چرا موش كه تو سوراخ نمره جارو به دمش ميبنده؟؟
4444:چرا وقتي ميشه دوست بود همش بايد دوشمني باشه؟؟
و در اخر5555::: چرررررررررا ابي كه ريخته رو زمين رو نميشه جمع كرد؟؟
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Major
Major
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Ph.Sepehr »

سری سوم سوالات.

خسته نشدی آقا مهران؟
نه،فقط سرم داره منفجر ميشه.امروز از 6 تا حالا شركت بودم.ساعت 4:30 تا 9 بايد برم تدريس دارم.ولي شايد به خاطر سنترال تعطيلش كردم. تصویر

خب...

اندروید یا سیمبین یا بادا یا ویندوز فون یا آی او اس؟ويندوز فون و اندرويد. تصویر

برام خیلی جالبه که مربی تیم ملی فوتبال کارلوس کی روش رو نمیشناسی آخرین فوتبالی که کامل تماشا کردی کی بود؟9 ماه پيش تصویر

چرا برزیل همیشه قهرمان والیبال میشه؟برزیل رو دوست داری؟به خاطر اين كه بازيكن سالاري تو تيمشون نيست.آره برزيل رو خيلي دوست دارم. تصویر

فکر میکنی اف 5 به غیر از پرواز کردن به چه دردی میخوره؟بد ترین جنگنده ی ایران چیه؟بهدرد آزمايش سيستم هاي جديد و رفع عيوب و سپس نصب بر روي ديگر جنگنده ها.بدترين جنگنده ايراني هم اف-7 هست.آخه يكي بگه چرا اف-8 نخريديد اگهميخواستيد از چين هواپيما بخريد؟

کالیرف رو میشناسی؟ورنر فن براون چی؟[COLOR=#000000]به نظرت کدوم حرفه ای تر بودند؟هيچ كدوم رو نميشناسم.  تصویر تصویر

به نظرت بهترین خصوصیت اف 4 این نیست که میتونه ماوریک رو شلیک کنه؟اگه نیست پس چیه؟نهاين نيست.فانتوم دي نميتونه ماوريك شليك كنه.به نظر من بهترين خصوصيت اف-4تغيير پذيري،همه گونه بودن و مقاومت بدنه شه.(بعدا مفصل توضيح ميدم)

تو بین درس های امسالت کدوم رو بیشتر دوست داشتی؟بهترین معلمت کدوم بود؟تاريخ.جغرافيا.معلم جغرافيا(جناب آقاي جواهري.)

به نظرت پروژه ی اینترنت ملی به کجا میرسه؟ تصویرطرح خوبیه یا بد؟خوبه.اگه اینترنت جهانی رو قطع کنند فقط اینترنت ملی بمونه چیکار میکنی؟اگه كنترل نشه كه حتما ميشه.مجبورم استفاده كنم. تصویر

روزی چقدر اینترنت کار میکنی؟4 ساعت. تصویر

آدیداس یا نایک؟هردو. تصویر

واسه ی ایمیل یاهو رو ترجیح میدی یا جی میل؟جي ميل تصویر

بویینگ رو بیشتر میپسندی یا ایرباس؟هر دو. تصویر

نظرت راجع به ایرباس 380 چیه؟شاهكار هواپيماهاي مسافربري. تصویر تصویر

دوست داری با گلایدر پرواز کنی؟نه تصویر

نظرت راجع به استوکا چیه؟(اشتوكا)خوبه.در زمان خودش يلي بوده. تصویر تصویر تصویر

یاک 40 سوار شدی؟وقتی سوار شدی واسه خودت فاتحه نخوندی؟نه سوار نشدم.ولي يه بار از تهران با tu-154 داشتيم ميرفتيم شيراز.جوري موتورش صدا ميداد كه اينجوري شدم. تصویر تصویر تصویر تصویر

به نظرت چقدر به ظهور اقا نزدیک شدیم؟نميدونم.واسه اینکه آقا ظهور کنه حاضری چه کار هایی انجام بدی؟آقا مهدي با كار انجام دادن من آقا ظهور نميكنه.با اذن خدا ظهور ميكنه.من چيكار ميتونم بكنم؟بيام ظلم كنم تا آقا ظهور كنه؟ تصویر

قشنگ ترین آهنگی که تا به حال شنیدی کدوم بوده؟از کی بوده؟گل شوره زار.عارف. تصویر تصویر

پراید رو بیشتر میپسندی یا روآ؟چرا؟پرايد.چون پرايد من درآوردي نيست. تصویر

توی جشن تولدت چیکار میکنی؟ميشنم كيك رو ناخونك ميزنم و كادو باز مي كنم. تصویرمیرقصی؟شايد بعضي وقتا.نظرت راجع به رقصیدن چیه؟خيلي عاليه.به شرط اين كه آدم حد و مرز خودش رو بشناسه. تصویر

خنده بازار رو میبینی؟اصلا ازش خوشم نمياد كه بخوام ببينم.کدوم یکی از شخصیت هاش رو بهتر بازی کردند؟ تصویر

به نظرت اگه متحدین در جنگ جهانی پیروز میشدند الآن وضعیت جهان چطور بود؟خوبحتما همه ايده هاي هيتلر رو ميدونيد كه ساختن بناهاي جديد به سبك قديميبوده.فكر مي كنم اگه متحدين پيروز مي شدند،الان كل جهان شده بود رومباستان تصویر و مردم نسبتا وضعشون خوب بود. تصویر

شکار میکنی؟چه جورم. تصویرشکار رو دوست داری؟آره ديگه. تصویراگه تاحالا شکار کردی با چه اسلحه ای بوده؟گامو 5.5.يه كبك زدم با چند تا گنجشك. تصویر

چقدر در روز میخوابی؟از ساعت چند تا چند؟روزهايي كه فرداش سركار نميرم(يعني كاري ندارم.)نهايتا ساعت سه شب ميخوابم.اما بيدار شدنم معينه.يازده يا دوازده ظهر تصویر

کدوم غذا رو میتونی درست کنی؟نيمرو،املت. تصویر

در سال تحصیلی روزی چقدر درس میخونی؟3 تا 4 ساعت. تصویر

رانندگی بلدی؟اولین بار با چه ماشین یا موتوری روندی؟آره بلدم.پيكان. تصویر

بلند ترین کوهی که رفتی کجا بوده؟اصلا كوه نرفتم. تصویر

کدوم شهر زندگی میکنی؟ کجای شهر؟کدوم خیابون؟تهران.بالاي شهر.نياوران. تصویر

اسم وبلاگت رو یادت نمیره؟نه. تصویر

رمز عبورت توی سایت چند کلمست؟12 حرف. تصویر

تا حالا کسی از وبلاگت خرید کرده؟آره.peyman phantom 1351 بود فكر كنم. تصویر

خرید اینترنتی رو چطور میدونی؟چه مشکلات و مزایایی داره؟خوبه.ولي بعضي ها سوءاستفاده مي كنند و كلاهبرداري مي كنند.مزاياشم اينه كه وقت و انرژي كمتري مصرف ميشه. تصویر

شلوار لی پاره رو دوست داری؟به نظرت چرا همچین مد های عجیبی وارد بازار میشه؟از کجا میاد؟نه دوست ندارم.تقليد فرهنگ.اينو نميدونم. تصویر

اگه سوالات کمه بگو زیادش کنم
زيادش كن‌ آقا مهدي. تصویر

فعلا خداحافظ...

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویرتصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر  
اشكان داداش بيا اين ليوان اب و بخور يوخده نفست جا بياد هزار الله اكبر خراك خبرنگاري مجري گري .

راستي فقط اين سوالو داشتم از پي h جون داشتم

در خدمتم HORLIKAN جان. تصویر تصویر

11111: چرا سري كه درد نميكنه دستمال ميبندن؟؟ميبندنش رو نميدونم.اين چه سؤاليه؟ تصویر
2222: كلا چرا لغمه رو بايد دوره سر بچرخوني تا بزاري دهنت؟؟والا من نميدنم اين ديگه چه سؤاليه؟ تصویر
3333: چرا موش كه تو سوراخ نمره جارو به دمش ميبنده؟؟به خاطر سختگيري هاي بي مورد خود موشه. تصویر
4444:چرا وقتي ميشه دوست بود همش بايد دوشمني باشه؟؟دليلش خيلي چيزا ميتونه باشه.ولي مهمترينش حسادته. تصویر
و در اخر5555::: چرررررررررا ابي كه ريخته رو زمين رو نميشه جمع كرد؟؟چون ديگه ريخته شده.جمع كردن نداره.بايد خشكش كني. تصویر

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر  

shapooor
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

پ لیوان ابش کو؟ایناهاش، خودم اوردم تصویرچقدم داغه

اقا شما لطف داری امیر جان تصویراتفاقا به گفته ی اطرافیان و دوستان کم رو و خجالتی هستم شدیــــــــد.اینجا هم اگر میبینید پست های من شوخی و خنده قاطیش داره واسه اینه که همه ی عزیزان رو دوستان خودم میدونم و حس غریبگی ندارم تصویر

خب حالا از بحث خارج نشیم که الان سر و کله ی مستر ممد عزیز و گرامی و دیکتاتور پیدا میشه با موکت بُر میفته به جونمون و تیکه و پارمون میکنه.

مهران به قول این دختر سوسولا چقد یخ جواب میدی عزیزم تصویر

امریکایی سبیل قشنگ رو هم بیخیل، بهت میگم پیر مرد بهتره تصویر

راستی دوستان یه نکته رو یادم رفت بگم.من و مهران یه صندلی داغ در فضای PM راه انداختیم.من اینجا میپرسم، مهران واسه این که دل شما مخاطب عزیز بسوزه تو PM جواب میده تصویر تصویردلتون بسوزه....

1-مهران یه سوال اساسی یادم رفته بود، پاتوقت کجاست؟اوقات بیکاری و بی عاری رو کجا طی میکنی؟ تصویر
2-پیرمرد؟تو که عشق هواپیمایی باید یه سر رشته اساسی تو فیزیک داشته باشی.بعد چهارم فیزیک=زمان.حالا ازت یه سوال تئوری میکنم؟نظرت راجع به سفر در زمان چیه؟چیزی تا بحال راجع بهش خوندی؟میخوای برات توضیح بدم؟چی میدی در عوضش؟ تصویر
3-مهران رک بگو تا حالا تو زندگی چقد سختی کشیدی؟اصلا کشیدی؟تلخ ترین اتفاق چی بوده؟
4-در برخورد اول با افراد چجوری رفتار میکنی؟دوست داری شخصیتت در دیدار اول چجوری بیاد به نظر طرف؟
5-به قول خلبان سایت، اقا رامین:برهنگی فرهنگی یا فرهنگ برهنگی؟(نمیدونم کدوم اول بود تصویر)

6-مهران روزی 3-4 ساعت در میخونی؟؟؟؟؟؟آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ تصویرچه خبره؟من امتحانات خرداد ماه دوم دبیرستان رو با روزی 3-4 ساعت بریده بودم.چیکار میکنی واقعا؟سعی میکنی کتاب رو بخوری؟
7-ظاهر خودت چقدر برات مهمه؟همیشه انتیک میری بیرون یا ...؟
8-نظرت راجع به کسی که از زبان هیچی حالیش نیست و بجای سلام میگه Hi , بجای خداحافظ میگه Bye چیه؟(تکه کلامشون هم "Oh my God و Oh honey"
میباشد)
9-مهران تعصبی و غیرتی هستی یا روشن فکر؟سوال خیلی کلیه، شرمنده
10-معنویات یا مادیات؟
11-اگر رئیس بانک مرکزی میشدی به من وام میلیاردی با بلیط هواپیما میدادی؟گرفتی یا نه منظورمو؟
12-نظرت راجع به کارآمد ترین و بهترین و خوشمزه ترین کشف(به حکایتی اختراع) انسان چیه؟منظورم بستنی سنتی با خامه بود
13-ریش بذاری کارت رو غلطکه؟
14-I'm calling you?????? تصویر
15-مهران گفتی رانندگی بلدی.خب میشینی پشت رول که خودت جایی بری،مثلا شمال؟تصادف کردی اصلا تا حالا؟
16-اولین چیزی که به مغزت خطور میکنه با دیدن کلمات و جملات زیر سریع بنویس.تقلب کنی موهاتو با دستگاه جوس وِز میدم، فقط اولیـــــــــــــــــن

کتری اب در حال جوش
ادکلن لیراک
ساعت مچی
sms خوانده نشده و دست پر که توانایی خارج کردن گوشی از جیب مبارک رو نداره
مادر
Gf
نامزدینگ و اینا و اونا(نامزد بازی)
مراسم خواستگاری جوراب سوراخ و انگشت شستِ فداکار که زده بیرون
ترسناک ترین شخص تو سنترال(اگر نگی، میذارمت اسایشگاه سالمندان به جان خودم پیرمرد)
بوی عرق دلنشینِ برادری در مترو که بغل دستت وایستاده و میله بالاسرشو گرفته و زیربغلش تو حلق شما دوست عزیز میباشد
کچلی
خنده ی شیطانی(ها ها ها ها)
زیراب زدن
خیانت در امانت
زنا محصنه
sms سرکاری ساعت 4.5 بامداد به وقت تهران
سیلی معلم که با نوای دلنشین"شاتالاق" نشسته روی گونه ی زیبات

بسهريال همینارو سریع جواب میدی، وگرنه اسایشگاه کهریزک باید بری پیش همس سن و سالای خودت
Major
Major
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Ph.Sepehr »

سلام.تازه رسيدم خونه.يه جوري از زير اون چند نفر ديگه در رفتم. تصویر تصویرتصویر تصویر تصویر تصویر

پ لیوان ابش کو؟ایناهاش، خودم اوردم تصویرچقدم داغه

اقا شما لطف داری امیر جان تصویراتفاقابه گفته ی اطرافیان و دوستان کم رو و خجالتی هستم شدیــــــــد.اینجا هماگر میبینید پست های من شوخی و خنده قاطیش داره واسه اینه که همه ی عزیزانرو دوستان خودم میدونم و حس غریبگی ندارم تصویر

خبحالا از بحث خارج نشیم که الان سر و کله ی مستر ممد عزیز و گرامی ودیکتاتور پیدا میشه با موکت بُر میفته به جونمون و تیکه و پارمون میکنه.

مهران به قول این دختر سوسولا چقد یخ جواب میدی عزیزم تصویر
كي يخ جواب دادم عزيزم؟ تصویر
امریکایی سبیل قشنگ رو هم بیخیل، بهت میگم پیر مرد بهتره تصویر

راستیدوستان یه نکته رو یادم رفت بگم.من و مهران یه صندلی داغ در فضای PM راهانداختیم.من اینجا میپرسم، مهران واسه این که دل شما مخاطب عزیز بسوزه توPM جواب میده تصویر تصویردلتون بسوزه....
تصویر تصویر تصویر تصویر
1-مهران یه سوال اساسی یادم رفته بود، پاتوقت کجاست؟اوقات بیکاری و بی عاری رو کجا طی میکنی؟ تصویرپارك نياوران و قلهك و جاهاي مختلف ديگه پاتوفمه.بي كاريمم يا سنترالم يا اينجاهام. تصویر

2-پیرمرد؟توکه عشق هواپیمایی باید یه سر رشته اساسی تو فیزیک داشته باشی.بعد چهارمفیزیک=زمان.حالا ازت یه سوال تئوری میکنم؟نظرت راجع به سفر در زمانچیه؟خوشم نمياد.چیزی تا بحال راجع بهش خوندی[COLOR=#262626]؟نه.تا حالا نخوندم.  برات توضیح بدم؟نه بابا.چی میدی در عوضش؟ تصویرهيچي. تصویر

3-مهران رک بگو تا حالا تو زندگی چقد سختی کشیدی؟خيلي.اصلا کشیدی؟آره.تلخ ترین اتفاق چی بوده؟از دست دادن عمه ام. تصویر

4-در برخورد اول با افراد چجوری رفتار میکنی؟دوست داری شخصیتت در دیدار اول چجوری بیاد به نظر طرف؟من دوست دارم مردم من رو همونطور كه هستم ببينن.هيچوقت اخلاقم رو جور ديگه اي نشون نميدم.
5-به قول خلبان سایت، اقا رامین(كه خودمم دارم اضافه ميشم تصویر):برهنگی فرهنگی یا فرهنگ برهنگی؟(نمیدونم کدوم اول بود تصویر)ما دچار برهنگي فرهنگي هستيم متأسفانه.

6-مهران روزی 3-4 ساعت در میخونی؟؟؟؟؟؟آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ تصویرچه خبره؟ديگه. تصویرمن امتحانات خرداد ماه دوم دبیرستان رو با روزی 3-4 ساعت بریده بودم.چیکار میکنی واقعا؟ما اينيم. تصویرسعی میکنی کتاب رو بخوری؟نه بابا.وقتي ميخوني ديگه واسه چي بخوريش. تصویر

7-ظاهر خودت چقدر برات مهمه؟در حد واجب.همیشه انتیک میری بیرون یا ...؟نسبتا آنتيك. تصویر

8-نظرتراجع به کسی که از زبان هیچی حالیش نیست و بجای سلام میگه Hi , بجایخداحافظ میگه Bye چیه؟(تکه کلامشون هم "Oh my God و Oh honey"میباشد).از اينجور آدما اصلا خوشم نمياد.چون يك افه به تمام معناست.

9-مهران تعصبی و غیرتی هستی یا روشن فکر؟روشن فكر. تصویرسوال خیلی کلیه، شرمنده.دشمنت. تصویر

10-معنویات یا مادیات؟هر دو. تصویر
11-اگر رئیس بانک مرکزی میشدی به من وام میلیاردی با بلیط هواپیما میدادی؟هر دو.تصویرگرفتی یا نه منظورمو؟تقريبا. تصویر

12-نظرت راجع به کارآمد ترین و بهترین و خوشمزه ترین کشف(به حکایتی اختراع) انسان چیه؟منظورم بستنی سنتی با خامه بود.اختراع خيلي خوبيه.هفته اي دو بار ميزنم تو رگ با رفقا(بستگي داره كدوم رفيق باشه.تصویر)

13-ریش بذاری کارت رو غلطکه؟نه بابا.همينجوريشم ميچرخه. تصویر

14-تصویرI'm calling you?????? تصویرLater please honey
و ضمنا ??????Can I call to you آقا.اطلاعات غلط به مردم نده. تصویر تصویر

15-مهران گفتی رانندگی بلدی.خب میشینی پشت رول که خودت جایی بری،مثلا شمال؟نه بابا.تا سال ديگه.تصادف کردی اصلا تا حالا؟يه بار كه براي هميشه از شيراز برمي گشتيم،از پشت يه 206 زد به 206 ما.خدا رحم كرد چمدون صندوق عقب ضربه رو گرفت و گرنه....ولي غير از اون ديگه تصادف نكرديم.تو اون تصادفم فقط يه خرده گردنامون درد گرفت.
16-اولینچیزی که به مغزت خطور میکنه با دیدن کلمات و جملات زیر سریع بنویس.تقلبکنی موهاتو با دستگاه جوس وِز میدم، فقط اولیـــــــــــــــــن

کتری اب در حال جوش:قل قل قل قل قل تصویر
ادکلن لیراک: تصویر تصویر
ساعت مچی:لازمه. تصویر
sms خوانده نشده و دست پر که توانایی خارج کردن گوشی از جیب مبارک رو نداره:بستگي به كسي داره كه اس ام اس رو فرستاده.بايد ببينم كيه. تصویر
Gf:در صورت سالم بودن دوستي آره. تصویر
نامزدینگ و اینا و اونا(نامزد بازی):خوبه.بايد باشه. تصویر
مراسم خواستگاری جوراب سوراخ و انگشت شستِ فداکار که زده بیرون: تصویر تصویر تصویر تصویرخندم ميگيره.

ترسناک ترین شخص تو سنترال(اگر نگی، میذارمت اسایشگاه سالمندان به جان خودم پیرمرد):پس هوامو داشته باشين.:آواتار Mahdi1944
بوی عرق دلنشینِ برادری در مترو که بغل دستت وایستاده و میله بالاسرشو گرفته و زیربغلش تو حلق شما دوست عزیز میباشد: تصویر تصویر تصویر تصویرخدا اون روز رو نياره. تصویر
کچلی:خدا نصيب هيشكي نكنه.(هيچكي تصویر)
خنده ی شیطانی(ها ها ها ها):چيز بدي نيست.اسمش شيطانيه. تصویر
زیراب زدن:خوشم نمياد. تصویر
خیانت در امانت:خوب نيست.عمدي باشه اصلا طرفو نميبخشم. تصویر
زنا محصنه:چي؟؟؟؟ تصویر
sms سرکاری ساعت 4.5 بامداد به وقت تهران:ببخشيد بلانسبت لعنت به... تصویر

سیلی معلم که با نوای دلنشین"شاتالاق" نشسته روی گونه ی زیبات:چند بار به ناحق خوردم.واقعا به ناحق بود.خدا ذليلش كنه.هيچي هم ازش ياد نگرفتم چون درست درس نميداد.هر چه قدر كتاب رياضي رو قورت دادم آخرش براي ترم دوم بهم 16.5 داد.

بسه همینارو سریع جواب میدی، وگرنه اسایشگاه کهریزک باید بری پیش همس سن و سالای خودت.
ديگه سريع رو بيخيل. تصویرتازه ديدمشون.
تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر

shapooor
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط Top Speed »

اههه اشکان جان اینا چیه مینویسی.ز ن ای م حس نه دیگه چیه؟آخه اینجا جاشه؟ تصویر
بهش این چیزا رو یاد نده . مهران جان همون بهتر که جواب ندادی. تصویر

خب سری بعدی سوالات...

کدوم شنا رو بلدی؟

سعد آباد رفتی؟دوست داشتی رئیس جمهور و کابینه محل کارشون سعد آباد بود یا پاستور؟

اگه یه جنگنده بیاد ارتفاع پایین روی شهر پس سوز بزنه فحشش نمیدی؟

میگ 25؟

هر ماخ چند کیلومتر بر ساعته؟(فقط متر بر ثانیه نگو)

اسرائیل؟

بمب اتمی خوبه یا بد؟چرا؟

رومل فرمانده ارتش آلمان در زمان جنگ جهانی؟

تانک تانک پنز آ 7 رو میشناسی؟میدونستی بهترین تانک زمان جنگ جهانی بوده؟

تانک لندکروزر پی چی؟همونی که طولش 42 متره ، نظرت راجع بهش چیه؟

تانک ام 1 آبرامز؟

اصالتا مال کجایی ؟ نگو تهران که هیچ کس مال تهران نیست!!!

آیت الله خامنه ای؟

امام خمینی؟

محمود احمدی نژاد؟

چقدر من رو میشناسی؟نظرت راجع به من چیه؟ تصویر

BRT سوار میشی؟به نظرت وقتی خودمون میتونیم اتوبوس های ولوو و بنز رو مونتاژ کنیم چرا باید از چین اتوبوس وارد کنیم؟

Learning Germany is hard یا It is hard to learning Germany ؟

به نظرت مدل موهای الآن جوونا فشنه یا خشن؟

اتو مو بهتره یا سشوار؟

ژل بهتره یا کتیرا؟

شامپویی که میزنی چیه؟

کنترل نامحسوس؟

ماکسیما یا زانتیا؟

میدونستی ماکسیما میتونه 255 کیلومتر بر ساعت بره؟

تا حالا تو مدرسه بعد از ظهری بودی؟بعد از ظهری بهتره یا صبحی؟

تا حالا گرگ دیدی؟میدونستی من یه بار با یه گرگ در افتادم تنهایی کشتمش؟ تصویر

تا حالا سگ دنبالت کرده؟

دنده ی اتوماتیک بهتره یا دستی؟نظرت راجع به کلاچ چیه؟

تا حالا سوار جیپ شدی؟اگه سوار شدی دیسک کمر نگرفتی؟

دندون خراب یا پوسیده داری؟

خانوم بهداشت یا آقا بهداشت تو دبستان داشتید؟چه نظری در موردش داشتی؟

معدل امسالت چند شد؟

چای میخوری یا قهوه یا نسکافه؟

مدرسه ی غیر انتفایی بهتره یا دولتی؟کدوم رو میری؟

سرعت اینترنتت چنده؟

کامپیوتر داری یا لپ تاپ؟

بهترین کارتونی که دیدی چی بوده؟

تیم تراکتور؟

به نظرت چرا شهید فهمیده از همون پشت مشت ها نارنجک به تانک پرت نکرد؟چرا خودش رفت زیر تانک؟آخه مگه نارنجک به غیر از پاره کردن زنجیر تانک چیکار میتونه بکنه؟

تا حالا قطار سوار شدی؟توالتش رفتی؟تونستی راحت کارتو انجام بدی؟ تصویر

...................................................................................................................................................................

تازه بچه ها از محمد خبری نیست انگار شدیدا با بچه های شط و دوستان میلاد دچار درگیری شده.جنگ شدت گرفته!آخه شنیدم که میلاد با قایق موتوری داشته از کوه های زاگرس رد میشده که رهگیر های محمد شناساییش کردن.و بقیه ماجرا تصویر

ممنون مهران جان تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”